Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hendrix89

G. Gerlach Dywizjon 303 - II ETAP

Rekomendowane odpowiedzi

Dokladnie. Dlatego bierzemy przygotowany przez GG. A potem każdy już wedle gustu. gdy będziemy sie chwalić na forum to może wtedy każdy coś sobie podpatrzy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie dobrze, że jest tyle koncepcji. Bo to oznacza, że wiele pasków będzie pasować, i będzie można się bawić ;)

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może by zrobić jakąś małą ankietkę, dotyczącą wyboru domyślnego paska do zegarka. W ten sposób każdy mógłby w jakiś sposób wyrazić swoje zdanie. Kilka propozycji dotyczących typu, koloru paska i można głosować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ankietom na tym etapie zdecydowane NIE. Zreszta kolor został już wcześniej ustalony....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ankietom na tym etapie zdecydowane NIE. Zreszta kolor został już wcześniej ustalony....

Zdecydowanie popieram żadnych ankiet żadnego opóźniania projektu :blink: :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również NIE dla ankiet, aczkolwiek coś się w temacie przynajmniej za sprawą pasków dzieje. :rolleyes:

Osobiście jestem za sznurkiem od snopowiązałki, byleby zegarek spełnił Nasze oczekiwania i przeszedł wnikliwą kontrolę jakości i zgodności z ustaleniami w firmie MacAron Company :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście jestem za sznurkiem od snopowiązałki

Ja jestem za ceratą :D

Ale tak na poważnie, to macie rację. To nie jest zegarek za 10 tysi... Jak pasek będzie fajny, to fajnie, a jak nie, to sobie coś dobierzemy i dokupimy. Nie ma co opóźniać projektu. Ja już swoje lata mam, i zaczynam powoli nabierać wątpliwości, czy dożyję końca tej akcji ;) Tak więc, do roboty, do roboty :o

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem za ceratą :D

Ale tak na poważnie, to macie rację. To nie jest zegarek za 10 tysi... Jak pasek będzie fajny, to fajnie, a jak nie, to sobie coś dobierzemy i dokupimy. Nie ma co opóźniać projektu. Ja już swoje lata mam, i zaczynam powoli nabierać wątpliwości, czy dożyję końca tej akcji ;) Tak więc, do roboty, do roboty :o

+1, ale :huh:

Będę się upierał, że jasnobrązowy, ciepły pasek z jasnymi przeszyciami dobrze wygląda do wintydżowych marin, rzymianek, czy innych podobnych z jasną tarczą. Trochę eksperymentowałem z takimi zegarkami i różnymi paskami - no i w końcu stanęło na ciepłych brązach.

To oczywiście kwestia gustu, ale to nie jest zły pomysł i może się podobać.

pozdrawiam

Narfas

też +1 :)

pozdrawiam Darek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest zegarek za 10 tysi... Jak pasek będzie fajny, to fajnie, a jak nie, to sobie coś dobierzemy i dokupimy. Nie ma co opóźniać projektu.

Eee, nie mowcie tak. Standardowy pach od Gerlacha powinien być też fajny. Na razie nam to w żaden sposob nie opoznia projektu.

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak nie mówimy. Mówimy, że nie da się wszystkich zadowolić, bo jeden chce jasnobrązowy, a inny czarny, jeden chce gładki, inny z fakturą, z przeszyciem, bez przeszycia itd, itp... I że nie ma się co z tego powodu teraz ankietować, bo pach to tylko pach. Jak komuś będzie niefajnie, to sobie dokupi inny i już.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak nie mówimy. Mówimy, że nie da się wszystkich zadowolić, bo jeden chce jasnobrązowy, a inny czarny, jeden chce gładki, inny z fakturą, z przeszyciem, bez przeszycia itd, itp... I że nie ma się co z tego powodu teraz ankietować, bo pach to tylko pach. Jak komuś będzie niefajnie, to sobie dokupi inny i już.

I to jest to - nic dodać ani nic ująć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam z jakimi wpłatami ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biorąc pod uwagę ile trwa zbieranie kasy warto już zacząć.

Jak będzie gotowy zegarek każdy będzie chciał go jak najszybciej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekamy!!! Nie ma zegarka, nie ma kasy to chyba logiczne. ;)

Biorąc pod uwage jak niektórzy wpłacaja, wcześniejsza wpłata nie ma sensu. :ph34r:

Panowie GORĄCZKA, jeszcze troche cierpliwości, czekaliśmy tyle poczekamy jeszcze te kilka dni. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hendrix i Mac pisali że 3 rata po zaakceptowaniu prototypu.....

To może warto zapytać, czy Koledzy dostali już prototyp. Zatem, Hendrix i Macaron testujecie?

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze nie dostalem prototypu

Dzięki za szybką odpowiedź.

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba koronki docelowej nie ma jeszcze w Polsce....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale docelowa koronka miała być dopiero w seryjnej produkcji. Prototyp ma być jeszcze bez niej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak myślisz, kiedy dostaniecie prototyp?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.