Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

przem0l

Zegarek Ungaro

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem kiedyś w prezencie od ojca zegarek Ungaro z datownikiem. Tata otrzymał go na jakimś służbowym wyjeździe. Osobiście mi się podoba, natomiast wiele czytałem już negatywnych opinii nt. zegarków z firm, które się zajmują modą, a taką właśnie jest Ungaro.

Co sądzicie o nim?

Mechanizm to Miyota 2115

19.JPG

20.JPG

PS. Jeśli pytanie zadałem w niewłaściwym dziale to z góry przepraszam i proszę o przeniesienie do właściwego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, nowe zegarki z takimi wnętrznościami kosztują na allegro, w kioskach i na bazarach ok. 30 zeta. Chodzić będzie, być może nawet w miarę długo. Ale pewnie nie będziesz go chciał już nosić, bo będzie wiecznie zaparowany i koperta się zbiesi, bo stalowa to chyba nie jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mechanizm, ot chyba najtańsza bezkamieniowa Miyota.

Paniedzieju, taniej już chyba się nie da...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest zegarek jednorazowego użytku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ten zegarek działa , jak piszesz od " kiedyś " do dziś to pewnie i tak jest to rewelacyjny stosunek jakości do ceny . :)

pozdrawiam, Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.