tarant 2972 #2251 Napisano 19 Października 2017 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2252 Napisano 24 Października 2017 To forum regarkowo zegarowe czy sprzedajemy samochody ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2253 Napisano 24 Października 2017 I na dodatek wszystkie w kolorze szary metalik. Banalne 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #2254 Napisano 24 Października 2017 Polecam AdBlockU mnie tego nie ma... 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2255 Napisano 24 Października 2017 no i działa - dzięki ! 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #2256 Napisano 28 Października 2017 Jako, że za chwilę zmiana czasu, a nie wiem gdzie pisać, to chciałem zapytać jak we właściwy sposób przestawić zegar aby nie zepsuć mu bicia? Zegar marki Hermle, wahadłowy z nakręcaniem bicia i chodu. Zatrzymać wahadło i kręcić w tył dużą wskazówką o godzinę, czy w przód dodać mu jedenaście godzin? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2257 Napisano 28 Października 2017 Za mało danych. Nowsze modele, z grzebieniowym mechanizmem bicia są dostosowane do cofania. Na wszelki wypadek, najprościej zatrzymać i poczekać na odpowiednią godzinę 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #2258 Napisano 29 Października 2017 Już zrobiłem. Dodałem mu jedenaście godzin i śmiga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2259 Napisano 29 Października 2017 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2260 Napisano 29 Października 2017 L? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2261 Napisano 29 Października 2017 "De revolutionibus orbium coelestium " 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2262 Napisano 29 Października 2017 No i? Ziemia jest płaska? Przecież to było wiadome od zawsze...Też mi rewolucja... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2263 Napisano 29 Października 2017 Ale ja wlasnymi oczami sie przekonałem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2264 Napisano 29 Października 2017 No proszszsz... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #2265 Napisano 29 Października 2017 Ja moje 40 wahadłowych zatrzymałem na godzinę, a po godzinie popchałem wahadło. Najmniej roboty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2266 Napisano 3 Listopada 2017 Z dedykacją dla kiniola i jego Pani https://www.youtube.com/watch?v=NPHXrudrXyA 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2267 Napisano 3 Listopada 2017 Dzięki Piotr... Tam tak jest... to fascynujące miejsce 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2268 Napisano 3 Listopada 2017 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2269 Napisano 3 Listopada 2017 No tak, niewiele ponad dwadzieścia kilometrów... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2270 Napisano 3 Listopada 2017 Zarówno Bielsko Biała, jak i Cieszyn mają taki mały smaczek Galicji. Lubię się tam powłóczyć ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2271 Napisano 3 Listopada 2017 (edytowane) No z tą Galicją bym nie przesadzał... To Księstwo Cieszyńskie... Wiedeń Panie... Edytowane 3 Listopada 2017 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2272 Napisano 3 Listopada 2017 Oder Österreichisch Schlesien. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2273 Napisano 3 Listopada 2017 (edytowane) Ok, Księstwa Cieszyńskiego. Zostaje jeszcze Pszczyna ze swoim zamkiem , też ma swój klimacik. Edytowane 3 Listopada 2017 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2274 Napisano 4 Listopada 2017 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2275 Napisano 4 Listopada 2017 Bo we Finlandii jest w ch... zimno i farba na pędzlu zamarza i nie można malować dość zamaszyście... Tylko kredeczkami... tak troszkę myziu, myziu... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach