Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Stuttgart

OSTRZEŻENIE Sklep internetowy "66 procent"

Rekomendowane odpowiedzi

Jest jeszcze Julia i jeszcze co najmniej jedna, ale nie pamiętam imienia :)

Ale może same się przedstawią, bo tutaj zaglądają :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM WSZYSTKICH

ostatnio zamówiłam tam niestety na dość duzą kwotę i dzis dzwoniłam tam rozmawiałam z dominiką i powiedziała mi zebym wysłała im potwierdzenie zapłaty! a wczesniej jak dzwoniłam ze pieniądze juz dotarły i musze czekać na ich zaksięgowanie a potem maja 3 dni na to żeby je wysłać...Wydaje mi sie ze nic niewyśla i zastanawia mnie tylko czy ktoś z was juz miał podobna sytuacje do mojej być moze grają na czas niewiem bo moja kase juz awno maja to po cholere im potwierdzenie zapłaty...? napiszcie coś pilsss a moze jest szansa na anulowanie przelewu robił juz tak ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anulować przelewu się nie da.

Teraz to juz wiem bo dzwoniłam do banku i nie ma takiej mozliwości:(

Ale otrzymałam dzis e-maila od 66procent ze otrzymali pieniadze i teraz musze tylko czekać na zamówione produkty.... Ciekawe czy to cos w ogóle dojdzie ale jak nie dojdzie w ciagu tych max 30 dni to ja napewno tak tego niezostawie...kilka osób pisało ze udało im sie odzyskać kase.zobaczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to juz wiem bo dzwoniłam do banku i nie ma takiej mozliwości:(

Ale otrzymałam dzis e-maila od 66procent ze otrzymali pieniadze i teraz musze tylko czekać na zamówione produkty.... Ciekawe czy to cos w ogóle dojdzie ale jak nie dojdzie w ciagu tych max 30 dni to ja napewno tak tego niezostawie...kilka osób pisało ze udało im sie odzyskać kase.zobaczymy

Hey. Ja tez dzwonilam do swojego banku i niestety dalo sie anulowac,ale spoznilam sie cholerne 4min. Bo anulowac mozna bylo do 22.

Dzisiaj tez dostalam maila o tym,ze dostali pieniadze i teraz pozostaje czekac... Powodzenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie nie sluchajcie tych głupot z szafa.pl o jakiejs digotce czy tam innej srotce!!!

Podstawiona osoba pisze bzdury i do tego zdjecia dodaje ustawione. Czekajmy wytrwale.

Czyli jak ja zamowienie zlozylem 23-24 wrzesnia to z dniami roboczymi jeszcze troche zostalo, a myslalem, ze bedzie mozna po tych 30 ogolnie dniach juz cos dzialac u prokuratora.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie ,że to jednak wielkie oszustwo i nic di Nas nie dojdzie.Jasne przewożnik (czyli Poczta Polska)nie wprowadził do systemu!!!,wypada tylko zadzwonić na pocztę i zapytać czy to wogóle możliwe,bo jeszcze się nie spotkałam z czymś takim.

Kurna,ale daliśmy sie wszyscy nabrać.Jestem taka zła na siebie,że zamówiłam bez zastanowienia się.

Widzę że rurka ci zmiękła, szkoda że tak póżno, na przyszłość słuchaj rad dopóki są za damro;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że rurka ci zmiękła, szkoda że tak póżno, na przyszłość słuchaj rad dopóki są za damro;)

Też się dałem nabrać, zamówiłem kurtkę 29 września , 15 października dostałem od nich maila, że paczka została wysłana. Ile w tym prawdy? Od kupna minęły 23 dni wraz z sobotami i niedzielami czyli wychodzi koło 16 dni . Tak wygląda wiadomość

Witaj, Imie Nazwisko

Twoje zamówienie zostało wysłane na poniższy adres:

Tu zawarte moje dane

Polska

T: Polska

Numer zamówienia: ****

Numer przesyłki: ****

Przedmioty w paczce:

Produkt SKU Ilość

Kurtka Abercrombie Zima Granatowa

Rozmiar

L

Abercrombie-Jacket-Man-Winter-0-L 1

Dziękujemy, 66Procent

Jesli jest numer przesyłki to mogę zadzwonić na pocztę polska i dowiedzieć się czy taka rpzesyłka jest wysłana? Jak to sciema to psizcie co robić , pieniądze trzeba odzyskać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie tak jak wczesniej mowilam dokonalam zakupu ponad tydzien temu... wtedy jeszcze nie bylo prawie nic o tej calej fikcyjnej firmie na forach ;/ jestem wsciekla ;/ glownie na siebie bo gdzie za 200 zl kurtka tej firmy ;/ zastanawiam sie tylko czy to bedzie tak ze przysla podrobe czy w ogole nic... dzwonilam tam niby 2 dni temu zostala wyslana... rowniez zarzadalam wystawienia faktury.

Ja również dałam się oszukać, ale niestety teraz trudno znaleźć do nich jakikolwiek nr tel. strona przestała działać, byłabym wdzięczna jeśli mogłabyś podać mi ten nr. :) Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestała działać strona?

No kurcze dziwne przecież tylu klientów..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestała działać strona?

No kurcze dziwne przecież tylu klientów..

Nie da się na nią wejść a w e-mailu nie podają nr tel...;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się, tylko obciążona jest i czasem wywala, ze przekroczono limit.

Możesz również się z nami skontaktować telefonicznie pod nr 61 642 93 47.

Na pytania odpowiadamy od poniedziałku do piątku w godzinach: 8.30 - 22.00

oraz soboty i niedziele w godzinach: 10.00 - 22.00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestańcie wierzyć w jakikolwiek zwrot pieniędzy, jeśli ta "firma" była od początku nastawiona na oszustwo to nie liczcie na żadne zadośćuczynienie. Kobiety które informują o przesyłkach też z pewnością zostały w to wciągnięte przypadkowo - nie raz się zdarzało że ludzie stawali się słupami w jakimś przekręcie nie będąc tego świadomym.

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytaj dokładniej ,bo Ja nigdy nie napisałam ,że jestem pewna ,ze towar dojdzie jedyne o czym pisałm to że odbierają telefony a o tym,że to jakiś przekręt to pisałam od smaego poczatku.Wkurza mnie tylko jak ktoś gada bzdury że dodzwonić się tam nie można albo że strona nie działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem do nich mail'a w sprawie wysyłki ale nic nie odpisują.

Numer wysyłki który miał iść pocztą polską na stronie poczty w ogóle nie został odnaleziony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem do nich mail'a w sprawie wysyłki ale nic nie odpisują.

Numer wysyłki który miał iść pocztą polską na stronie poczty w ogóle nie został odnaleziony.

Ja już mam numer przesyłki i nadal go nie ma na stronie poczty polskej i go nie będzie.

Na infolini ściemniają ,że mogą być tego dwie przyczyny:

1)Poczta Polska z opóżnieniem wprowadza numery przesyłek zagranicznych do systemu

2)Przesyłki jeszcze nie ma na terenie Polski a dopiero wtedy można ją śledzic.

DLA MNIE TO BZDURA CO MÓWIĄ BO POWTARZAJĄ MI TO SAMO OD DWÓCH TYGODNI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero po dotarciu przesyłki do polski będzie można ją śledzić, pytanie kiedy i czy w ogóle dotrze do POlski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero po dotarciu przesyłki do polski będzie można ją śledzić, pytanie kiedy i czy w ogóle dotrze do POlski.

Właśnie o to chodzi czy wogóle coś do nas dojdzie,bo Ja mam numer listu przewozowego prawie dwa tygodnie i codziennie sprawdzam na poczcie polskiej i nadal nie wyszukuje takie przesyłki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie o to chodzi czy wogóle coś do nas dojdzie,bo Ja mam numer listu przewozowego prawie dwa tygodnie i codziennie sprawdzam na poczcie polskiej i nadal nie wyszukuje takie przesyłki.

looknij tu http://www.sao.cn/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki

Znalazłam swoje przesyłiki wyglada na to ,że obie są w Szanghaju jedna została zarejestrowana 20.10 a druga 22.10.czyli moje kurtki nadal są w Chinach.

A Tobie udało się odnaleść swoja przesyłkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:rolleyes:

Moje dwie przesyłki również są w Szanghaju, trzeciej jeszcze nie ma w systemie. Ale chyba wolałbym żeby nie doszły bo się tylko wq.... jak przyjdą podróby :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje dwie przesyłki również są w Szanghaju, trzeciej jeszcze nie ma w systemie. Ale chyba wolałbym żeby nie doszły bo się tylko wq.... jak przyjdą podróby :mellow:

Ja juz na to nie liczę że to orginały!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz na to nie liczę że to orginały!

A&F odpisali mi, że oryginały można kupić tylko w ich sklepach lub na ich stronie, więc nie ma mowy. Mimo wszystko urocze panie z infolinii cały czas zapewniają, że są to oryginały :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A&F odpisali mi, że oryginały można kupić tylko w ich sklepach lub na ich stronie, więc nie ma mowy. Mimo wszystko urocze panie z infolinii cały czas zapewniają, że są to oryginały :D

Ja juz nie dzwonię na infolinię ,bo się tylko wkurzam bo te panie to mówią cały czas to samo a w sumie jak jakieś konkretne pytanie to nic nie wiedzą. :rolleyes:

Teraz tylko czekam i zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.