Gregorian 151 #51 Napisano 29 Marca 2014 Ruhla Lady Star - wdzięczna taka.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #52 Napisano 15 Kwietnia 2014 moja Ruhla nieumywa sie do waszych, ale zawsze to Ruhla 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #53 Napisano 15 Kwietnia 2014 Miałem kiedyś Ruhlę, jeszcze w czasach studenckich, czyli na początku lat 60. Wiecie jak skończyła? Przegrałem ją w brydża 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yorki_man 430 #54 Napisano 15 Kwietnia 2014 Czyli miałeś jakąś kamieniową pewnie, a nie buksiaka - no pięknie, barbarzyńca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #55 Napisano 23 Kwietnia 2014 Cóż mogę powiedzieć? Fenomenalna! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #56 Napisano 23 Kwietnia 2014 Ta..Ruhle to piękne zegarki i każdy mógł znaleźć coś dla siebie.Mam ich trochę ,a ciągle zaskakują mnie nowo prezentowane wzory.To moje ostatnie nabytki :Ruhla garniturowa,piękna koperta,wprawdzie na tarczy przebarwienia ale mi nie przeszkadzają Dwa piekne kwarce i bliżniaki Digitale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yorki_man 430 #57 Napisano 24 Kwietnia 2014 Te digitale fajne - wciąż poluję na pomarańczowego ale coś szczęścia nie mam To tak w klimacie wiosennym chyba nie pokazywałem: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #58 Napisano 24 Kwietnia 2014 Pomarańczową i czerwoną najrzadziej można spotkać,też nie mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buran69 46 #59 Napisano 24 Kwietnia 2014 Jakie macie pierwsze skojarzenie jak patrzycie na te plasticzaki?Bo u mnie:ABBA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yorki_man 430 #60 Napisano 24 Kwietnia 2014 Bardzo celne spostrzeżenie buran :D - ale jak znalazłem pierwszą to jakoś tak mi się spodobała, pewnie dlatego, że już stary jestem i disco mi się przypomniało Pomarańczową i czerwoną najrzadziej można spotkać,też nie mam czerwoną mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #61 Napisano 24 Kwietnia 2014 I tak to się ciągnie jak już znajdziemy pomarańczową to szukamy pomarańczowej w prostokątnej kopercie albo innej niż mamy itp,itd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #62 Napisano 24 Kwietnia 2014 To tak w klimacie wiosennym chyba nie pokazywałem: Wow! Bajeczny zestaw.A indywidualnie też niezwykłe! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasxx 1 #63 Napisano 11 Maja 2014 Witam Panowieu kogo z forumowiczów mogę oddać moje Ruhle do SPA? Troszke wymagają dopieszczenia ja niestety nadaję się tylko na kowala 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yorki_man 430 #64 Napisano 11 Maja 2014 Długo szukałem bo to dla mnie kwintesencja prostoty i elegancji. wiadomość wysłała moja Z1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gehaazi 337 #65 Napisano 17 Maja 2014 W istocie.Koronka jest oryginalna? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yorki_man 430 #66 Napisano 18 Maja 2014 Przy tych okazać taką właśnie "byczą" koronkę widywałem więc myślę że taka powinna być :-) wiadomość wysłała moja Z1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #67 Napisano 20 Maja 2014 O! Świetnie, że pojawił się temat tych byczych koronek bo mam fajną Ruhlę ale koronka kolorystycznie i wielkościowo jakoś mi tu nie pasuje. Mogły być w takim modelu takie koronki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yorki_man 430 #68 Napisano 20 Maja 2014 Właśnie takie konfiguracje widziałem chociaż złoto do chromu aż kłuje w oczy :-) wiadomość wysłała moja Z1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #69 Napisano 20 Maja 2014 Żeby było ciekawiej to ta koperta nie jest w kolorze srebrnym ale w takim jakby beżowym - bardzo podobnym do koloru na tarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #70 Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Absolutnie fenomenalna "bursztynowa" Ruhla Ośmiokątna, gruba, pozioma kostka.Grająca refleksami światła na tarczy i kopercie. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Gregorian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #71 Napisano 5 Czerwca 2014 Przyjemny kawał plastiku! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #72 Napisano 5 Czerwca 2014 "Bursztyn" w wersji rozszerzonej.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viki_gte 1219 #73 Napisano 25 Czerwca 2014 Co sadzicie o tej??? Uratowana z targu.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yorki_man 430 #74 Napisano 25 Czerwca 2014 Bardzo fajna wakacyjna :-) Wysłane z kalkulatora. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viki_gte 1219 #75 Napisano 25 Czerwca 2014 Troche nakladow wymagala.. Ideal nie jest ale cieszy ogromnie.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach