STARUSZEK 207 #1476 Napisano 19 Grudnia 2014 Ok cieszę się,że Wam się podoba na odległość, jednak nie zdajecie sobie sprawy jakim kosztem zostało to "osiągnięte", jakie były tego skutki i następstwa. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1477 Napisano 22 Grudnia 2014 Dlaczego sowy lubią budziki? Zapewne tylko Kasia to wie 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #1478 Napisano 22 Grudnia 2014 Oj puste te karafki, oj puste. Sąsiad był z wizytą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1479 Napisano 22 Grudnia 2014 Doktory zakazali, to wylałem. Do brzucha 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #1480 Napisano 22 Grudnia 2014 Na następne spotkanie, może nasz Kolega z pod Krakowa coś przywieźie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1481 Napisano 25 Grudnia 2014 :blink:https://www.youtube.com/watch?v=YnCPJ8FPbtw 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #1482 Napisano 25 Grudnia 2014 Pływa bo musi zapewne . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1483 Napisano 25 Grudnia 2014 To tak jak ja. Sokoły ja goniły. Ale są też filmiki z innymi gatunkami sów, gdzie tak pływają podczas polowań Tutaj na nurogęś. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #1484 Napisano 25 Grudnia 2014 O widziekach Maryny...zachod slonca przed moim blokiem... uchwycony telefonem i mocno zmiejszone do 333kb wiec szalu nie robi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #1485 Napisano 25 Grudnia 2014 Robi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1486 Napisano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Przez jakiś czas "zbierałem" zachody słońca z mojego okna Edytowane 25 Grudnia 2014 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1487 Napisano 25 Grudnia 2014 Pięnkne... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #1488 Napisano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Jak kiedys dorobie sie aparatu, postaram sie zrobic takie zdjecia jak ty Piotrze Super fotki Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #1489 Napisano 25 Grudnia 2014 Z Twojego okna widać Katedrę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1490 Napisano 25 Grudnia 2014 Katedrę też, ale na zdjęciach widać ten: Jeden z najzgrabniejszych kościołów neogotyckich,obok Votivkirche w Wiedniu (także projektu Alexisa Langnera), jakie widziałem. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #1491 Napisano 25 Grudnia 2014 To do pracy docierasz na piechotę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1492 Napisano 25 Grudnia 2014 Ja też widziałem kiedyś katedrę ale mi developer, czy inne paskudztwo, blombę postawiło przed oknem... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #1493 Napisano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Katedrę też, ale na zdjęciach widać ten:1024px-St._Michaeliskirche_-_Turmergänzung_(Breslau,_1869).jpg Jeden z najzgrabniejszych kościołów neogotyckich,obok Votivkirche w Wiedniu (także projektu Alexisa Langnera), jakie widziałem. Ten wiedeński kościół (Votivkirche) zapamiętałem po gigantycznej świecy dziękczynnej (świeca wotywna) stojącej po prawej stronie od wejścia - jest rzeczywiście zgrabny. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez kobas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1494 Napisano 31 Grudnia 2014 Bądźcie życzliwi dla ludzi Jedzie sobie bogaty człowiek limuzyną, patrzy a tu jakiś biedak wpiernicza trawę, aż mu się uszy trzęsą. Podjeżdża do niego bliżej i pyta:- Panie czemu pan jesz trawę?- Aaaa... głodny jestem i nie mam na jedzenie.- To wsiadaj pan, zabiorę pana do siebie.Ucieszony biedak pomyślał o rodzinie i pyta:- A mogę wziąć ze sobą dzieci?- No spoko niech wsiadają.- A mogę wziąć ze sobą żonę?- Dobra, dobra byle szybko.- A mogę wziąć ze sobą rodziców?- Panie tak wielkiego trawnika to ja nie mam. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7824 #1495 Napisano 4 Stycznia 2015 Poniedziałek , szef pyta pracownika;- Masz czerwone oczy, piłeś?- Cały weekend płakałem, tak mi pracy brakowało. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1496 Napisano 4 Stycznia 2015 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1497 Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Hehe ..Ktory to pulkownik Isajew?:-) :-) Edytowane 4 Stycznia 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1498 Napisano 4 Stycznia 2015 Hehe ..Ktory to pulkownik Jsajew?:-) :-) Sam jesteś Isajew... Stirlitz szedł nocą przez las i nagle zobaczył na gałęzi parę świecących oczu.- Sowa - pomyślał Stirlitz.- Sam jesteś sowa - pomyślał Müller. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1499 Napisano 4 Stycznia 2015 Sam jesteś Isajew... Stirlitz szedł nocą przez las i nagle zobaczył na gałęzi parę świecących oczu.- Sowa - pomyślał Stirlitz.- Sam jesteś sowa - pomyślał Müller.Celowo napisalem O Stirlitzu....bo o o tym kawale pomyslalem widzac zwiazek sowiecki...:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1500 Napisano 4 Stycznia 2015 Domyśliłem się. Ale może ktoś go jeszcze nie znał 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach