drmaciek 1 #176 Napisano 14 Grudnia 2017 Witam, czy w zegarku Casio G‑Shock GW‑7900B‑1ER te cztery śrubki zdobiące kopertę pełnią tylko funkcję estetyczną czy faktycznie mają coś trzymać/scalać? Pytam, gdyż u mnie są one luźne i zastanawiam się czy coś jest nie tak z nimi, czy też tak powinno być? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drmaciek 1 #177 Napisano 14 Grudnia 2017 Ok, chyba już wiem - śrubki są na wcisk, są jedynie ozdobą i...często giną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drunkenmunky 0 #178 Napisano 20 Lutego 2018 Witam kolegów z forum. Jestem tu nowy i mam pytanie odnośnie tego modelu. Ładnie jest w poście opisane jak ustawić zegarek żeby zgadzały się strefy czasowe i wszystko to jest ok. Chodzi mi o ręczna synchronizacje, po wciśnięciu i przytrzymaniu lewego górnego przycisku nie ma tej sekwencji na y bądź n. Wskazówka ustawi się się na początku w okolicach RIO a potem na Par tak jak mam strefę czasową. I dalej już nic się nie dzieje nawet jak przytrzymam kilka sekund to wskazówka nie chce ustawić się w pozycji R. Chodzi mi o ręczna synchronizacje gw3000m. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #179 Napisano 20 Lutego 2018 Ok, chyba już wiem - śrubki są na wcisk, są jedynie ozdobą i...często giną i tylko z tego powodu nie kupie gw7900, w ogole skadinad jest fajnym zegarkiem, ale te luźno latające i wystające ponad bezel dyngsy (bo to nawet nie srubki) skutecznie mnie zniechecaja do nabycia.Kto wpadl na tak dziwny pomysl z tymi czterema!!dyngsami? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żydu 0 #180 Napisano 17 Marca 2018 Witam. Kupiłem ostatnio GW 3000 i mam jeden problem. Jak ustawić dźwięk informujący o wybiciu pełnej godziny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #181 Napisano 17 Marca 2018 Nie ma takiej opcji w tym modelu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żydu 0 #182 Napisano 17 Marca 2018 Dziękuje za szybką odpowiedź. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamilla77 0 #183 Napisano 25 Marca 2018 Witam, mam może ktoś instrukcję pl? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkDaro 1 #184 Napisano 25 Marca 2018 Mam - podaj maila 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamilla77 0 #185 Napisano 26 Marca 2018 Mam - podaj maila [email protected] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PappaIce 1 #186 Napisano 26 Marca 2018 Najtrudniej obslugiwany G jakie miałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #187 Napisano 26 Marca 2018 Najtrudniej obslugiwany G jakie miałem Ale za to jaki fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PappaIce 1 #188 Napisano 26 Marca 2018 Ale za to jaki fajny Fakt, w moim przypadku to była miłość od pierwszego wejrzenia. Nie mieli go jeszcze w sklepach więc ściągnąłem przez Zibi, na bransolecie. Ale rok w rok szukam gdzieś instrukcji by zmienić czas z letniego na zimowy i odwrotnie bo nie ogarniam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkDaro 1 #189 Napisano 26 Marca 2018 Fakt, w moim przypadku to była miłość od pierwszego wejrzenia. Nie mieli go jeszcze w sklepach więc ściągnąłem przez Zibi, na bransolecie. Ale rok w rok szukam gdzieś instrukcji by zmienić czas z letniego na zimowy i odwrotnie bo nie ogarniam Przecież ten zegarek ma waveceptor to po co zmieniać czas ręcznie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
berdus 0 #190 Napisano 5 Kwietnia 2018 Mam - podaj maila czy ja też bym mógł prosić , jeśli tak to oto email [email protected] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mspowerr 0 #191 Napisano 21 Maja 2018 można prosić o instrukcję w j. polskim, mail [email protected] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
latek 0 #192 Napisano 24 Czerwca 2018 witamcasio gw3000m 5121 Mam wielka prosbe o pomoc w ustawieiu tego zegarka lub podeslaniu instrukcji w jezyku polskim.Zegarek kupilem w uk z instrukcja w jezyku angielskim. Niestety na ile potrafie zrozumiec instukcje nie potrafie ustawic zegraka. Bedac w Polsce skorzystalem z punktu serwisowego zibi gdzie ustawili zegarek ale okazalo sie ze po powrocie do uk zegarek nie zmienil czasu na czas angielski.Prosze o podpowiedz jak mam przestawic czas lub instrukcje w jezyku polskim jesli ktos taka posiada.moj adres email: [email protected] z gory dziekuje za pomoc.Mam - podaj maila witam.przegladam forum .....mam szybkie pytanie.posiadasz instrukcje w jezyku polskim do modelu gw3000m 5121?jesli moglbys podelsac na [email protected] dziekuje za pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pussek 0 #193 Napisano 27 Lipca 2018 Proszę też o instrukcje:[email protected] Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flawless 18 #194 Napisano 12 Sierpnia 2018 mam problem zegarek chyba sie zepsuł , niz tego niz owego zaczął pokazywać godzine "z d*py" ... 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #195 Napisano 12 Sierpnia 2018 Sprawdź na początek czy masz odpowiednią strefę czasową. Może niechcący przedstawiłeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiso 0 #196 Napisano 25 Sierpnia 2018 Dzień dobryCzy ktoś wie jaki akumulator siedzi w GW3000M?Mój, po 7 latach, chyba się skończył.. dziękiTS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #197 Napisano 25 Sierpnia 2018 CTL920 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiso 0 #198 Napisano 25 Sierpnia 2018 Bardzo dziękuję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilG 4 #199 Napisano 25 Sierpnia 2018 Dzień dobryCzy ktoś wie jaki akumulator siedzi w GW3000M?Mój, po 7 latach, chyba się skończył.. dziękiTS Z ciekawości - jak to się objawiało? Resetował się? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiso 0 #200 Napisano 26 Sierpnia 2018 Z ciekawości - jak to się objawiało? Resetował się?Tak, pewnego dnia wszystko się ustawiło na "zero" i nie mogłem go zsynchronizować.Tylko manualne ustawienia teraz działają. A mimo posiadaniej instrukcji, nie jestem w stanie ustawić wskaźnika dnia tygodnia na odpowiednią wartość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach