Dorian06 41720 #701 Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Nie doprecyzowałem swojej wypowiedzi.Chodzi mi o czarnego. Jest duuuuuuuuuuuuuużo fajniejszy. Bardziej surowy. Taki dla facetów. A nowy taki metrosexualny. W Pomarańczce starej miałem różne kolory ringu w okół tarczy i tarczy. Dobrze wiem, że 3,5 sekundy to świetny wynik, ale widocznie dla mnie to za dużo Nie pojmuję o co Ci chodzi.3,5 s to jest wynik nieosiągalny dla większości mechaników. AP RO za 50k. robi 15s. (Już to chyba nawet Tobie pisałem). Poczytaj o odchyłkach jakie robią "wielcy szfajcarscy" producenci. A tu masz podstawowy mechanizm badziewnej firemki ze wschodu która jest na piramidzie prestiżu poniżej Swatcha. Edytowane 1 Października 2015 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41720 #702 Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Dubel. Edytowane 1 Października 2015 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #703 Napisano 1 Października 2015 Dobrze wiem, że 3,5 sekundy to świetny wynik, ale widocznie dla mnie to za dużo Kup zegarek z RC . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #704 Napisano 1 Października 2015 Dobrze wiem, że 3,5 sekundy to świetny wynik, ale widocznie dla mnie to za dużo Zboku Ty jeden Dla Ciebie to tylko zegar z RC i do tego dodatkowa kalibracja w ciągu dnia aby przypadkiem np. 0,3 sek. nie przekłamywał do nocnego odbioru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #705 Napisano 1 Października 2015 Kiedyś mnie to nie drażniło, ale mając obok parę kwarców i widząc jak rozjeżdżają się wskazania mechaników w ciągu doby (mimo że wszystkie nakręcam) zacząłem iść w stronę techniki ️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #706 Napisano 1 Października 2015 Z takim zegarkiem jest jak z kobietą.Monster jest tak piękny, że wybaczę mu nawet półgodzinne spóźnienie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #707 Napisano 1 Października 2015 @Dorian06 - popieram w 100%, wersja SKX779 jest najładniejsza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szer 0 #708 Napisano 2 Października 2015 jaka jest kwota samej bransolety do tego modelu, a jaka gumowego paska i gdzie najlepiej taką zakupić ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41720 #709 Napisano 3 Października 2015 jaka jest kwota samej bransolety do tego modelu, a jaka gumowego paska i gdzie najlepiej taką zakupić ?Oryginał pasek +/- 80 pln. Kajdan +/- 200 pln. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szer 0 #710 Napisano 3 Października 2015 ok, dzieki, cena 720zł orange monster na bransie + pomaranczowa guma to dobra cena ? (zegarek uzywany na bazarku) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #711 Napisano 3 Października 2015 Za 700 to możesz nowego kupić. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #712 Napisano 3 Października 2015 Za 700 to możesz nowego kupić.No już chyba nie bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #713 Napisano 3 Października 2015 Trza być cierpliwym, ebay w licytacji się zdarza. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #714 Napisano 3 Października 2015 Pewnie tak ale jak głowa gorąca Cena ściągnięcia z Azji będzie w granicach 780 -800 zł. przy dobrych wiatrach i ominięciu szczurków.Można ryzykować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert!!! 2 #715 Napisano 3 Października 2015 (edytowane) A jak na celnym dorwą to z podatkami 1000 nie wystarczy.720zl na beansolecie z dodatkowa guma to normalna cena, ani super niska ani wysoka. Ja w ostatnim czasie kupilem 2 sztuki uzywane, zaplacilem troche mniej niz ww cena ale jeden np nie mial bransolety i tak jestem zadowolony.Jesli chcesz wydac nieco mniej to poczekaj, na pewno pojawi sie na bazarku cos w granicach 600-650 tylko muszisz pamietac ze monster w tej cenie na bazarku lezy nie dluzej niz 2-3 godziny, co za tym idzie trzeba czesto na bazar zagladac a i tak jest duza szansa ze Cie ktos ubiegnie.A jesli Ci zalezy zeby miec juz teraz to kupuj bo ta cena nie jest zla, jakis czas temu widzialem za 800 i poszedl w jeden dzien. Edytowane 3 Października 2015 przez robert!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #716 Napisano 3 Października 2015 Za 650 (z wliczoną przesyłką) mogę mojego zaproponować. W poniedziałek wystawię ofertę na bazarku. Praktycznie nówka, bransoleta w foliach, od razu przełożony na zulu, założony kilka razy na łapę, sprowadzony z orientu. Niestety do regulacji, bo robi około 2 i pół min / dobę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marius86 0 #717 Napisano 5 Października 2015 Ja od dziś też jestem szczęśliwym posiadaczem OM. Zakup poczyniłem na bazarku. Zobaczyłem go, minęło kilka godzin i zagościł na moim nadgarstku Tomaliusz ma 100% racji, jeśli głowa gorąca to ciężko czekać na przesyłkę tyle czasu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #718 Napisano 5 Października 2015 Gratki, ale musisz wstawić zdjęcie, bo inaczej się nie liczy 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert!!! 2 #719 Napisano 5 Października 2015 marius86 milo wiedziec ze juz nie jestem kotem tzn najmlodszym posiadaczem OM A tak na powaznie to gratuluje zakupu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marius86 0 #720 Napisano 6 Października 2015 Dzięki, fotkę wrzucę trochę później. Narazie jeszcze się zastanawiam czy bransoletę zamienić na jakiś parciany nato czy może mesh... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41720 #721 Napisano 6 Października 2015 Dzięki, fotkę wrzucę trochę później. Narazie jeszcze się zastanawiam czy bransoletę zamienić na jakiś parciany nato czy może mesh...Nie idź tą drogą.Nato jest ok. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #722 Napisano 6 Października 2015 Monster najlepiej prezentuje się na bransolecie . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #723 Napisano 6 Października 2015 Monster najlepiej prezentuje się na bransolecie .+1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #724 Napisano 6 Października 2015 Cokolwiek innego założysz będzie źle.Żadne gumy, paski, meshe, nato, czy zwykłe sznurki Ten zegarek jest stworzony do bransolety a (w moim przypadku) nawet bransoleta stworzona do zegarka.To on mnie przekonał do bransolety właśnie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marius86 0 #725 Napisano 6 Października 2015 Też uważam że zegarek na bransolecie wygląda świetnie ale chciałbym mieć możliwość jakiegoś urozmaicenia raz na jakiś czas. Mesh i tak zamówiłem do mojego Mako więc pewnie w celach eksperymentalnych zagości na jakiś czas na Monsterku. Natomiast nato ma tę przewagę nad bransoletą że poprostu się nie rysuje :-) więc też się przyda czasami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach