Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

_Krycha_

Zegarek Lacoste

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie !

Mam dla państwa pytanie , które mnie nurtuje od rana. Mianowicie , mój tata dostał z pracy bardzo fajny zegarek z Lacoste , ale ja nie jestem pewien czy to jest oryginał. I teraz moja prośba do państwa: Czy moglibyście mi podpowiedzieć czy jest to faktycznie oryginał czy jakaś podróbka. Wiem , że państwo się na tym znacie jak nikt inny , a na googlach niestety nie znalazłem odpowiedzi. Oto fotki tego zegareczka:

post-48913-0-36998200-1334676871_thumb.jpg

post-48913-0-98862600-1334676959_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto by to chciał podrabiać? A nawet jeśli, to i tak bez znaczenia. Lacoste to firma odzieżowa, perfumy też robią niezłe, a zegarki to produkt uboczny, bardziej reklamówka niż zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no możliwe . Ale ja tam nie potrzebuję jakiegoś super firmowego zegarka ;) Wystarczy , że jest fajny . Ale z tego co czytałem to ta firma robi dosyć dobre zegarki. Może nie są tak atrakcyjne jak Rolex czy coś innego , ale jak już mi wpadł w ręce to czemu mam go nie wykorzystać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to wykorzystaj na zdrowie i niech się dobrze nosi :) na tym forum nikt nie rozpozna czy zegarek jest oryginalny czy nie, bo tu raczej spotkasz fascynatów prawdziwych zegarków, a nie gadżetów produkowanych przez firmy odzieżowe, motoryzacyjne, itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.