kemys 0 #276 Napisano 2 Sierpnia 2011 Z przyjemnością przeczytam reckę i obejrzę zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #277 Napisano 2 Sierpnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kdg 0 #278 Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Co oznacza napis MALAYSIA (Malezja) na tarczy ?? Wg. ludzi z WUS Monstery są produkowany w Singapurze lub Malezji. Z kolei takie, np. USA wymagają na towarach oznaczenia miejsca pochodzenia/produkcji. Jeżeli to prawda, to pewnie masz zegar przeznaczony właśnie na ten rynek wyprodukowany w Malezji. Mój OM też może być zrobiony w Malezji ale przeznaczony pewnie był na rynek EU stąd u mnie brak takiego napisu. Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez kdg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #279 Napisano 4 Sierpnia 2011 Cena nieco hm...egzotyczna, ale pojawienie się tego zegarka w TT moim zdaniem dobrze rokuje na przyszłość, może będzie więcej diverów Seiko z prawdziwego zdarzenia.Nie będzie. Cena praktycznie dwa razy wyższa jak na allegro. Postoi, przecenią i więcej nie będą się bawić w Divery 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peterson 1019 #280 Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) we wtorek przyjeżdza nr. 160 Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Peterson 0 zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BraWo100 16 #281 Napisano 9 Sierpnia 2011 Cześć Lekki OT, bo nadal jest 160ale ja chciałem pokazać Monstera w "nowej skórze"Czarny pół-mat okraszony nicia koloru SL, całość spina szczotkowana klamra.Jak dla mnie super duet paskowy Pozdrowienia dla NICK'a Wojtek 0 Seiko_BM + GW-9200 + GW-M5610 + Citizen_CB0011-18E + DAMASKO_DC_56 = WNM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kdg 0 #282 Napisano 11 Sierpnia 2011 161 BM już doleciał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogrood 0 #283 Napisano 11 Sierpnia 2011 162 OM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peterson 1019 #284 Napisano 15 Sierpnia 2011 to faktycznie fajny zegarek. Myślałem już jakiś czas temu żeby go kupić i wtedy zastanawiałem się czy jest wielki... rozmiarem w moim przypadku nie jest ale myślę, że jest on jednak "wielki" w innym wymiarze i szczerze polecam. Będę się zastanawiał jeszcze nad OM. 0 zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavol 0 #285 Napisano 17 Sierpnia 2011 163 OM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartas_79 0 #286 Napisano 18 Sierpnia 2011 No i po oczekiwaniu mogę się pochwalić Black Monster numer 164:)Myślałem że troszkę większy jest a okazało się że leży idealnie:)Pozdrawiam! 0 MOJE ZEGARKI: CASIO OCEANUS 108D-1A, ORIENT DB08004B, SEIKO SNA113, SEIKO SKX779, CASIO GW-9110-1AER, CASIO MDV-102, SECTOR 600, TIMEX T46451, BAŁTYK, BŁONIE, BLONEX.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrado77 164 #287 Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) 165 BMmniód Edytowane 27 Sierpnia 2011 przez konrado77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukup 0 #288 Napisano 25 Sierpnia 2011 166 Orane Monster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fr4n3k 0 #289 Napisano 27 Sierpnia 2011 167 BM --dzięki jackakuza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyspa 0 #290 Napisano 31 Sierpnia 2011 dotarł 168 om serdecznie dziękuje koledze Lawnowerman za pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9553 #291 Napisano 31 Sierpnia 2011 Musimy odjąć jeden numerek W weekend Posejdon pochłonął mojego OM w odmętach Bałtyku Obecnie więc: 167 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #292 Napisano 31 Sierpnia 2011 a jak dochodzi do takiego incydentu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9553 #293 Napisano 31 Sierpnia 2011 Niestety miałem zbyt dociętą gumę przy jednym teleskopie (delikatnie przez nią prześwitywał nawet) i przy ostrym walnięciu o wodę po upadku z banana po prostu nie wytrzymała Kompletnie o tym nie pomyślałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #294 Napisano 1 Września 2011 http://it.wikipedia.org/wiki/File:Banana_joe.jpg a tyle szukałeś tej bransolety - nie udało się, czy miałeś inną wakacyjną obejmęale i tak obstawiałem, że udało Ci się zerwać te grube teleskopy co wydawało się niemożliwe i mam nadzieję, że tak zostanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #295 Napisano 12 Września 2011 Chorwat - szkoda potworka Ja w takim razie doliczę moją parkę: 168 i 169 Czy oba zostaną u mnie to się zobaczy... może jeden poleci na bazar 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ghorn 0 #296 Napisano 14 Września 2011 (edytowane) 170,Orange Monster.Podziękowania dla fansei... Edytowane 14 Września 2011 przez ghorn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #297 Napisano 15 Września 2011 Witam,Przepraszam za OT (nie ma sensu zakładać nowego tematu), ale czy jest ktoś z Bydgoszczy lub okolic i mógłby udostępnić swojego Monstera (najlepiej Orange) do testu nadgarstkowego ? Pozdrawiam, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szeter 0 #298 Napisano 15 Września 2011 No 1 7 1 nad fotografią muszę niestety jeszcze popracować - na razie tylko zdjęcie z fona za okazaną pomoc w wejście w posiadanie potwora dziękuje Lawnowerman-owi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9553 #299 Napisano 16 Września 2011 Witam,Przepraszam za OT (nie ma sensu zakładać nowego tematu), ale czy jest ktoś z Bydgoszczy lub okolic i mógłby udostępnić swojego Monstera (najlepiej Orange) do testu nadgarstkowego ? Pozdrawiam,Jeśli będziesz miał ochotę na przejażdżkę do Torunia, to ja pod koniec września powinienem mieć już swojego OM dostępnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #300 Napisano 16 Września 2011 Jeśli będziesz miał ochotę na przejażdżkę do Torunia, to ja pod koniec września powinienem mieć już swojego OM dostępnego. ok, dzięki! możliwe, ze uda mi się troszkę szybciej OM obejrzeć w Bdg, ale będę pamiętał, bo czesto jestem w Toruniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach