Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

dworak21

Zegarki Geneva

Rekomendowane odpowiedzi

Znajomy przywiózł z belgii że ja się nie znam ani on to pytam czy to są orginały czy raczej rynkowy złom

d2cce524661b7.jpg

5188ba2fb2469.jpg

614443a49b4e3.jpg

d381dfe1eec4e.jpg

b260c9396bb7f.jpg

ba697934ecbda.jpg

5ade6a13aafea.jpg

eb719e544b856.jpg

08cd94643c4ee.jpg

55ebc271d3b51.jpg

A tak przy okazji ile kosztuję wymiana całego mechanizmu w takim zegaru bo kupiłem go dość dawno w apart i teraz nie da się ustawić godziny bo mechanizm stoi w miejscu

http://www.luna-pearls.de/markenuhren/claude-bernard/claude-bernard-damenuhr/claude-bernard-uhren-damenuhr-big-date-64003-37j-aid/a-202020/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedawany na kilogramy :) powaga! kiedyś w Wiedniu osobiście byłem w takim sklepiku- sprzedawca brał taką małą szufelkę i nabierał ze skrzyni zegarków ile dusza pragnęła :lol:

Ale to było dawno i nieprawda ;)

Pozdrawiam,
Zbyszek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedawany na kilogramy :) powaga! kiedyś w Wiedniu osobiście byłem w takim sklepiku- sprzedawca brał taką małą szufelkę i nabierał ze skrzyni zegarków ile dusza pragnęła :lol:

Ale to było dawno i nieprawda ;)

No to chyba najzabawniejszy post dnia. Się uśmiałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok tak też myslałem a co z naprawą tego Claude Bernard bo to już nie jest rynkowy złom po pare groszy mnie kosztował swego czasu i szkoda go wyrzucać ile naprawa mniej więcej takiego uszkodzenia ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok tak też myslałem a co z naprawą tego Claude Bernard bo to już nie jest rynkowy złom po pare groszy mnie kosztował swego czasu i szkoda go wyrzucać ile naprawa mniej więcej takiego uszkodzenia ?

Zegarmistrz to oceni. Generalnie mechanizm no jewels może Ci za kilkadziesiąt pln zamienić na nowy jakiś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dresy jakies przywiozl kozackie?

Wrzuc foty moze ktos lyknie...... :)

O tempora o mores........!!!!!!

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarmistrz to oceni. Generalnie mechanizm no jewels może Ci za kilkadziesiąt pln zamienić na nowy jakiś.

170 zł mi powiedział za naprawę czy to normalna cena ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dresy jakies przywiozl kozackie?

Wrzuc foty moze ktos lyknie...... :)

O tempora o mores........!!!!!!

Nie kolego dresów nie przywiózł bo ja nie chodzę w dresach ani on.A od zegarki po prostu spytałem bo się nie znam a on mnie o to prosił więc nie wiem dlaczego sobie tu żarty robisz.Sprzedali mu jacyś goście więc za 50 euro za szt to myslał że coś warte a jak widać zrobili go w balona.Ale takie czasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

170 zł mi powiedział za naprawę czy to normalna cena ?

Nie warto w to 170 zł pchać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie warto w to 170 zł pchać...

Na internecie ten zegarek kosztuje 300 euro ja za niego w apart zapłaciłem 800 zł to nie warto go wg Was naprawiać ?

Chodzi o ten zegarek

202020-64003-37J-AID.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na internecie ten zegarek kosztuje 300 euro ja za niego w apart zapłaciłem 800 zł to nie warto go wg Was naprawiać ?

Chodzi o ten zegarek

202020-64003-37J-AID.jpg

Tak,bo to "zlom"Szkoda Twoich pieniedzy....... ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a "Pod" internetem ile on kosztuje?! - co do obiektu zapytania - to czy warto naprawiać ocenić może zegarmistrz. W tym celu polecam takich z bogatym wyborem bateryjek i bujnym wąsem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a "Pod" internetem ile on kosztuje?! - co do obiektu zapytania - to czy warto naprawiać ocenić może zegarmistrz. W tym celu polecam takich z bogatym wyborem bateryjek i bujnym wąsem.

Nie rozumiem sugestii ? To w takim razie ten zegarek to jest lipa ? Słaba marka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ktoś z forum by podjał się wymiany tego mechanizmu ? Wysłałbym zegarek jak tak to jaki dokłądnie byłby to koszt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzę, że tak, ale po co bawić się w wysyłki itd, skoro możesz iść do zegarmistrza w twoim mieście i on Ci to zrobi ?

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.