carlito1 59 #1 Napisano 10 Sierpnia 2012 Pare zdjęć popełnionych na szybko Cieszy jak cholera! http://i1070.photobucket.com/albums/u493/potencjalny/IMG_2387-2.jpg[/img] Podziękowania dla Swissdirect, Stasiu wielkie dzięki ! Reszta zdjęć, czyli koperta, dupcia, zapiecię, w późniejszym terminie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1638 #2 Napisano 10 Sierpnia 2012 Wyreczyles mnie ;-) Ja juz galerii nie bede robil. Jeszcze raz gratuluje i ciesze sie,ze dales sie namowic na Divera. Ten zegar ma jaja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3 Napisano 10 Sierpnia 2012 Jeszcze raz gratuluje i ciesze sie,ze dales sie namowic na Divera. Ten zegar ma jaja.Obawiam się, że to nie jest mój ostatni Audemars Ten jest świetny, rzeczywiście ma jaja, ale super uzupełnieniem byłby klasyczny 15400. Tym bardziej, że szukam teraz powoli czegoś z białą tarczą Dzięki Bartek raz jeszcze za nakierowanie mnie na właściwy tor. EDIT : Nowe foty. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4 Napisano 10 Sierpnia 2012 Cóż powiedziec ,nie bardzo jest nawet co . Powiem tak - fajne trampki A... i zegarek - SUPER ! 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #5 Napisano 10 Sierpnia 2012 Głosowałem na 15400, ale nie szkodzi, i tak go niedługo kupisz Oczywiście prześwietny ten divek, gratuluję, a jak ta tarcza na żywca? Słyszałem różne głosy. Obiektywnie, mogłoby być lepiej czy jest naprawdę dobrze w skali 1:10? 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #6 Napisano 10 Sierpnia 2012 świetnie wykonany, masywny, klasowy...ale... dla mnie ten zegarek jest do bólu poprawny i, niestety, nudnawy...zwyczajnie nudny. Nie mniej jednak gratuluje - cieszy właściciela, to podstawa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skius 90 #7 Napisano 10 Sierpnia 2012 świetnie wykonany, masywny, klasowy...ale... dla mnie ten zegarek jest do bólu poprawny i, niestety, nudnawy...zwyczajnie nudny. Nie mniej jednak gratuluje - cieszy właściciela, to podstawa.Zegar świetny.Masz rację,mógłby się pojawić w galerii jakiś zakręcony Hublot ,czy coś innego niebanalnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #8 Napisano 10 Sierpnia 2012 Oczywiście prześwietny ten divek, gratuluję, a jak ta tarcza na żywca? Słyszałem różne głosy. Obiektywnie, mogłoby być lepiej czy jest naprawdę dobrze w skali 1:10?To był jedyny mankament dla którego właściwie chciałem kupić inny zegarek. Pamiętam jak byłem w Hamburgu i pierwszy raz przymierzałem tego divera, wtedy odrazu wpadł mi w oko, ale tarcza wydała mi się w sklepie jakby plastikowa, coś mi w niej nie grało. Później zobaczyłem ten zegarek w świetle dziennym (zresztą niedawno) i moje obawy znikły - tarcza jest naprawde super. Ogólnie jest to w moim odczuciu stuprocentowy zegarek sportowy, wręcz kompletny. Jeżeli na siłe musiałbym sie do czegoś przyczepić, to mogłaby być lepsza guma i zapięcie. Ale to drobiazg. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skius 90 #9 Napisano 10 Sierpnia 2012 Nawet śrubki na bezelu ustawione są identycznie,wykonanie rewelacyjne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #10 Napisano 10 Sierpnia 2012 Nawet śrubki na bezelu ustawione są identycznieW przeciwieństwie do Hublota 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #11 Napisano 10 Sierpnia 2012 To był jedyny mankament dla którego właściwie chciałem kupić inny zegarek. Pamiętam jak byłem w Hamburgu i pierwszy raz przymierzałem tego divera, wtedy odrazu wpadł mi w oko, ale tarcza wydała mi się w sklepie jakby plastikowa, coś mi w niej nie grało. Później zobaczyłem ten zegarek w świetle dziennym (zresztą niedawno) i moje obawy znikły - tarcza jest naprawde super. Ogólnie jest to w moim odczuciu stuprocentowy zegarek sportowy, wręcz kompletny. Jeżeli na siłe musiałbym sie do czegoś przyczepić, to mogłaby być lepsza guma i zapięcie. Ale