Waldzior 3227 #501 Napisano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Dodam swojego BM na 22mm meshu.OM bedzie na oryginalnej bransolecie. EDIT: OM juz kupiony z bazarku Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #502 Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Polecam bransoletę WatchadooFrom JIAYU 5G Tapatalk poweredSzukam takiej bransolety.Gdzie ją dostać? Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #503 Napisano 29 Sierpnia 2014 Zdjęcie nr.2 świetne 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielak_18 1 #504 Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Szukam takiej bransolety.Gdzie ją dostać?Tutaj masz link do takiej samej od Harolda z WUS:http://forums.watchuseek.com/f30/fs-anvil-bracelets-22mm-now-available-523531.htmlMożesz je też znalaźć na ebayu od usera Watchadoo jeżeli dobrze pamiętam. Z tym, że na zatoce są droższe jezeli sie nie mylę. Tutaj masz jeszczę tą samą od innego usera no i druga podobną- Super Engineer 2, która też rewelacyjnie wygląda na monsterze:http://forums.watchuseek.com/f319/fs-diver-wetsuit-ratchet-buckle-super-engineer-watch-bracelets-1074234.html Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez zielak_18 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #505 Napisano 29 Sierpnia 2014 Super, dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pdrog #506 Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Ten niebieski SRP455k1 na bransolecie jest OBŁĘDNY!!! Mam OM i new BM ale ten niebieszczak jest planem na ten rok Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez pdrog 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 17 #507 Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Szukam takiej bransolety.Gdzie ją dostać?Hint: user watchadoo na ebay /edit: nie zauwazylem, ze juz bylo :-) Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez goTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #508 Napisano 1 Września 2014 Hej, Mam juz parke Monsterów Jutro wrzuce jakies foto w galerii. OM kupiony z bazarku ale nie wiem czy był tu liczony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielak_18 1 #509 Napisano 1 Września 2014 Gratulacje kolego. To ja też się dopiszę. Pozbyłem się Draculi i OM zagościł teraz na moim nadgarstku. Jest ktoś chętny na monsterową bransoletę może? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #510 Napisano 2 Września 2014 Ja jestem chętny. Napisałem na pw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #511 Napisano 3 Września 2014 Dorzuce fotki mojej parki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #512 Napisano 13 Września 2014 Tu jeszcze nie wrzucałem Tylko który to już? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #513 Napisano 13 Września 2014 Tylko który to już? Tego nie wie już nikt. Przy zakupowych zapędach Forumowiczów nie da się tego ogarnąć, więc wystarczą same zdjęcia. Przyjmij spóźnione gratulacje, ostatnio przez brak czasu mam trochę forumowych zaległości i dopiero dzisiaj przy ich nadrabianiu zauważyłem jaki fajny zegarek sobie sprawiłeś. Swoją drogą to mniej więcej rok temu sprzedałem mojego. Tęsknię za nim, chyba kiedyś trzeba będzie odkupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #514 Napisano 13 Września 2014 Hej! Seven, dzięki .Ostatnio rzeczywiście brakowało Twoich wpisów, porad.Chciałem nawet wysłać PW czy się przypadkiem nie rozchorowałeś . Jak dobrze pamiętam (popraw mnie jeśli się mylę ) rozstawałeś się z Monsterem już 2 razy.Pierwszy chyba był na gumie a drugi na bransie i były to Monsterki poprzedniej wersji? A może coś mi umknęło? Pozdro i nie znikaj tak bo forum Cię potrzebuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #515 Napisano 13 Września 2014 Jak na razie miałem tylko jednego, klasycznego na bransolecie. I jeśli nie liczyć Nighthawka (bo jego już odkupiłem ), to była to chyba moja najbardziej pochopna sprzedaż. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #516 Napisano 13 Września 2014 (edytowane) Już pamiętam , na gumie a potem na bransie miał kolega Diego04 (też długo milczy ).W tym czasie myślałem nad Monsterem i Diego podpowiedział że przecież Seven sprzedaję, chciałem brać a Ktoś mnie uprzedził .Wraca mi pamięć .O Nighthawku też pisaliśmy, że jak znowu będziesz sprzedawał to jestem pierwszy na liście Edytowane 13 Września 2014 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #517 Napisano 14 Września 2014 +1 Na bransolecie mu ładniej, ale guma jest jednak bezkonkurencyjna do pływania:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6681 #518 Napisano 14 Września 2014 (edytowane) Ja też tęsknię za swoim potworem, dlatego plan tym razem na czarnucha w nowej szacie już się rodzi Stara fota Edytowane 14 Września 2014 przez Mistrz17 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #519 Napisano 14 Września 2014 Szukam takiej bransolety.Gdzie ją dostać? Koledzy już wspominali o watchadoo, myślę że warto też wspomnieć o yobokies i jego "anvilach"http://www.network54.com/Forum/662179/thread/1270434386/last-1270434386/FS-+Super+Tough+Anvil+Bracelets+for+your+Seiko+and+others+(conversion+kit+available+now) Anvil z grubymi teleskopami wychodzi tyle samo co watchadoo, ale yobokies ma wliczony w cenę koszt przesyłki.Za dodatkowe USD40 można dokupić zaokrąglone końcowe ogniwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #520 Napisano 14 Września 2014 Wygląda pięknie.Może jakieś zbiorowe zamówienie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielak_18 1 #521 Napisano 14 Września 2014 Ja już czekam na taką bransoletę od StrapCode, powinna być na dniach Od yobokies też już zamawiałem ale inną bransoletę. Zobaczymy jak wypadnie porównanie jakości obu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #522 Napisano 15 Września 2014 (edytowane) Mini-Monster tez chyba sie zalapie #276 Jaki to model? A może jest na sprzedaż? edycja: SRP488K1 :-) Edytowane 15 Września 2014 przez przempox 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #523 Napisano 15 Września 2014 http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-watches/seiko-5-automatic.htm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #524 Napisano 15 Września 2014 Kolego Waldzior, W razie czego, jestem zainteresowany grupowym zamówieniem, Pozdrawiam, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #525 Napisano 19 Września 2014 Ja powoli dojrzewam do sprzedania monstera i zakupu SKX007, więc zakup bransolety 20mm raczej mnie nie interesuje, ale konto na paypalu mam, historię zakupów z yobokies też, jak potrzebujecie technicznie ogarnąć temat to dajcie znać, nie ma problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach