Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hendrix89

G. Gerlach Dywizjon 303 - II ETAP

Rekomendowane odpowiedzi

Aaa to już nieaktualne. Jam się bowiem stał nowym numerem 9 już jakiś czas temu :) I ani mi w głowie odnabywanie tegoż prawa ;) Jak dla mnie tarcza do klepania. Czekam na wiosła.

PS. Gwarancja u Gerlachów działa, testowane na moim Dziku. U mnie to akurat nie było door2door. Myślę, że na takie coś to raczej nie ma co liczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam, że nie ma co klepać bezmyślnie, tylko obadać na żywo i dopiero wtedy zadecydować. MacAron możesz poprosić o przesłanie 1 tarczy próbnej i wtedy zdecydujesz. Takie jest moje zdanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem na myśli, że tarcza wizualnie dobrze się prezentuje, ale oczywiście zawsze to lepiej omacać, obwąchać ;) Popieram przedmówcę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam, że nie ma co klepać bezmyślnie, tylko obadać na żywo i dopiero wtedy zadecydować. MacAron możesz poprosić o przesłanie 1 tarczy próbnej i wtedy zdecydujesz. Takie jest moje zdanie :)

Dostanę cały zegarek do macania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostanę cały zegarek do macania :)

Jak już dobrze wymacasz to opisz szczegółowo swoje doznania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi wystarczy opis doznań wizualno- dotykowych :) reszta mnie nie interesuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hendrix, MacAron dajcie jakieś info kiedy będzie macanie prototypu :-)

Czekać - jak to łatwo powiedzieć... :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekamy na wskazówki. Nie wiem, ile mogą lecieć z Chin, ale ponoc są zrobione, tylko nie wyslane. Do tego doliczcie jakieś cło, zmontowanie proto, poczta polska... sądzę, że 2 tyg, to chyba max :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekamy na wskazówki. Nie wiem, ile mogą lecieć z Chin, ale ponoc są zrobione, tylko nie wyslane. Do tego doliczcie jakieś cło, zmontowanie proto, poczta polska... sądzę, że 2 tyg, to chyba max :)

Paski do mnie wysłane z Hong Kongu w poniedziałek były u mnie w środę.

Jakie cło mamy/mam doliczyć?

Ja nie jestem w fundacji.

Ile % jest obecne oprocentowanie w banku dla fundacji?

Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.

Uśmiechnijmy się :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paski do mnie wysłane z Hong Kongu w poniedziałek były u mnie w środę.

Jakie cło mamy/mam doliczyć?

Ja nie jestem w fundacji.

Ile % jest obecne oprocentowanie w banku dla fundacji?

Ja myślę, że oni tak specjalnie, coby można było takie bezrozumne bzdury pisać - "doliczcie cło" - chodzi o czas jaki wskazówki spędzą na UC nie o opłatę - czytanie za zrozumieniem się kłania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- czytanie za zrozumieniem się kłania :P

Przedmioty clone odebrałem,załatwiłem formalności w ciągu 2 dni.

Kręć się dalej ;) ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bić :) Z tym cłem, to było moje domniemanie, nie Fundacji. Ale ja sie nie znam, może to faktycznie nie rzutuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przedmioty clone odebrałem,załatwiłem formalności w ciągu 2 dni.

Kręć się dalej ;) ]

poganiaj, narzekaj, oskarżaj....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem ,że to Twoje motto życiowe.

Moje jest inne.

I denerwuje mnie to,że ktoś gotuje herbatę na moim gazie <_<

http://youtu.be/QdZo_X_H-ds

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz są lepsze czasy.Oni teraz zrobili automaty. Wrzuca się własną monetę, żeby nie mieć wyrzutów sumienia, naciska się na jakiś guzik, a maszyna nalewa do plastiku jakieś coś takiego, że można po tym śmiało patrzeć się sobie w oczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok wybiegnijmy troche w przyjemna przyszłość - doleca wskazówki, będą super, skladaja prototyp, jest super, 3 rata i? Ile będzie trwał proces składania wszystkich sztuk? Można przyjąć jakiś termin?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weźcie pod uwagę, że cały luty Chiny nie pracują. Tym sposobem, ja osobiście myślę, że optymistyczny termin 303 to kwiecień. Chyba że kolega prowadzący znów poda inny kolor z palety :P

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba że kolega prowadzący znów poda inny kolor z palety :P

A co Ty możesz wiedzieć o tym kolorze, Kolego?

edit:

Wypraszam sobie nick555 insynuowanie, że to z mojej winy projekt ciągnie sie ponad rok. Od ostatniego prototypu minęło już chyba z pół roku, mam wrażenie, że fundacja mocno zwolniła a dlaczego tak jest, każdy może się domyślić. Nie mam im tego za zle, jest OK, ale nie wypowiadaj się na temat, na który wiedzę masz jedynie z hejterskiego wątku, na ktorym nikt nie odważył się bąknąć, że chińczyk może cioś sp..ić a fundacja nie wzięla za to odpowiedzialności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie! Jeśli ktoś z Was jest niezadowolony obrotem sprawy, to ja chętnie odkupię jego prawo do przyszłego zegarka :) Zainteresowanych proszę o priv.

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam, czytam i oczom nie wierzę :o

Że też Fundacja nie walnęła tego wszystkiego w diabły i nie zwiała z polskiego piekiełka

Oni mają anielską cierpliwość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staszek, rozwiń proszę tę wznioslą myśl. Dlaczego mieliby rzucić w diabły? Jeśli nie masz więcej do powiedzenia, to nie spamuj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, spokojnie.

Wszystko jest na dobrej drodze, projekt wgląda dobrze i myślę, że to już kwestia czasu kiedy staniemy sie szczęśliwymi posiadaczami Dywizjonu. Kolega MacAron i tak poświęca swój czas angażując się w sprawę i próbując mieć swój wkład w zapewnienie jako takiej jakości finalnego produktu. Uważam, że powinniśmy to docenić. Natomiast Fundacja jako sprzedawca produktu i usługi ponosi odpowiedzialność za wykonanie i nic w tym dziwnego. Na nich ciążą pewne zobowiazania z których winni się wywiązać. I szczerze wierzę, że to zrobią. Nie podnośmy larum, im też zależy, żeby produkt był wysokiej jakości, a klienci byli zadowoleni, bo to buduje ich renomę i dobrą opinię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jest na dobrej drodze,

..

Natomiast Fundacja jako sprzedawca produktu i usługi ponosi odpowiedzialność za wykonanie i nic w tym dziwnego. Na nich ciążą pewne zobowiazania z których winni się wywiązać. I szczerze wierzę, że to zrobią. Nie podnośmy larum, im też zależy, żeby produkt był wysokiej jakości, a klienci byli zadowoleni, bo to buduje ich renomę i dobrą opinię.

+1000 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.