Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Lawnowerman

Jaka nawigacja na Europę Zachodnią ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam urządzenie [jakies stare navi 3'5"] ew. Galaxy SII

co kupić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po Europie jeździłem z AutoMapą i było ok.

nie wiem jak z galaxy tam chyba jest android więc nie mam pojęcia co i jak.

Na PW masz numer do gościa co sprzedaje nawigacje i mapy. Jak go dobrze ściemnisz to powie Ci co chcesz wiedzieć-udawaj klienta zainteresowanego zakupem(gość ma pojęcie o temacie). Pamiętaj jesteś z Wrocławia :)

życie zaczyna się po 200...km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 razy juz zawiodlem sie na nawigacji w telefonie. Automapa w galaxy s 1 , htc desire x potrzebowala 2 dni na zalapanie tzw. fixa. Zwykly lark za 200pln , 10 minut.

ps. na androida polecam sygic.Poza Polska jest wg mnie dokladniejsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Galaxy ... mam GN - testowałem różne, jeżdżę z NaviExpertem pod androida ...

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość romseyman

Jezeli masz mozliwosc zainstalowania w telefonie map TomToma to polecam. Ja raczej staram sie uzywac tradycyjnej nawigacji TomTom. Zjechalem Europe wzdluz i wszerz i nigdy mnie nie zawiodla. Porownywalem kiedys z Mio. Oba przyczepilem do szyby. Tom Tom w pore informowal o skrecie natomiast Mio bardzo czesto doslownie w ostatniej chwili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Garmina i chodzi ładnie, kolega ma na ciężarówkach same Garminy i jest więcej niż zadowolony.

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżdżę na mapie w telefonie nokia, mapy regularnie aktualizuję i nigdy nie przytrafiła mi się pomyłka co do trasy.

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli nasz telefon Galaxy S II polecam program sygic. za 50euro masz dozywotnio mapy które sa z tom toma. Obrazy 3d , wybór pasa ruchu i inne przydatne rzeczy. Szybko działa, choc po ostatniej aktualizacji trochę zwolnił :).

Jest to nawigacja, która działa w telefonie i nie potrzebuje internetu! To wazne szczególnie gdy jesteś poza Polską!

Szczęśliwi Czasu Nie Liczą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam automapę. Bardzo szybko chodzi i pewnie. Sygic też mam,, ale mi nie pasuje, wolniej chodzi i przez ten czas co jej używałem to doprowadzała do celu, ale zawsze okrężną drogą ;)

Internet się wyłącza w opcjach mapy, niech używa satelitów. I masz pewność że na koszta nie naciągnie;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam tomtom go live 1005 europe

funkcja na żywo bardzo przydatna w trasie informuje o objazdach i opóźnieniach w czasie rzeczywistym .

Na prawdę ułatwia życie. Dobry przykład: Jechałem do polski od strony Niemiec w stronę Lublina

przejechałem rozkopana Polske w miarę sprawnie, prowadził mnie wioskami ale bez korków.

Spotkałem kolegę na weselu kolegi który tez jechał z tamtej strony w tym samym czasie

jego nawigacja poprowadziła go najkrótszą trasa prze Warszawę, a tam niestety stał wiele godzin w korku .

W mieście nie daje rady zbyt wolno aktualizuje .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawigacja nawigacją ale fajnie, gdyby obsługiwała TMC. W Europie zachodniej działa to i ma sens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Europę Zachodnią nie ma lepszej nawigacji niż TomTom, idealne pokrycie. Swego czasu większość kierowców ciężarówek i autobusów jeźdzących po Europie ją polecała na forach, na chwilą obecną konkurencja niby ją dogoniła, ale kupując tt masz pewność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.