Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
Rekomendowane odpowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez pytam
Cześć. Mam Atlantica Worldmastera, mechanizm automatyczny. Zegarek jest +/- z połowy lat 90-ych.
Stan wizualny perfekcyjny.
Zegarek nie jest używany od około 10 lat.
Szukam osoby/miejsca gdzie można zrobić serwis mechanizmu.
Najlepiej centralna Polska
-
-
Przez Dah11
Witam i proszę o pomoc. Poszukuje serwisu w Łodzi, Warszawie albo gdzieś pomiędzy, który robi renowacje tarcz. Mam Georga Jensena, model 227, w którym w okolicach godziny 3:00 jest drobny ubytek lakieru na tarczy, ta tarcza ma taki metaliczny, lustrzany efekt. Do kogo możnaby sie z tym zwrócić? Z góry dziękuje za sugestie.
(zdjęcie poglądowe z netu)
IMG_3112.webp
-
Przez Lubelszczak1990
Cześć wszystkim! 👋
Nazywam się Sławek i jestem tutaj nowym użytkownikiem, ale z zegarkami związany jestem już od dłuższego czasu – jakoś tak wpadłem w ten nałóg. 😉
Właśnie kupiłem swojego pierwszego Citizena Tsuyose nj015188x i zastanawiam się nad oryginalnością tego zegarka. Jesli mogłby ktoś kto ma ten zegarek się wypowiedzieć i porównać ze swoim egzemplarzem byłbym wdzięczny. Zapłaciłem za niego 640 zl z przesylka i ochroną kupujących. Zdjęcia które posiadam są z ogłoszenia. Z góry dziękuję i przepraszam jesli popełniłem jakieś błędy w swoim pierwszym poście.
-
Przez tt55
Poszukuję tarczy do zegarka z pasującymi wskazówkami do Citizen mech. 5500 - z dniem i datą.
Może być to stary zegarek z niedzialajacym mechanizmem z tymi częściami.
Przykładowa tarcza na zdjęciu.
-