Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
parigot

Klub Miłośników Zegarków Breitling

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze według mnie na kajdanie było lepiej

Sent from my iPhone using Tapatalk

U mnie jak na razie wygrywa ten parciak ale może to symptom nowości.Zobaczę za kilka tyg.jak będzie.. ;)

Nie jest źle. Na gumie byłoby najlepiej.

Gumę muszę zamówić , mam namiary na oryg. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda mi kasy na motylek.Mam na oku oryg.gumę do Avengera z klamerką Breitliga i wygląda to imo bdb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myślałeś nad canvas ? Breitlingi takie jak Avenger czy Aerospace bardzo fajnie na nich wyglądają ja bede musiał nad jakimś pomyśleć a1b897d104d89915c6f70f97f1530e03.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będę myślał na pewno , szczerze to mam go dopiero 2 miesiące  i przy bardzo dużej rotacji nawet nie mam czasu myśleć ( zastanawiać się ) co dalej bo dopiero niedawno znudziła mi się bransoleta.Mam jeszcze w obwodzie do niego czarnego rekina , który leży w pudełku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Bez bransolety dużo lepiej , jak nowy zegarek na tym parciaku :

Super zestawienie, fajny, militarny charakter... a i zdjęcia nie najgorsze ;)

Ps. Musisz mieć kawał łapy, bo to bydle wygląda na 40mm :D

Edytowane przez Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki .No w moim odbiorze zegarek nabrał dużo swieżości.Właśnie zastanawiałem się dzisaj oglądądając moją gromadkę co jutro założyć i wygrywa Breitling. :)

ps.zależy jak fotę zrobię , generalnie teraz trochę zgubiłem bo na redukcji jestem i mam 19,1 cm w nadgarstku.

Edytowane przez Genovese_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda mi kasy na motylek.Mam na oku oryg.gumę do Avengera z klamerką Breitliga i wygląda to imo bdb.

Mam podobne zdanie. Kiedy kupowałem gumę na zmianę do Colta44 to myślałem chwilę o motylu, ale cena z gumą była trzykrotnie wyższa. A wygoda na pewno nie jest 200% większa ;) zwłaszcza, że kauczuk ciągle ten sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ulega wątpliwości, że szczególnie w okresie letnim gdy trwają takie upały jak teraz, to mikroregulacja się przyda :rolleyes:  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mikroregulacja jest the best ;). I dlatego warto mieć paski z zapięciem motylkowym.Ja preferuję kauczuk na lato bo i kolorek ładny i nie namaka od potu jak skóra.

"...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-95820-0-57878200-1533046545_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłbym taką gumę czerwoną

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czerwonej nigdy nie widziałem. A do Twojego czarnucha ten kolor pasowałby jak żaden inny.

Fajny, to jest tytan ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myślałeś nad canvas ? Breitlingi takie jak Avenger czy Aerospace bardzo fajnie na nich wyglądają ja bede musiał nad jakimś pomyśleć  

Możesz polecić jakiś porządny, gruby dwuczęściowy pasek typu Canvas, gdzie takie coś można kupić, najlepiej w UE. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tym stylu. Miałeś-macałeś ten pasek ?

Wydaje mi się, że troszkę za delikatny do masywnej i grubej koperty, chyba, że się mylę.

Edytowane przez arturzbsk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czerwonej nigdy nie widziałem. A do Twojego czarnucha ten kolor pasowałby jak żaden inny.

Fajny, to jest tytan ?

Tytan Breitling Avenger Bandit, ucho 22mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tym stylu. Miałeś-macałeś ten pasek ?

Wydaje mi się, że troszkę za delikatny do masywnej i grubej koperty, chyba, że się mylę.

Nie miałem go w rękach widziałem go w zestawieniu z Superocean Haritage i wyglądało to bardzo fajnie . Będe zamawiał w przyszłym tygodniu na próbę jakies paski z tej strony bo ceny sa przyzwoite wiec jak przyjadą to będe mogł powiedziec cos więcej

Jeszcze nad tym sie zastanawiam ???? https://www.watchgecko.com/nylon-sport-b-2-leather-lined.php

Edytowane przez MacGege

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi