Gość vitriol #1676 Napisano 1 Lipca 2019 Dobry agresor wyszedł Jak oceniasz ten pasek np. vs crafter blue? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lastom 3 #1677 Napisano 1 Lipca 2019 (edytowane) Cześć.Wszystkich krytykujących serdecznie pozdrawiam.Pierwszej nie kupiłem jak były tu na forum używane w zakresie 650 - 900 pln .. milion lat temu.Drugą edycje przepasłem, natomiast trzecią odpuściłem bo tylko czarny z granatowym bezelem był dostępny nowy.Nie ukrywam ze jeden sprzedawany przez PiotrX mnie intrygował ale jednak zwykła wizyta w TT spowodowała że wyszedłem z zegarkiem. Teraz wiem że nie będę żałował- zegarek zjawiskowy i .. najważniejsze ... wymarzony. Pzdr Edytowane 1 Lipca 2019 przez lastom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #1678 Napisano 1 Lipca 2019 (edytowane) Miałem kiedyś craftera przy sumo i na pewno nie był tak wygodny jak Hirsch nie wspominając o wyglądzie. Hirsch ma w nazwie ,,caoutchouc" i to się czuje. Jest miękki, zobaczymy jak będzie z łapaniem paprochów, ale raczej będzie dobrze, bo powierzchnia paska jest śliska i nic się nie klei. Pasek jest bardzo elastyczny, fajnie się uciąga, nie za lekko tak w sam raz Wygląda ekstra mimo tego, że to tylko 20mm. Edytowane 1 Lipca 2019 przez Macmac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23160 #1679 Napisano 1 Lipca 2019 Tylko za dużo cukru w cukrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #1680 Napisano 1 Lipca 2019 Tylko za dużo cukru w cukrze No może trochę , ale to tylko na lato i wakacje, a potem wraca na bransoletę, przez cały rok też bym nie dał rady 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakus 17 #1681 Napisano 2 Lipca 2019 Macmac, ale górna osłone bezela to "przytyrałeś" troche ... Przyfutryniłes czy teściowa wku..iła ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #1682 Napisano 2 Lipca 2019 Macmac, ale górna osłone bezela to "przytyrałeś" troche ... Przyfutryniłes czy teściowa wku..iła ? Pewnie futryna albo kamienie .. a taki był piękny ..też dopiero niedawno zauważyłem. Ale ten zegarek się nosi, a nie tylko trzyma w pudełku. Nie ma czym się przejmować i tak nie będzie szedł dalej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #1683 Napisano 2 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #1684 Napisano 8 Lipca 2019 Mój faworyt - takiej zieleni na tarczy nie ma żaden inny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #1685 Napisano 10 Lipca 2019 Od początku tygodnia wakacyjnie ale z klasą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1686 Napisano 13 Lipca 2019 MO 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23160 #1687 Napisano 17 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwybialy 2 #1688 Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) Pany pomocy. Czaje się na pseudo monstera srp599. Nigdzie nie mogę znaleźć jaki jest rozstaw uszu. Mam skromny nadgarstek i nie wiem jak to będzie leżeć a nie mam gdzie przymierzyć Edytowane 17 Lipca 2019 przez siwybialy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1689 Napisano 17 Lipca 2019 http://www.watchsleuth.com/seiko5finder/search/?MOD=SRP599 Nie lepiej kupić prawdziwego monstera? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwybialy 2 #1690 Napisano 17 Lipca 2019 Znam tą stronę , nie ma tam wzmianki o szerokości o odległości uszu od siebie. Wątpię abym kupił monstera za 670 zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1691 Napisano 17 Lipca 2019 Ups. jakoś zbyt pospiesznie zrozumiałem, że chodzi Ci o rozstaw uszu. Z tego co piszą chłopaki na WUS...https://forums.watchuseek.com/f71/new-seiko-5-monsters-1190578.html to L2L ma 49,5 mm 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwybialy 2 #1692 Napisano 17 Lipca 2019 Ooo. Dzięki wielkie za pomoc. Kurde albo wezmę Seiko z tematu albo w podobnej cenie mogę mieć w b.dobrym stanie Orienta Ray Raven 2. Orient na pewno będzie lepiej leżał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1693 Napisano 17 Lipca 2019 Miałem Ravena w pierwszej wersji.Bardzo dobrze wspominam.Trochę się bałem tej powłoki, czy nie będzie się ścierać, ale... sprzedałem zanim cokolwiek zauważyłem.A ta 5 to taki wyrób monsteropodobny. Możesz też dozbierać trochę kasy i polować na czarnego Monstera I gen. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwybialy 2 #1694 Napisano 17 Lipca 2019 Czytam forum z linku który mi podałeś i chyba Seiko za duże będzie. Chyba pójdę w stronę orienta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #1695 Napisano 17 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakus 17 #1696 Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) Sol te "troche dozbierac" do czarnego monstera I gen to by musial kolega ponad tysiac doskrobac, o ile znajdzie gdziekolwiek oferte sprzedaży czegoś w sensownym stanie. Na bazarku są najmniej porządne wersje kolorystyczne II gen po 1600-1900 zeta. Czarna "jedynka" na pewno powyzej tego. Takze chyba sie troche machnales z tym "troche" ... :-) Edytowane 17 Lipca 2019 przez brakus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1697 Napisano 17 Lipca 2019 Całkiem niedawno widziałem i gen za 1200. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1698 Napisano 17 Lipca 2019 Miesiąc wisiał 1 generacji czarny poniżej tysiąca na bazarku... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1699 Napisano 17 Lipca 2019 "Wisiał" z 10 minut pewnie Tyle, że nawet nie zauważyłem w jakiej był cenie, więc muszę wierzyć na słowo.Ja kojarzę cenę pomarańczowej wersji. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1700 Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) Ja wystawiłem czarnego w super stanie za 999, miesiąc pies z kulawą nogą nie zapytał.. Drugiego wystawił @Z_bych, też z tydzień był. Pomarańczowy zdaje się @Antiquarius oferował, też wisiał długo Edytowane 17 Lipca 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach