Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Zdjęcie grupowe

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety pudełeczko nie zmieściło wszystkich zegarków :lol:

IMG_7904.jpg

IMG_7905.jpg

IMG_7909.jpg

IMG_7911.jpg

IMG_7912.jpg

IMG_7915.jpg

IMG_7917.jpg

Nie jest to nic nadzywaczjnego, ale mnie jako własciciela bardzo cieszy :)

Jestem też na kupnie kolejnego czasomierza, co wg. Was by najlepiej pasowało do tej wesołej gromadki?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość EPPL

Brakuje jakiejś niemieckiej kłality :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękna kolekcja, aż miło popatrzeć. Nic tylko pozazdrościć.

Do kolekcji pasował by jakiś elegant z białą tarczą, jakiś Nomos albo Stowa Antea któraś.

Chyba że już coś takiego jest w kolekcji tylko się nie załapało do zdjęcia :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na te zdjęcia też mam wrażenie, że brakuje czegoś z biała tarczą. Nomos i Stowa jednak odpadają, wolałbym coś z wyższej półeczki :lol:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolekcja cudo: jak dla mnie Monaco, Oscar P. rulezzzz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny zegarek, niestety budżet jakim dysponuje to 7 max 8 tys. euro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie zawsze chowasz to pudełko...?

wink.gif

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie zawsze chowasz to pudełko...?

wink.gif

Tam gdzie jest najbezpieczniej :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaeger LeCoultre Master Grand Ultra Thin 135.84.20

Zawsze mi się podobał, ale jest to zegarek przystosowny typowo do garnituru, a ja w garniturze chodze od święta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może biorąc pod uwagę dyskusję z marca i nowości z targów - Bell&Ross WW1 Heure Sautante...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Awww.... Pozazdrościć :lol: Ciekawe czy też tak się wciągnę w zegarki ;9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Breitling Transocean Chronograph AB015212/G724/435X/A20BA.1

albo w aparcie widziałem taki tylko limited edition z białymi tarczami chronografu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czemu ale nie wkleiło mi odpowiedzi.

Michał, ja mam dla Ciebie propozycję,marki do której nie bardzo jesteś przekonany.

Mi osobiście zegarki tej marki podobają się, jak dla mnie mają "dwa" minusy wielkość i cenę.

Myślę tu o Hublocie. Wiem,że nie bardzo jesteś przekonany,ale na Twojej łapce ciekawie by wyglądały.

Pomyśl proszę nad tym

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten GP. jak i wszelkiej maści Breitlingi odpadają :lol:

A może biorąc pod uwagę dyskusję z marca i nowości z targów - Bell&Ross WW1 Heure Sautante...

Jest to zegarek, który jest na mojej liście życzeń, ale jeszcze nie teraz. A to dlatego, że nie ma go jeszcze w oficjalnej sprzedaży.

Choć z nowości mimo wszystko wolałbym :

GO20Senator20Perpetual20silver2002.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czemu ale nie wkleiło mi odpowiedzi.

Michał, ja mam dla Ciebie propozycję,marki do której nie bardzo jesteś przekonany.

Mi osobiście zegarki tej marki podobają się, jak dla mnie mają "dwa" minusy wielkość i cenę.

Myślę tu o Hublocie. Wiem,że nie bardzo jesteś przekonany,ale na Twojej łapce ciekawie by wyglądały.

Pomyśl proszę nad tym

Hubloty do mnie nie gadają, budżet też nie ten.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco ma rację...

Poza tym hmm może pójdzesz w inną stronę, sprzedaj mi Monaco, będziesz mógł kolekcjonować od nowa :lol:

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup w końcu to do czego Cię namawiam od roku ;)

Marcin, wiesz, że ten zegarek strasznie mi się podobał na zdjęciach, jednak na żywo czar prysł. A to za sprawą koloru tarczy :lol: - nie jest to typowo srebrny kolor. Zabijcie mnie, ale nie jestem w stanie napisać jaki to kolor (być może jestem daltonistą) :) Ciemna wersja również nie ma czarnej tarczy. Niemniej jednak gdyby nie to, to zegarek byłbym prawie idealny. Mógłby być też troszke mniejszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Ulysse Nardin Maxi Marine Chronometer 263-66, dosyć ciekawy model.

Odpada, chce coś w 100% ze swoim, manufakturowym mechanizmem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odpada, chce coś w 100% ze swoim, manufakturowym mechanizmem :lol:

Ja też taki chce możę poszukamy razem...

z tym że ja kupowalbym za 3-5 lat

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.