kobas 329 #1401 Napisano 18 Listopada 2014 Fibo dziękuję za ostrzeżenie, na wszelki wypadek zabiorę pięć roczniaków.Futrzak jest obyty. Na wiosnę był w Paryżu i sikał tylko w miejscach do tej czynności najlepszych. (za nim Wersal) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1402 Napisano 24 Listopada 2014 Czy można pogodzić hobby, zwłaszcza wobec nadciągającej zimy? Fotka z NAWCC, szczególnie dedykuję ją Marianowi i Krzyśkowi 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1403 Napisano 24 Listopada 2014 Ja myślałem że to u Krzyśka w kamienicy:-) :-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1404 Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) Ale ja nie zbieram longcase'ów... Edytowane 24 Listopada 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1405 Napisano 24 Listopada 2014 Ani Mustangów o ile wiem. Idea się liczy. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1406 Napisano 24 Listopada 2014 Ani Mustangów o ile wiem. Idea się liczy.Idea mnie wk***ia, mam tam kredyt na samochód 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1407 Napisano 24 Listopada 2014 Przychodzi baba do lekarza:- Panie doktorze ciagle jestem wkurwiona, wszystko i wszyscy mnie wk***iają, a najbardziej wk***ia mnie to, że wszystko mnie wk***ia, prosze mi pomoc!- Czy próbowala Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np. spacery w lesie, parku wsród spiewu ptaków, spacerujac boso po trawie, kontakt z przyrodą bardzo pomaga...- E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie wk***iają, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie wk***ia!- To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią, przy nastrojowej muzyce?- E tam, Panie Doktorze, tego tez próbowałam piana mnie wk***ia, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wk***ia, każda muzyka mnie wk***ia, ta nastrojowa najbardziej mnie wk***ia, a te olejki zapachowe, to dopiero wkurwiajace, kleją sie, lepią, plamią, nie, nie olejki najbardziej mnie wk***iają!- No dobrze, to może sex? Jak wyglada Pani życie seksualne?- Sex !?A co to takiego?- Nie wie Pani co to sex!? No dobrze, zaraz Pani pokaże, proszę za parawan. Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spódnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania, wreszcie słychać głos kobiety:- Panie Doktorze, proszę się zdecydować? Wkłada Pan czy wyciąga, bo już mnie pan zaczyna wk***iać! 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
docent 1 #1408 Napisano 29 Listopada 2014 Chcę wysłać zegar do Australii - (tak, tak nie ściągnąć z Australii tylko wysłać )Poczta Polska świadczy takie usługi. Zegar waży 9 kg - cena wysłania 800 - 900 zł Inne firmy kurierskie 1000 - 1200 złMoże ktoś ma pomysł jak wysłać zegar za "normalne pieniądze" ? Szukaj w porównywarkach http://www.parcel2go.com/lub tutaj za 600 jeli wejdziesz w 10 kg https://www.kurjerzy.pl/wyslij_przesylke/oferta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1409 Napisano 29 Listopada 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #1410 Napisano 2 Grudnia 2014 Nie dotyczy zegarow, wiec mozna w Marynie http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/blonie-reaktywacja/fmhlh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1411 Napisano 2 Grudnia 2014 Nie dotyczy zegarow, wiec mozna w Marynie http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/blonie-reaktywacja/fmhlh http://zegarkiclub.pl/forum/topic/113655-nowe-b%C5%82onie/ 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1412 Napisano 2 Grudnia 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1413 Napisano 4 Grudnia 2014 Złowrogie oko mordoratoru na was patrzy.PS. Jeszcze więcej komputera i siedzenia po nocy 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1414 Napisano 4 Grudnia 2014 No i ch..j, że w Poznaniu 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1415 Napisano 4 Grudnia 2014 Też lubie ziemniaki:-) :-) Easy:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1416 Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) No i ch..j, że w Poznaniu No! Złowrogie oko mordoratoru na was patrzy. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #1417 Napisano 4 Grudnia 2014 Wysłałem zegar do Australii. Waga 11,7 Poczta Polska , samolotem, cena 524 pln. Na infolinii mówili 862 pln. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1418 Napisano 4 Grudnia 2014 Taniej by było samochodem 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1419 Napisano 4 Grudnia 2014 Też lubie ziemniaki:-) :-)Easy:-)Przecież to matoł jakiś wstawił na te całe "demotywatory". To są orzechy włoskie a nie pyry! 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1420 Napisano 4 Grudnia 2014 I jakie wyrośnięte!Latoś obrodziły. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1421 Napisano 4 Grudnia 2014 Przecież to matoł jakiś wstawił na te całe "demotywatory". To są orzechy włoskie a nie pyry! A może jednak skamieniałe pyry? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1422 Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) To są orzechyyyyyy!!!!! Edytowane 4 Grudnia 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1423 Napisano 4 Grudnia 2014 Zbiór orzechów 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1424 Napisano 5 Grudnia 2014 Znów nie masz racji... to jest zbiór ziemniaków. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1425 Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Ziemniaki powinny być zabłocone. Te nie są. Nigdy nie widziałem czystych pyr na polu, zatem logika każe przyjąć, że takie nie istnieją. Ergo:są to orzechy. QED Edytowane 5 Grudnia 2014 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach