Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hendrix89

G. Gerlach Dywizjon 303 - II ETAP

Rekomendowane odpowiedzi

Z fejsa

Mam rozumieć,że pasek będą nam na fejsie wybierać? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gipsik, to kolejna odsłona tego samego spektaklu, ale ja już spuszczam na to zasłonę. Dobrze, że projekt zbliża się do szczęśliwego końca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gipsik ... nie. Ale na pewno na fejsie je pokaza. Masz informacje "skoordynowana" ... to tak jakby oni do Mac-a na PW napisali ... "6 w jednej, pol tuzina w drugiej" moj przyjacielu :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swój zegarek widzę na brązowo-pomarańczowej (jeden z prototypów był na pasku o takim kolorze), grubej skórze z masywną klamrą, a ewentualnie na czymś ciemnobrązowym.

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obojatnie jaki pasek, moze byc parciak, aby tylko szybko zakończyc ten projekt.

Ciekawe czy PATTINI byłby zainteresowany współpracą? Mają za 45-50 zł całkiem niezłe paski z grubej naturalnej skóry.

Przy zamówieniu 100 sztuk mozna negocjować cenę i być może modyfikację jakiegoś ich pasiora

Anglicy walczą do ostatniego żołnierza swego sprzymierzeńca...- stara to prawda znana od setek lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się napaliłem jak Arab na kurs pilotażu... Powiedzcie troche o takich podstawach - ja mam Certinę DS Tradition na Eta 2824-2. czy obsługowo nasz werk dużo sie różni? To znaczy czy jest stopsekunda, czy jest możliwość nakręcania, czy jest jakieś "ds" przeciwwstrząsowe? takie infantylne pytania ale co jak nie wiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no lepiej zeby bylo nakrecanie, bo to manualny jest ... bez nakrecania bedzie wujowo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obojatnie jaki pasek, moze byc parciak, aby tylko szybko zakończyc ten projekt.

Ciekawe czy PATTINI byłby zainteresowany współpracą? Mają za 45-50 zł całkiem niezłe paski z grubej naturalnej skóry.

Przy zamówieniu 100 sztuk mozna negocjować cenę i być może modyfikację jakiegoś ich pasiora

Ja zamowilel 2 paski Pattini i jutro je odbieram to zobaczymy jak z jakoscia. Ludzie ich do C&B poprownuja, wiec nie jestem pewny czy bede zachwycony. A Dilloy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IC patrz a ja byłem przekonany że to będzie automat :) ja już faktycznie jestem stary, a ostatnie nazwisko jakie pamiętam to ten przeklęty Niemiec Altzhaimer....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście miałem jeden model paska od Pattini i tak mi sie spodobał ze dokupiłem kolejne 2 sztuki.

Pasek w całości wykonany z naturalnej skóry o grubości około 3-4 mm, za 45 zł. Czego chcieć więcej?

Anglicy walczą do ostatniego żołnierza swego sprzymierzeńca...- stara to prawda znana od setek lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamowilel 2 paski Pattini i jutro je odbieram to zobaczymy jak z jakoscia. Ludzie ich do C&B poprownuja, wiec nie jestem pewny czy bede zachwycony. A Dilloy?

Ja mam kilka Pattini. Jestem bardzo zadowolony. Gruba skóra. Porządne wykończenie, w tym dobre jakościowo przeszycia. Dobre klamry. Minus jest taki, że dość szybko robią się miękkie. Pomimo tego, w tym przedziale cenowym polecam!

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IC patrz a ja byłem przekonany że to będzie automat :) ja już faktycznie jestem stary, a ostatnie nazwisko jakie pamiętam to ten przeklęty Niemiec Altzhaimer....

Aloisowi było Alzheimer na nazwisko. Tyle jeszcze pamiętam...

Werkowi w 303 najbliżej jest do ETA 2801 - czyli w przybliżeniu 2824 pozbawionej rotora.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Państwo moi mili, czekamy na dotarcie prototypu do Piotrka. Zgodnie z ustaleniami, kiedy on podniesie kciuk i powie: "To jest dobre!", rozpoczniemy zbiórkę III raty, na którą dajemy sobie 2 tygodnie czasu.

Jutro rozpocznę spamowanie Waszych skrzynek, jeśli:

a) nie wybraliście numeru

B) nie posiadam Waszych danych (imiona, nazwiska, adresy) (czyli chyba do wszystkich robię spamming poza Rafałem ;) )

Jeśli ktoś wyjeżdża na miesiąc, czy dłużej i wie, że nie będzie mógł wpłacić w terminie, proszę o informację wcześniej.

Pozdrawiam,

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A możesz przypomnieć,kto ma jaki numer i które są wolne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę nieaktualna :-) numery zostały precyzyjnie przydzielone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy - dajcie opanować sprawy organizacyjne, organizatorom (!) projektu. Nie mieszajcie, bo choćby:

55 chorwat

mój numer przeszedł 3 miesiące temu na rzecz kolegi darek-zegarek. Jest m.in. o tym mowa w temacie o rezerwowych. Nie jestem jedyny, który odpadł z projektu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy do III raty będzie wliczony koszt wysyłki (bo koszt zegarka tego chyba nie przewiduje)? Przydałoby się od razu o tym pomyśleć bu nie było IV zbiórki pieniędzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy do III raty będzie wliczony koszt wysyłki (bo koszt zegarka tego chyba nie przewiduje)? Przydałoby się od razu o tym pomyśleć bu nie było IV zbiórki pieniędzy.

Słusznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paczkomaty INPOST też są OK, ale w małych miejscowościach jest trudno z dostępem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poniżej zdjęcie z FB paska, który zaproponowali Panowie z G. Gerlacha.

52868729076709771694014.jpg

Po pierwsze, uważam, że trudno się wypowiadać, póki nie zobaczymy paska założonego do zegarka. Dlatego poprosiłem na FB o takie zdjęcie.

Po drugie, chyba grubość paska ok, ale za to kolor kiepski. Wolałbym pasek, który był założony przy poprzednim prototypie (taki lekko pomarańczowy). Ewentualnie ciemnobrązowy, matowy, ale nie gładki i może z białym/jasnoszarym przeszyciem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.