Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Stuttgart

OSTRZEŻENIE Sklep internetowy "66 procent"

Rekomendowane odpowiedzi

bootworld.com na tej stronie autoryzowanej przez UGG można kupi ich oryginalne buty od 130 dolarów. i to jest super cena!! polecam sprawdzone!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież wpisy tej osoby mają dokładnie ten sam schemat co w pozostałych przypadkach pojedynczych osób, które coś dostały i jest super-ekstra. Wcześniej w tym temacie, podawałem link do postów, w których jakaś panna zachwycała się przesyłką i oryginalnością kurtki A&F.

No bez jaj... jeśli zamawiacie towar, czekacie, dostajecie, to latacie potem po forach, zakładacie konta i chwalicie się zdjęciami towaru? Uwierzyłbym, gdyby była to osoba z tysiącem postów, osoba która wcześniej wypowiadała się w temacie i miała wątpliwości po czym zostały rozwiane.

Ciekawe, że paczki dostają tylko jednopostowcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest podobnie, niestety.

Towar zamówiony 25 września, wpłata w tym samym dniu.

14 października dostałem maile z numerami listów przewozowych, których nie widać na stronie Poczty Polskiej.

Na stronie śledzenia przesyłek, którą podał kolega wcześniej widać, że paczka również znajduje się z Szanghaju i została nadana 20-21 października.

Już się nawet z tym pogodziłem, że umoczyłem ponad 400zł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest podobnie, niestety.

Towar zamówiony 25 września, wpłata w tym samym dniu.

14 października dostałem maile z numerami listów przewozowych, których nie widać na stronie Poczty Polskiej.

Na stronie śledzenia przesyłek, którą podał kolega wcześniej widać, że paczka również znajduje się z Szanghaju i została nadana 20-21 października.

Już się nawet z tym pogodziłem, że umoczyłem ponad 400zł...

Też umoczyłem od dobry kilku alt kupuję przez internet i mogłem się raz dać oszukać. Paczka wg. strony sao.cn juz wypłyneła/ wyleciała do Polski, no zobaczymy co to będzie i czy cokolwiek będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro Tomasz Knapik "sprzedał" swój głos na infolinię... To jakaś tam Siwiec nie mogła zarobić parę groszy :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zakupiłem,a właściwie zapłaciłem za towar 22-09-2012 i do tej pory go nie otrzymałem,dzisiaj dzwoniłem na info i mam złe przeczucia.Pytanie konkretne czy ktoś otrzymał zakupiony w tym sklepie towar? Czy jest taka osoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żadnej afery z Siwiec nie będzie. jak widać, wzięła udział w sesji i została "twarzą" 66% za pełnym przyzwoleniem...

http://nocoty.pl/gid...l?T%5Bpage%5D=9

No to wiecie chociaż na co poszła część waszych wpłat :lol:

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jest także to że Siwiec pojawia się na reklamach zlotewyprzedaze.pl

Co się dzieje w tym kraju? ;)

Ku...stwo, Panie, ku...stwo.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą, niezła hucpa. Zorganizowanie tak zakrojonego oszustwa to duża akcja logistyczna, zaangażowanie mnóstwa ludzi - to tylko potwierdza, jak bezkarnie czują się ludzie, którzy za tym stoją. Nie napawa to optymizmem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie dostalem pierwsza przesyłke z Chin. W paczce jest koszulka Polo Ralph Lauren oraz slipy CK.

Ogolnie nie jest zle. Slipy - metka po chinsku cala, ale co tam, na slipach wewnatrz na górnej czesci gumy naprasowano nawet fajnie napisy (rozmiar, nazwa,jaki skład, jak prać oraz MADE IN EGYPT, a polo na razie przyszlo mi jedno i na pierwszy rzut porazka, bo jeszcze wiszą nitki wszedzie jakby chinczycy zapomnieli obciac;)

Nawet na metce polówki Ralpha jest wydrukowane 105$ ;) Nie ma slowa o tym ze produkcja w chinach, natomiast jest napisane Switzerland.

Przesyłka przyszla z Chin wiec to nie ulega watpliwosciom. Dziwi mnie, ze na kopercie foliowej, bo w tym przyszlo jest nabita pieczatka URZĄD CELNY w WARSZAWIE..objeto procedura dopuszczenia do obrotu;)

Ogolnie jestem zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn. dałeś ok. 130 zł na dwie podrabiane szmaty i jesteś zadowolony?

Koszulka polo z sieciówki kosztuje 30 zł, slipy niecałe 10 zł. Przepłaciłeś 90 zł za coś w czym wstyd chodzić (poza slipami, bo tam nikt Ci raczej zaglądał nie będzie). Biorąc pod uwagę, że wartość tych ciuchów to kilka USD, ja bym wcale nie był zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn. dałeś ok. 130 zł na dwie podrabiane szmaty i jesteś zadowolony?

Koszulka polo z sieciówki kosztuje 30 zł, slipy niecałe 10 zł. Przepłaciłeś 90 zł za coś w czym wstyd chodzić (poza slipami, bo tam nikt Ci raczej zaglądał nie będzie). Biorąc pod uwagę, że wartość tych ciuchów to kilka USD, ja bym wcale nie był zadowolony.

Co nie zmienia faktu, ze COKOLWIEK dostał.

EDIT:

A monitorowałeś może przesyłkę na stronie PP?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dejko zejdz ze mnie, bo nie o to mi chodzi,ze jestem zadowolony. Wszyscy tutaj mamy tego 66 procent dosc i co sie stalo to sie nie odstanie, ale wlasciwie taka tutaj na forum byla umowa, ze jesli ktos cos dostanie to zeby tu napisal, bo ludzie tez sledza swoje przesylki i maja zszarpane nerwy wiec ja dostalem i sie z wami tym dziele.

Kolejna sprawa Dejko nie zgadzam sie z Toba co do cen z sieciowki, ze przeplacilem itd....Polówka ktora otrzymalem wyglada bardzo fajnie, jest taka jaką sobie zamowilem, a te wiszace nitki o ktorych wczesniej pisalem to byly po prostu pozostalosci po "zrobieniu" tek koszulki. Nie znam sie az tak bardzo zeby dopatrzec sie czy to oryginalna koszulka czy tez nie, ale ogolnie ciesze sie, ze w ogole cos przyszlo i WIELU ludzi z tego forum tez tak uwaza.

Slipy CK tez fajne. I dejko zeby bylo smieszniej to mi "tam" zagladaja kobiety, ale nie patrza na napis tylko na to co jest za napisem;)

Jajnik odpowiadam na Twoje pytanko...tak, monitorowalem na stronie http://www.sao.cn/

Wyslali mi chyba kolo 20-21 pazdziernika, a druga 25 pazdziernika i ta pierwsza dzis dotarla wiec szła okolo 10 dni. Wynika z tego, ze faktycznie idzie to wszystko 30 dni roboczych.

Date-Time Events Status Tracking Details Send to 2012-10-26 出口总包直封封发, Location:上海国际 (Poland) Overseas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu macie podgląd na wynik z poczty;)

Date-Time Events Status Tracking Details Send to

2012-10-26 出口总包直封封发, Location:上海国际 (Poland) Overseas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie jestem zadowolony.

...nie o to mi chodzi,ze jestem zadowolony.

... i na pierwszy rzut porazka, bo jeszcze wiszą nitki wszedzie jakby chinczycy zapomnieli obciac;)

Polówka ktora otrzymalem wyglada bardzo fajnie...

masz jakieś rozdwojenie jaźni? :o:blink::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ricardo czytaj ze zrozumieniem!

Dla tych wszystkich co jeszcze chca mnie sprowokowac odpowiadam:

Ja jestem zadowolony z tych rzeczy, ktore dostalem.

Tyle w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu dostał naganę za zły PR i w następnym poście się poprawił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.