Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

TIK TAK

Jakie zegarki noszą nasze Damy?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak przystało na żonę zegarkomaniaka, moja Pani ma ich kilka. Dziś zaprezentuję fotkę Sea Dragona w damskim rozmiarze i kolorze:

p1050629c.jpg

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja dama ma na stanie Swatcha, Baby-G i wczoraj przybył Lorus. Wszystkie nabyte pod wpływem mojej pasji, jak się poznaliśmy nie miała i nie nosiła żadnego. Tym bardziej jestem dumny. Ale jak ktoś już tu pisał - dla niej zegarek ma się podobać i pasować do ubioru. Z telefonem tak samo :D

post-42578-0-68336000-1345736277_thumb.jpg

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo zakrojonych na szeroką skalę działań edukacyjnych w ub. roku wybór padł na Tommy Hilfiger'a z odwracalnym paskiem. Teraz podoba się Guess duży kobiecy złoty chrono- "taki ma koleżanka". Ale uwaga: "ten Tissot( Danica Chrono LE)jest też ładny"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mojej 2 x Adriatica, oba to kwarce. Teraz miala dojsc trzecia, w czarnym PVD i na meshu (też PVD) ale po przymiarce okazało się, że za mały więc poszukiwania trwają. Szczęsliwie omija szerokim łukiem marki modowe, oczywiscie po moich naukach :) A jej koleżanki noszą DKNY za 1.2k B)

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Tank"

post-28966-0-75044600-1354758854_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taką cytrynkę i jeszcze Swatcha ale nie mogę go znaleźć w sieci.

9441eb27.jpg

Pozdrawiam

Kamil

Seiko flightmaster

Certina DS Podium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moja takie coś

omegakwarc03.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i drugi taki

om03.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona do tej pory nosiła Lorusa i Citizena ale dostała coś takiego i aż się boję co będzie jak złapie bakcyla :blink:

sam0602600x450.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pozdrawiam,

Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze musi być kwarcowy. Po drugie pasować do stroju, reszta ma niewielkie znaczenie.

Ostatnio często taki:

tissot-prc200-danica-patrick.jpg

Ten Tissot jest rewelacyjny! Kiedys sie na niego sadzilem ale wybrala sobie inny.

Na żywo całkiem fajnie wygląda.

Jak co drugi Tissot, a juz na pewno te ktore sobie kupilem. Na zywo wiele zyskuja.

Moja aktualnie ma dwa Tissoty, z czego najnowszy, kupiony jako prezent urodzinowy w tym roku :

14j6ov8.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moja ma kilka. Wszystkie to kwarce bo mechanizm nie robi jej róznicy, mało , mysle, że automacik byłby zbyt klopotliwy. Jak to u kobiety, rózne wielkościowo i kolorystycznie, jedne biżuteryjne, inne bardziej klasyczne na pasku aby pasowalo do ubioru. Ma 2 Zodiaki, 3 Alfexy, Davoske, ML, CK, Armani, Jaquwes Lemans i coś jeszcze z Apartu i cholerka wspomina o kolejnym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

img3221new.jpg

Uploaded with ImageShack.us

U mojej ostatnio na ręku kwarcowa Certina DS Podium Square Lady w wersji z chrono. Z automatem byłoby zbyt duży kłopot :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.