Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hendrix89

G. Gerlach Dywizjon 303 - II ETAP

Rekomendowane odpowiedzi

Z cierpliwością oczekujemy na wieści o postępie prac nad "naszym" zegarkiem ;)

... To oczekiwanie jest okropneee :P

Na CW, w temacie „Manual ST25 4 G.GERLACH” jest opisane, na czym polega i jak wygląda przerabianie werku. Nie jest napisane wprost, ale można sie domyślić, do jakiego zegarka jest omawiany mechanizm ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO z tym logiem, 303 byłby fajniejszy.

Grafika projektu G.G z WUS. Ciekawe czy Gerlachy zaczna je wsadzac na tarcze??

90669683.jpg

Anglicy walczą do ostatniego żołnierza swego sprzymierzeńca...- stara to prawda znana od setek lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładny Render, Dmn :)

A logo , to owszem, ale jeśli biorą pod uwagę zastosowanie na tarczy nowego logo, to znaczyłoby, że zmienili zdanie niedawno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO z tym logiem, 303 byłby fajniejszy.

Grafika projektu G.G z WUS. Ciekawe czy Gerlachy zaczna je wsadzac na tarcze??

90669683.jpg

... Jak widać Damian ma sporo zajęcia z tworzeniem renderów :D ... W 303 napis "G.Gerlach" na tarczy jeszcze nie szpeci, ale w m/s Batorym Big Date już do tarczy nie pasuje nie wspomnę już o chrono PZL.37 ŁOŚ, gdzie aż prosi się by umieścić właśnie takie logo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś wie co z Regulatorem ?

czy są już gdzieś zapisy na niego ?

nie mogę namierzyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się to nowe logo Gerlacha bardziej podoba niż poprzednie.

Pytanie do MacArona: Czy dałoby radę je podmienić w naszym projekcie?

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logo sobie tak od siebie bez pytania umieściłem, to jest logo koronkowe i chyba tylko koronkowe, więc na 99% na tarcze wróci standardowy napis :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie z serii głupich. Czy jest jakaś lista rezerwowa? Najpierw mi się podobał, później zrezygnowałem ze względu za rozmiar, ale teraz zmieniłem zdanie, jak baba ;) Ewentualnie któregoś z forumowiczów na liście 303 mogę skorumpować moim Aquariusem DLC ;) - PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się to nowe logo Gerlacha bardziej podoba niż poprzednie.

Pytanie do MacArona: Czy dałoby radę je podmienić w naszym projekcie?

Te pytanie już zadawałem Gerlachowi i jest tak, jak napisał Damian, to tylko taka sygnaturka na koronkę. Ale też mi sie bardziej podoba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie z serii głupich. Czy jest jakaś lista rezerwowa? Najpierw mi się podobał, później zrezygnowałem ze względu za rozmiar, ale teraz zmieniłem zdanie, jak baba ;) Ewentualnie któregoś z forumowiczów na liście 303 mogę skorumpować moim Aquariusem DLC ;) - PW.

Lista rezerwowa byla-bylem na niej.Pisz do Hendrixa,on powinien byc najlepiej zorientowany,czy jeszcze sa wolne zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jedna sztuka. Jest teraz 5 osób na liście rezerwowej. Czekam na odpowiedź od 2 pierwszych. Napiszę do nich jeszcze raz, jeśli do poniedziałku, godz 21, nie będę miał odpowiedzi, piszę do kolejnych numerów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się podoba stare logo. To z koronki to jakiś pizdryk niepodobny do niczego....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe logo to +/- przedwojenne logo Gustawa Gerlacha, złożone z jego inicjałów. Jako wzorzec posłużyła sygnatura będąca na jego grobowcu. Na chinawatches jest geneza logo i zdjęcie grobowca, gdzieś w poprzednim temacie o foce, ale mi się nie chce teraz szukać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie nowe logo jest dużo bardziej subtelne. Poprzednie było przerostem formy nad treścią - nazwisko + ten ideogram zegarka nie bardzo do siebie pasowały. Jeżeli włożą to nowe dyskretne logo to tylko zegarek 303 na tym zyska.

Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cisza jak przed burzą w temacie nastała :)

A tak do rzeczy, czy wiadomo już coś w sprawie przydziału numerów ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardziej interesuje kiedy mniej więcej kolejna wpłata. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie nowe logo jest dużo bardziej subtelne. Poprzednie było przerostem formy nad treścią - nazwisko + ten ideogram zegarka nie bardzo do siebie pasowały. Jeżeli włożą to nowe dyskretne logo to tylko zegarek 303 na tym zyska.

Jestem dokładnie tego samego zdania. Nowe logo jest dużo lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na WUS także zachwalają nowe logo

Anglicy walczą do ostatniego żołnierza swego sprzymierzeńca...- stara to prawda znana od setek lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na WUS także zachwalają nowe logo

Coś czuję, że Dywizjon będzie ostatnim zegarkiem z starym logo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś czuję, że Dywizjon będzie ostatnim zegarkiem z starym logo

A jest szansa, ze bedzie jednak nowe logo? Mysle, ze wiekszosc by chciala nowego logotypu w "Dywizjonie".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Litości ---może już nic nie kombinujmy w tym projekcie -----z żadnym nawet najfajniejszym nowym logo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może ponamawiajmy Gerlacha na zmianę logo, to nasz projekt będzie tym pierwszym :)

Ja bym wolał taki obrót sprawy. Pooglądałem sobie zdjęcia dzika i sokoła i tam to logo jest przytłaczające :huh:

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja na przyklad jestem innego zdania i te male logo mnie sie nie podoba na tarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś zegarek mamy w fazie produkcji i do tej pory stare logo jakoś nie przytłaczało? Starym logiem przed wojną sygnowano m.in busolę kierunkową, zegary pokładowe naszych samolotów itd. Dla mnie nowe nie do przyjęcia. A wymuszanie jego zmiany to sprawa tej samej wagi co napisów polskie/angielskie. Było w projekcie od początku i zostanie do końca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.