to drobiazg. To zawsze mozna dołozyć branzolete 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #12 Napisano 10 Sierpnia 2012 Nawet śrubki na bezelu ustawione są identycznie,wykonanie rewelacyjne. No tu śrubki nie mają okrągłego łepka więc trudno inaczej*, w zasadzie to oprócz stylizacji nie potrzebne im w ogóle przecięcie na narzędzie Zapomniałem dodać (w końcu Galeria), że to foto nadgarstkowe najbardziej mi się podoba, chociaż nie doskonałe: http://i1070.photobucket.com/albums/u493/potencjalny/IMG_2278-2.jpg *) nie licząc niektórych prototypów i pijanych zegarmistrzów. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #13 Napisano 10 Sierpnia 2012 To zawsze mozna dołozyć branzolete Jakoś mi nie pasuje ten zegarek na bransolecie. Znaczy się na żywo nie widziałem, ale jest pare zdjęć w sieci tego egzemplarza na bransolecie i coś mi nie gra... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 60 #14 Napisano 10 Sierpnia 2012 No ja nie będę rozpływał się nad fajnością tego zegara z powodu, w moim mniemaniu, kilku mankamentów, o których już pisałem. Niemniej jednak niech się dobrze nosi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #15 Napisano 10 Sierpnia 2012 No ja nie będę rozpływał się nad fajnością tego zegara z powodu, w moim mniemaniu, kilku mankamentów, o których już pisałem. Koronki? Są z tak twardej gumy, że nawet nie czuć, że to guma. Wyczytałem na innych forach, że nie ma z tym najmniejszych problemów. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rohi 973 #16 Napisano 10 Sierpnia 2012 Winszuję zdobyczy, APek robiący piorunujące wrażenie - im dłużej przyglądam się zdjęciom tym bardziej się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #17 Napisano 11 Sierpnia 2012 No wiedziałem, że Michał to taka cholera, ze nie weźmie klasycznego AP ...ale bardzo dobrze zrobiłeś, bo wydaje mi się, ze to był najlepszy wybór i bez wątpienia jest czego gratulować Dla mnie najpiękniejszy Twój zegar i dobrze, że dałeś sobie spokój z chrono gratki - piękna pamiątka trzydziestki ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #18 Napisano 11 Sierpnia 2012 Naprawdę świetny, gratulacje! 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1035 #19 Napisano 11 Sierpnia 2012 Zegarka gratuluje chociaz ja osobiscie wzialbym 15400 . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #20 Napisano 11 Sierpnia 2012 Fajny zegar w cenie fajnego auta Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #21 Napisano 11 Sierpnia 2012 Świetnie się prezentuje, szczególnie na zdjęciach nadgarstkowych pełna harmonia.Sądzę, że to jest TO dla kolegi Carlito. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22 Napisano 11 Sierpnia 2012 Dziękuję wszystkim No wiedziałem, że Michał to taka cholera, ze nie weźmie klasycznego AP ...ale bardzo dobrze zrobiłeś, bo wydaje mi się, ze to był najlepszy wybór i bez wątpienia jest czego gratulować Dla mnie najpiękniejszy Twój zegar i dobrze, że dałeś sobie spokój z chrono gratki - piękna pamiątka trzydziestki ! Mimo iż ten diver jest naprawde przekozacki i bardzo pasuje do mojej osoby, to wciąż się bije z myślami, że mogłem wziąć Offshore chrono (Navy albo Pande). Niemniej jednak jest jak jest i jestem bardzo zadowolony, bo jest z czego - na trzydziestkę jak znalazł 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1638 #23 Napisano 11 Sierpnia 2012 Panda jest fajna. Michal, co sie odwlecze ... ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24 Napisano 11 Sierpnia 2012 Panda jest fajna. Michal, co sie odwlecze ... ;-)Jeżeli kolejny AP, to tylko klasyczny 15400 Dwa sportowe AP nie są mi potrzebne. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #25 Napisano 11 Sierpnia 2012 Gratulacje:) dobrze ze diver zamiast 15400...tamten bardziej pasuje na 40 a moze i 50 urodziny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach