Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość 0.1

Policzmy FROGMANy

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie można u nas kupić nowego Froga.

Przez chwilę znowu go zapragnąłem, jednak  w tej cenie można nabyć Garmina Fenixa 3 i dlatego nie wrócę już do żaby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Tomo z allegro wystawił po 1800 i też nie było chętnych  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że to jest efekt tego, że zegarek jest nieznany większej ilości osób ze względu na jego dostępność w Polsce. Gwarantuję, że gdyby był dostępny normalnie w salonach znaleźli by się chętni.

MTG - 520M-2A, GWF-1000-1C, GW-9200, PRW 6000-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że to jest efekt tego, że zegarek jest nieznany większej ilości osób ze względu na jego dostępność w Polsce. Gwarantuję, że gdyby był dostępny normalnie w salonach znaleźli by się chętni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Jeżeli przeciętny odbiorca będzie miał do wyboru GWF-1000 a GW-9400 wybierze rangemana, bo przy niższej cenie oferuje więcej funkcji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu masz racje Kolego. Do tego Romek wygląda elegancko i nic mu nie brakuje za połowę ceny Froga. Frog jest skierowany do konkretnych odbiorców którzy nie patrzą na cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Frog jest skierowany do konkretnych odbiorców którzy nie patrzą na cenę.

Na pewno dla tych którzy też robią pompki   :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dzisiaj w galerii i przechodząc koło wystawy TT rzuciłem okiem co mają ciekawego. Nie chciałbym skłamać, ale był m.in. czarny FROG w cenie Romka, tak mi się przynajmniej rzuciło w oczy, że cena była albo 1299, albo 1399.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dzisiaj w galerii i przechodząc koło wystawy TT rzuciłem okiem co mają ciekawego. Nie chciałbym skłamać, ale był m.in. czarny FROG w cenie Romka, tak mi się przynajmniej rzuciło w oczy, że cena była albo 1299, albo 1399.

Widzę, że na stronie Timetrend jest jeden Frogman GF-8250CM -2ER ale w cenie Gwf -1000.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ciekawa cena w takim razie :) na pewno godna uwagi.Mi się marzy czerwony ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A co powiecie na taki mod?

2af0744c1fdba5047a6b80b5a1cff402.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

dla mnie bomba..I napewno dalbym swojego tak zmodowac z zamknietymi oczami :P tak mi sie udzielilo ze az swojego ubralem zalozylem na nadgarstek

Tommly,a co to byla za wersja zaby?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Zibi mają GF-8250.

Nie oszukujmy się: Frog jest dla entuzjastów, pasjonatów. Rzeczywiście przeciętny użytkownik wybierze Romka, bo ma to, ma tamto, a podświetlanie to takim przyciskiem pośrodku się robi. Do tego dochodzi waga. Ja już jestem do wagi GWFa przyzwyczajony, ale gdy ktoś weźmie go po raz pierwszy do ręki, to zawsze mówi: niby G-shock, a taki ciężki!

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie. Jestem prawie zdecydowany na tego Froga z allegro ale czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy to na pewno orginały? Dlaczego mają na końcu literę "C"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki wyglądają OK a sami sprzedawcy wielokrotnie sprawdzeni więc raczej lipy nie ma  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

Literka 'C' oznacza chyba ze towar byl przeznaczony na USA....bo gdy w wyszukiwarce bing wpisuje poszczegolne modele G z koncowka '1C' to zawsze otwiera mi sie strona CASIO USA

Dingo powaznie chcesz kupic froga??Mnie to osobiscie baardzo cieszy I kibicuje :P

Moze warto rozwazyc propozycje na bazarku?bo widze ze /przynajmniej na alle jest info/ dodaja do niego nowe ubranie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Ta literka "C" nie ma większego znaczenia dla modelu, oznacza jedynie docelowy rynek na który został przeznaczony, np. Europa, Ameryka i.t.d. 

Sprzedawcy przepisują wszystko z nazwy na pudełku a na samym zegarku już tego oznaczenia nigdzie nie znajdziesz.

Oficjalnie nie powinno się tą literką posługiwać przy oznaczeniu modelu.

http://forums.watchu...-s-2449329.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie. Jestem prawie zdecydowany na tego Froga z allegro ale czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy to na pewno orginały? Dlaczego mają na końcu literę "C"?

Jedynego podrabianego Froga, którego widziałem, to tego słynnego ze wskazówkami. ;)

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, nie używam olxa poza Warszawą. Zbyt łatwo tam o przekręty, by ryzykować choćby złotówkę.

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu jest na ręce wymarzony Frog! Prezent od ukochanej żony na rocznicę ślubu!

3b4517f915f45b13906b6ee37262dd22.jpg

27087bc05fb19d3b25832ca72c83cde4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.