Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lotek

Co to za zegarek?

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to zegarek Laurens i ma około 8-9 lat.

Ja mam do Ciebie pytanie...

Co to za auto i co możesz mi o nim powiedzieć:

f_27737814_1.jpeg

myślę, że ma koło 8-9 lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co chcesz o nim wiedzieć oprócz tego że nie przedstawia wartości.

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to nie przedstawia żadnej wartości????

ma przecież pasek!!!

życie zaczyna się po 200...km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co bym chciał wiedzieć?? Może np. jaki ma mechanizm, może z jakiego kraju pochodzi?? coś wiadomo o tej marce, czy jest ona mało prestiżowa czy bardziej?? Panowie, nie wierzę że nie wpadliście na takie proste pytania?

A co do zdjęcia zamieszczonego przez Pana Moda, jeśli to Pana auto to naprawdę nie ma się czym chwalić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lotek, chodzi o to, że twoje pytanie jest dokładnie takie samo jak Lawnowermana ... Daj lepsze fotki, zapodaj fotkę mechanizmu i wtedy pytaj :) .

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patom myślałem, że jest to jakiś standardowy zegarek i każdy wie np co w nim siedzi i co to za marka. Ale oki, postaram się go otworzyć i zerknę w bebechy. A jeśli chodzi zdjęcie tego opla, to można sporo o nim powiedzieć, np w jakich latach produkowali, z jakiego kraju pochodzi w jakich wersjach silnikowych wychodził i jaka to klasa samochodu, nie da się ? Da tylko trzeba chcieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patom myślałem, że jest to jakiś standardowy zegarek i każdy wie np co w nim siedzi i co to za marka.

Raczej myślałeś, że zegarek jest tak wyróżniający się z pośród milionów innych zegarków, że wszyscy go znają i pamiętają co ma w środku.

Wydaje się Tobie, że są jakieś standardowe zegarki, w ilości do zapamiętania? Rożnych firm, typów i modeli zegarków jest już tyle, że pamięta się tylko o zegarkach wyjątkowych, a Twój do nich nie należy.

A jeśli chodzi zdjęcie tego opla, to można sporo o nim powiedzieć, np w jakich latach produkowali, z jakiego kraju pochodzi w jakich wersjach silnikowych wychodził i jaka to klasa samochodu, nie da się ? Da tylko trzeba chcieć.

Kolega podał Tobie wyraźne zdjęcie samochodu rozpoznawalnej marki, a i tak możesz podać tylko ogólniki na jego temat, Ty dałeś nam do oglądania niewyraźne zdjęcie zegarka niszowej firmy...

poszukaj w internecie

Tu masz strone producenta

http://www.laurenswa...m/products.html

Producentów takich zegarków było co najmniej dwóch: odnośnik

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że jesteś jasnowidzem Piotrze, czytasz w myślach i wiesz co myślałem, pogratulować zdolności. Ale jednak się pomyliłeś, gdyż wiem że nie jest to że tak powiem, żadna perełka wśród zegarków. Naoglądałem się tu na forum przepięknych zegarków i wiem jak powinien wyglądać wyjątkowy egzemplarz. Widzę, że co niektórzy za długo przesiadują przed kompem i na forum, gdyż nabyli się już "ironizującej maniery" w odpowiedziach. Widzę także, iż nie można po prosu zapytać się o zegarek bez zbędnych naprawdę bezsensownych odpowiedzi. Gdybyś wkleił tego paździocha "czyt auto powyżej" na klubie opla, fachowcy np po klamkach czy innych detalach poznali by np rocznik czy wersję wyp. i tego też spodziewałem się po Was i w sumie w drugiej części Twojej wypowiedzi Piotrze pomagasz mi, dlatego też nie wiem po co sarkazm w pierwszej części posta.

M_M, dzięki za wskazówkę, biorę się za lekturę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyś wkleił tego paździocha "czyt auto powyżej" na klubie opla, fachowcy np po klamkach czy innych detalach poznali by np rocznik czy wersję wyp. i tego też spodziewałem się po Was

A gdybyś Ty wkleił swojego paździocha na klubie Laurensa, to fachowcy od Laurensów tez zapewne wszystko by Ci powiedzieli ;)

Nie obrażaj się, ale to nie jest jakiś powszechnie znany model równie znanej firmy, który każdy miłośnik zegarków "ma obowiązek" znać.

Po prostu wklej te fotki i już :-)

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO nie jest mój "paździoch", ja noszę od niedawna adriaticę a tego laurensa odkopałem z szuflady i przynajmniej nie jest to jakaś tandetna podróba tylko zegarek niskiej wartości jak się dowiaduję.

A gdybyś Ty wkleił swojego paździocha na klubie Laurensa, to fachowcy od Laurensów tez zapewne wszystko by Ci powiedzieli ;)

Nie obrażaj się, ale to nie jest jakiś powszechnie znany model równie znanej firmy, który każdy miłośnik zegarków "ma obowiązek" znać.

Po prostu wklej te fotki i już :-)

Proszę bardzo, kolejna ważna uwaga, jakoś pomału ale coś pomagacie :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że jesteś jasnowidzem Piotrze, czytasz w myślach i wiesz co myślałem, pogratulować zdolności. Ale jednak się pomyliłeś, gdyż wiem że nie jest to że tak powiem, żadna perełka wśród zegarków. Naoglądałem się tu na forum przepięknych zegarków i wiem jak powinien wyglądać wyjątkowy egzemplarz. Widzę, że co niektórzy za długo przesiadują przed kompem i na forum, gdyż nabyli się już "ironizującej maniery" w odpowiedziach. Widzę także, iż nie można po prosu zapytać się o zegarek bez zbędnych naprawdę bezsensownych odpowiedzi. Gdybyś wkleił tego paździocha "czyt auto powyżej" na klubie opla, fachowcy np po klamkach czy innych detalach poznali by np rocznik czy wersję wyp. i tego też spodziewałem się po Was i w sumie w drugiej części Twojej wypowiedzi Piotrze pomagasz mi, dlatego też nie wiem po co sarkazm w pierwszej części posta.

M_M, dzięki za wskazówkę, biorę się za lekturę.

To nie sarkazm, tylko wskazanie właściwej drogi myślenia o tego typu zegarkach. Gdybyś faktycznie przeglądał uważnie to forum, to wiedziałbyś, że do takich zapytań są specjalne działy na naszym forum i przeczytałbyś to:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/42864-jak-zadac-tutaj-pytanie-zeby-uzyskac-konkretna-odpowiedz/

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę bardzo, kolejna ważna uwaga, jakoś pomału ale coś pomagacie :).

Bo my tak ogólnie to jesteśmy chłopaki skłonne do pomocy ;)

Tylko musisz dać nam szanse :D

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie sarkazm, tylko wskazanie właściwej drogi myślenia o tego typu zegarkach. Gdybyś faktycznie przeglądał uważnie to forum, to wiedziałbyś, że do takich zapytań są specjalne działy na naszym forum i przeczytałbyś to:

http://zegarkiclub.p...etna-odpowiedz/

Oczywiście poczytam.

Bo my tak ogólnie to jesteśmy chłopaki skłonne do pomocy ;)

Tylko musisz dać nam szanse :D

Chłopaki to są na budowie a my jesteśmy "młode wilcy" ;);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.