don_darek 0 #51 Napisano 19 Kwietnia 2013 W zasadzie kolor tarczy to grafitowy.Według mnie to ten model:http://www.zegarkimechaniczne.pl/product-zun-15430-ORIENT-FEU00002KW.html zegarek kilka lat ma, ale bez przesady to New Multiyear CallendarZegarmistrz tylko smarował mechanizm. Od poprzedniego właściciela dowiedziałem się, że wymienił szkiełko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tajtek 110 #52 Napisano 19 Kwietnia 2013 Całkiem ciekawy ten murzynek, gratuluję U mnie zaś braciszkowie w końcu razem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 33 #53 Napisano 28 Kwietnia 2013 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15987 #54 Napisano 29 Kwietnia 2013 Gratulacje Pulman, kawał zegara. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8563 #55 Napisano 29 Kwietnia 2013 Takie coś dzisiaj mnie dotarło nie wiem, czy zostanę miłośnikiem, ale na razie mi się podoba to mój pierwszy japończyk 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anum47 0 #56 Napisano 29 Kwietnia 2013 moje orienty, pierwszy świeżo kupiony na bazarku, drugi ma już 26 lat, starszy ode mnie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Nie ma rzeczy których nie da się naprawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 993 #57 Napisano 29 Kwietnia 2013 Całkiem ciekawy ten murzynek, gratuluję U mnie zaś braciszkowie w końcu razem Lubię te patelnie jakie to kolory tarczy?prawy to chyba brąz,a lewy oliwka?A to moje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tajtek 110 #58 Napisano 30 Kwietnia 2013 Lubię te patelnie jakie to kolory tarczy?prawy to chyba brąz,a lewy oliwka?A to moje Jeden jest oliwkowy, a drugi czerwony Fajna kolekcja gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 993 #59 Napisano 30 Kwietnia 2013 Mógłbyś sprawdzić jak jest oznaczony kolor tarczy na czerwonej ?jest opisany na dole tarczy po prawej stronie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tajtek 110 #60 Napisano 1 Maja 2013 Mógłbyś sprawdzić jak jest oznaczony kolor tarczy na czerwonej ?jest opisany na dole tarczy po prawej stronie Tarcza jest opisana: YM L469672-001 to prawdopodobnie taki sam kolor jak na twoim zdjęciu trzeci od lewej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 993 #61 Napisano 1 Maja 2013 Dzięki !myślałem że to faktycznie czerwona,która podobno jest ale jeszcze nigdy jej nie widziałem a twoja to PINK 3G czyli różowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach