Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Podpowiedzi tylko z obrazkami. Ze mną jak z dzieckiem, w tej tematyce dopiero raczkuję. 

Masz tu z olx foty 🙃

Screenshot_20230421_093906_OLXpl.jpg

Screenshot_20230421_093950_OLXpl.jpg

Screenshot_20230421_094010_OLXpl.jpg

Screenshot_20230421_094116_OLXpl.jpg

,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Kacperek_77u napisał(-a):

Masz tu z olx foty 🙃

Screenshot_20230421_093906_OLXpl.jpg

Screenshot_20230421_093950_OLXpl.jpg

Screenshot_20230421_094010_OLXpl.jpg

Screenshot_20230421_094116_OLXpl.jpg

Lubię tylko ładne a więc "Ocean" odpada bo wygląda jak morza przy brzegu Filipin. 3 pozostałe na plus, tyle że niestety tanie nie są. A ten ostatni bardzo ładny, ale maleństwo. Dla mnie za mały a żona nosi tylko na bransoletce. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Lubię tylko ładne a więc "Ocean" odpada bo wygląda jak morza przy brzegu Filipin. 3 pozostałe na plus, tyle że niestety tanie nie są. A ten ostatni bardzo ładny, ale maleństwo. Dla mnie za mały a żona nosi tylko na bransoletce. ;) 

Jaki za mały?

Ten poljot ma około 35/36mm więc w sam raz 😁

,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Kacperek_77u napisał(-a):

Jaki za mały?

Ten poljot ma około 35/36mm więc w sam raz 😁

Ten na dole? Złoty? Byłem pewien, że ma tylko 32mm. Tak to idzie na liście w górę, może cena pójdzie tymczasem w dół i się spotkamy? ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Ten na dole? Złoty? Byłem pewien, że ma tylko 32mm. Tak to idzie na liście w górę, może cena pójdzie tymczasem w dół i się spotkamy? ;) 

Spadła o 100zł dzisiaj 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Kacperek_77u napisał(-a):

Spadła o 100zł dzisiaj 

Zauważyłem. Dobry kierunek a ja tymczasem zarabiam. Coraz bliżej. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, kchrapek napisał(-a):

Zegarek popularny, ale jak się trafia nieskazitelny w komplecie z pudełkiem i papierami to nie pogardzę :)

DSC02452.JPG

DSC02449.JPG

Gratuluję. Piękny egzemplarz. Szkoda tylko, że nie odpowiadasz na PW (7. marca). ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.04.2023 o 09:45, Paulus57 napisał(-a):

okean jest przepiękny. jedyne chrono, które mógłbym kupić. na szczęście są na tyle drogie, że odpadają.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, oszolom napisał(-a):

okean jest przepiękny. jedyne chrono, które mógłbym kupić. na szczęście są na tyle drogie, że odpadają.

Świat byłby nudny, gdy wszystkim podobało się to samo. Ja zwyczajnie nie lubię kupować zniszczonych zegarków. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Świat byłby nudny, gdy wszystkim podobało się to samo. Ja zwyczajnie nie lubię kupować zniszczonych zegarków. 

do zniszczenia to mu daleko... ale ok, wolisz nówki, zauważyłem ;)

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, sergius napisał(-a):

O Boze,To ja mam same zniszczone.

Np. Szturman 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, oszolom napisał(-a):

do zniszczenia to mu daleko... ale ok, wolisz nówki, zauważyłem ;)

10 godzin temu, sergius napisał(-a):

O Boze,To ja mam same zniszczone.

Panowie bez urazy. Wy bardziej doceniacie niepowtarzalność pewnych modeli i ich dostępność. Pewnie siedzicie w temacie dużo głębiej i dłużej, stąd macie inne preferencje ode mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Panowie bez urazy. Wy bardziej doceniacie niepowtarzalność pewnych modeli i ich dostępność. Pewnie siedzicie w temacie dużo głębiej i dłużej, stąd macie inne preferencje ode mnie. 

Alez nie czuje do ciebie urazy.Zdarza mi sie nie raz nabyć i ponosic cos nowego, ale jakoś długo nie zagrzewa u mnie miejsca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, sergius napisał(-a):

Alez nie czuje do ciebie urazy.Zdarza mi sie nie raz nabyć i ponosic cos nowego, ale jakoś długo nie zagrzewa u mnie miejsca.

Rozumiem, że w starszych czujesz to czego nowe nie posiadają. Ja w swoich zbiorach mam stosunkowo mało zegarków z historią, ale temat "vintage" wymaga większej wiedzy od tej jaką posiadam. Niemniej z pomocą jednego z Kolegów podciągam się i na celowniku jest kilka pozycji (bez obawy wejścia na tzw. minę). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Rozumiem, że w starszych czujesz to czego nowe nie posiadają. Ja w swoich zbiorach mam stosunkowo mało zegarków z historią, ale temat "vintage" wymaga większej wiedzy od tej jaką posiadam. Niemniej z pomocą jednego z Kolegów podciągam się i na celowniku jest kilka pozycji (bez obawy wejścia na tzw. minę). 

vintage to fajny temat. tylko wciągający :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Może dla tego ze sam jestem juz stary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, sergius napisał(-a):

Może dla tego ze sam jestem juz stary.

Z wiekiem człowiek staje się sentymentalny. Wiem coś na ten temat. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja się pochwalę najnowszym nabytkiem. Kupiony na forum od Pit83. Wczoraj dotarł i zasilił zbiorek. Kawał porządnego zegarka. Dawno wizualnie żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Ruskie jednak potrafią w zegarki ;)

IMG_20230424_214549.jpg

IMG_20230425_070943.jpg

IMG_20230425_082156.jpg

IMG_20230425_082532.jpg

Edytowane przez cin_ek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, cin_ek napisał(-a):

To i ja się pochwalę najnowszym nabytkiem. Kupiony na forum od Pit83. Wczoraj dotarł i zasilił zbiorek. Kawał porządnego zegarka. Dawno wizualnie żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Ruskie jednak potrafią w zegarki ;)

IMG_20230424_214549.jpg

IMG_20230425_070943.jpg

IMG_20230425_082156.jpg

IMG_20230425_082532.jpg

Gratuluję zakupu. Może i ja kiedyś kupię. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na żywo robi jeszcze lepsze wrażenie. Za takie pieniądze ciężko trafić coś tak fajnego. Myślałem że koperta będzie mała ale jest ok.

Nie mogę się na niego napatrzeć tak jak na drugiego bostoka który ma przepiekną tarczę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi