Jacek K. 1936 #26 Napisano 20 Czerwca 2012 A tak poza tym, polo to trochę inny sport niż golf Oops . Masz rację, cały czas myślałem o golfie ... tak jest jak się jednocześnie pisze na forum i ogląda film .Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27698 #27 Napisano 20 Czerwca 2012 Śliczny.Możesz napisać jakie wymiary? 42x26 mm 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28 Napisano 20 Czerwca 2012 Wow, bardzo ladny klasyk bardzo zacnej marki, gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44153 #29 Napisano 20 Czerwca 2012 42x26 mmDzięki 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4459 #30 Napisano 23 Czerwca 2012 wystarczy ze to JLC i juz nikomu nie przeszkadza ze to kwarc..... gdyby to byl tak samo dobrze wykonany zegarek mniej mocnej marketingowo marki to byly by stęki i narzekania. A sam zegarek piekny ma swoj styl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #31 Napisano 23 Czerwca 2012 Po pierwsze są kwarce i Kwarce, a po drugie mnie w kwarcowych zegarkach strasznie wkurza skacząca sekunda, a tutaj ten problem jest wyeliminowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #32 Napisano 23 Czerwca 2012 Po pierwsze są kwarce i Kwarce, a po drugie mnie w kwarcowych zegarkach strasznie wkurza skacząca sekunda, a tutaj ten problem jest wyeliminowany Problem skaczącej sekundy został wyeliminowany bardzo drastycznie w myśl zasady jek czegoś nie widze to tego nie ma 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #33 Napisano 23 Czerwca 2012 Powiem szczerze, że jakoś pasuje mi ten zegarek bez sekundnika. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clar 0 #34 Napisano 23 Czerwca 2012 On jest poprostu jedyny chyba w swoim rodzaju cos pieknego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9729 #35 Napisano 24 Czerwca 2012 Cudeńko 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4459 #36 Napisano 24 Czerwca 2012 Po pierwsze są kwarce i Kwarce, a po drugie mnie w kwarcowych zegarkach strasznie wkurza skacząca sekunda, a tutaj ten problem jest wyeliminowany W każdym kwarcu mogę Ci ten problem wyeliminować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #37 Napisano 24 Czerwca 2012 ale nie każdy będzie tak fajnie wyglądał Numerem jeden z kwarcy, które widziałbym u siebie jest oczywiście Rolex 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44153 #38 Napisano 25 Czerwca 2012 ... mnie w kwarcowych zegarkach strasznie wkurza skacząca sekunda, a tutaj ten problem jest wyeliminowany Mnie to nie przeszkadza. Jeszcze ładniejszy by był gdyby ta wskazówkę miał. Pomimo jej braku nadal jest piękny. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach