Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko dwa? :) , Po ostatnim razie byłem pewien, że pokażesz kilkanaście :D .

kilkanaście ... :lol:  nie będę popularnych zegarków pokazywał   wole mniej popularną

post-41508-0-99432900-1381598098_thumb.jpg ........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wielkich starań nie wychodzą mi takie ładne fotki, jak Wam. W każdym razie cieszą oko ;)

post-60883-0-97167200-1381598770_thumb.jpeg

Szukam takiej dokładnie tarczy do precyzyjnego - nie pytajcie co jej zrobiłem, i tak mam wyrzuty sumienia. 

post-60883-0-88426600-1381598821_thumb.jpeg

Mirek w bardzo ładnym stanie za śmieszne pieniądze.

post-60883-0-68099900-1381598870_thumb.jpeg

Luczyk na dobrym chodzie i po czyszczeniu - będzie do sprzedania lub na zamianę.

Edytowane przez Nightdream

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Świetny Wostok do mnie trafił. Muszę się jednak wspomóc zdjęciami sprzedawcy bo samodzielnie jakoś nie mogę wydobyć uroku tego zegarka :)

Ten wostok jest genialny! Gratuluje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wąski123 - wspaniały Ałmaz, tylko pozazdrościć :D  takiego właśnie mi brakuje :angry:

Zdzisiek - a gdzie reszta tej Wołenki ? poszła do kwasu ? B)  Bardzo ładna tarcza, szkoda tylko, że nie w komplecie z kopertą  :rolleyes: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojciech1500 - thanks.

Nightdream - fajna Raketa (dla mnie bardzo rosyjska ornamentacja) ale ktoś jej przeszczepił wskazówki z innej bajki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nightdream - fajna Raketa (dla mnie bardzo rosyjska ornamentacja) ale ktoś jej przeszczepił wskazówki z innej bajki.

Mógłbym prosić o fotkę oryginału? Tak coś mi się wydawało, że to wskazówki od takiej rakiety, którą kupiłem ostatnio od Marcina na bazarku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie masz rację, z tym ,że w tej którą dzisiaj prezenujesz powinne być nieco inne , wskazówki powinne  być bez wypełnienia proste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mógłbym prosić o fotkę oryginału? Tak coś mi się wydawało, że to wskazówki od takiej rakiety, którą kupiłem ostatnio od Marcina na bazarku...

Jak dam radę to jutro zrobię zdjęcie swojego egzemplarza. Wszystkie wskazówki są proste, cienkie i złote.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi się tarcze plątały ............ i takie coś wyszło :

attachicon.gifa.jpg

(koperty były za ładne do kwasu)

Dla siebie możesz trzymać, ale na zatoce warto by napisać, że w tym złotym wskazówki sa nieoryginalne... Nie powinienem tak na forum, ale świadomej sprzedaży składaków bez wyraźnej informacji o tym bardzo nie lubię...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

s'il vous plaît

a przy okazji - to w sumie mój nowy nabytek (sprzed +/- 2 tygodni)

post-60300-0-57840600-1381663577_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś tak francusko się zrobiło a to chyba temat o zegarkach rosyjskich i radzieckich  :D . Nightdream napisz do mnie na PW to poratuję Cię taka tarczą do Mira.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gregch PW poszła, ale chyba nie zrozumieliśmy się. Poszukuję tarczy do precyzyjnego. W mir'ku jest jak nówka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gregch PW poszła, ale chyba nie zrozumieliśmy się. Poszukuję tarczy do precyzyjnego. W mir'ku jest jak nówka.

W mirku jak nówka bo to warszawska tarcza. Z orginałem w takim stanie jest już dużo gorzej. :( 

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gregch. Jesteś pewny, że to tarcza warszawska. Widziałem kilka takich mirków i wszystkie miały takie same tarcze, jak to którą ma egzemplarz pokazany przez Nightdreama. Może ktoś zamieściłby zdjęcie takiego modelu Mira z oryginalną tarczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie wstawić zdjęcie z aukcji(zakończonej przed momentem :P) :

tpbs.jpg

Na długo nie rozstałem się z tym modelem Komandira :) :) :) Tylko że ten jest ZAKAZ MO CCCP!!! Jest to troszkę rzadziej spotykany komandir, a w tej wersji to prawdziwy unikacik. Nie sądziłem że tak łatwo go wyrwę ;) Na aukcji efekt zepsuło zakurzone i trochę porysowane szkło- Wyszlifuję i będzie idealne :) Pomyślę jeszcze nad oddaniem koperty do chromowania(chociaż wygląda nie najgorzej) 

Edytowane przez Daniel*Komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano tak... klasyka gatunku, jak to mówią.

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te Komandiry mają swój klimat.

Natomiast z mankamentów to masz jeszcze wskazówkę do remontu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gregch. Jesteś pewny, że to tarcza warszawska. Widziałem kilka takich mirków i wszystkie miały takie same tarcze, jak to którą ma egzemplarz pokazany przez Nightdreama. Może ktoś zamieściłby zdjęcie takiego modelu Mira z oryginalną tarczą.

Zobacz tu http://photo.qip.ru/users/rastafar80/95328355/?mode=large&sort=visitors 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te Komandiry mają swój klimat.

Natomiast z mankamentów to masz jeszcze wskazówkę do remontu.

Wiesz co, wskazówkę chyba zostawię z przyzwyczajenia i sentymentu tak jak jest, nie przeszkadza mi :) Taki dziwak ze mnie ^^ Mój poprzedni komandir także miał wyszczerbioną lumę na godzinowej, od zawsze takiego go pamiętałem :) Swoją drogą, był to mój pierwszy zegarek w życiu. Już jako 4latek śmigałem z tym modelem komandirka na ręku :) Takie oryginalne dziecko :D Początkowo dziadek nie chciał mi go dać, a ja zamykałem się w toalecie i krzyczałem że "nie oddam!" :) 

Edytowane przez Daniel*Komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim!

Jestem nowy na forum i postanowiłem przywitać się moim pierwszym (mam nadzieję że nie ostatnim) nabytkiem. :lol: 

Zegarek Poljot na werku 2614.2H z czarną tarczą. Koperta chromowana lekko polerowana pastą K2 Aluchrom.

Pasek chcę wymienić na czarny skórzany z białym przeszyciem i najlepiej perforowany B)

Załączam zdjęcia:

P1170211.JPG?psid=1

P1170212.JPG?psid=1

P1170216.JPG?psid=1

P1170217.JPG?psid=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim!

Jestem nowy na forum i postanowiłem przywitać się moim pierwszym (mam nadzieję że nie ostatnim) nabytkiem. :lol:

Zegarek Poljot na werku 2614.2H z czarną tarczą. Koperta chromowana lekko polerowana pastą K2 Aluchrom.

Pasek chcę wymienić na czarny skórzany z białym przeszyciem i najlepiej perforowany B)

Załączam zdjęcia:

P1170211.JPG?psid=1

P1170212.JPG?psid=1

P1170216.JPG?psid=1

P1170217.JPG?psid=1

Fajny zegarek, na początek. Bardzo klimatyczne są te czarne Poljociki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie zrobiło poljotowo to  przedstawię  mój nowy nabytek z niedzieli. Wskrzesiłem go wczoraj wieczorem, (wypadł palec przerzutnika) ,wrócił do życia  ma wzorowy puls , i chyba zostanie u mnie  na dłużej  .

dqpq.jpg

Edytowane przez MWATCH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi