Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawialem sie tylko, czy szybciej sie w nim pojedzie, czy tez szybciej zadziala :)

wszystko szybciej się dzieje  :lol:  gdy ktoś zakłada czerwony kask to nawet ziemia zaczyna się szybciej obracać  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko szybciej się dzieje  :lol:  gdy ktoś zakłada czerwony kask to nawet ziemia zaczyna się szybciej obracać  :P

ziemia to sie szybciej obraca po "zielonym" :)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha być może  :lol:  ja jak kupowałem fluxa to najbardziej podobał mi się biały ale że kumpel ma takiego i "białość" wymagała dopłaty 50% to odpuściłem. Niestety nie było żadnego oczojebnego koloru tylko czarny i czarny z czerwoną "panterką" (?) - tego ktoś mi podprowadził i został tylko czarny. Kumpel chciał się później zamienić na swojego białego ale czarny mi się spodobał i zostaje u mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieski zamówiony. Może jutro będzie u mnie Najważniejsze, że żona zaakceptowała. Nawet nie gderala o kwotę... Ale ja ją rozgryzlem. Nowe perfumy chce

Edytowane przez suqub

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przebiegła ta Twoja żona :)

Jak każda... Wiesz ile mi nauka tego zajęła... Ale nic. Najważniejsza jest zadowolona żona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiek,

mam tego MacTronica i jeżeli chcesz używać na asfaltach to jest on OK. W terenie jest już trochę gorzej - jego wadą jest to, że ma dość skupiony strumień światła i mocne ocięcie od obszaru pozostającego po za kątem świecenia. Mi w każdym razie dziwnie się jeździ w lesie gdy nie widzę co dzieje się po bokach lub co czai się za ostrym zakrętem. Plus jest taki.że nie trzeba pilnować naładowania ogniwa, bo baterie AAA wszędzie można dokupić, jak w trakcie jazdy zaczyna brakować energii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suqub, no i jak? Masz już ixs'a ;)

Jaki rozmiar wziąłeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suqub, no i jak? Masz już ixs'a ;)

Jaki rozmiar wziąłeś?

Dzisiaj wyruszyl do mnie Niebieski. Wziąłem M/L. Powinien pasować. Jak będzie za duży. To wymienię na zielony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wybór.

Ten kask ma bardzo dobry systen dopadowania. Oprócz pokrętła, cała rama się obniża lub podnosi w trzech pozycjach

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy. Zacząłem od rzeczy najważniejszej. Teraz drugie tyle na pierwsze ciuchy i w teren. W Swieta może dostane się do piwnicy na ogół ocenie roweru. Udali mi się juz zaprowadzić w niej porządek. Teraz można popracować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za ciuchy letnie dałem coś 200 za gatki i koszulkę plus jeszcze jakieś 60 za rękawice ( doceniasz zakup przy długiej jeździe, a wielbisz przy glebie :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiek,

mam tego MacTronica i jeżeli chcesz używać na asfaltach to jest on OK. W terenie jest już trochę gorzej - jego wadą jest to, że ma dość skupiony strumień światła i mocne ocięcie od obszaru pozostającego po za kątem świecenia. Mi w każdym razie dziwnie się jeździ w lesie gdy nie widzę co dzieje się po bokach lub co czai się za ostrym zakrętem. Plus jest taki.że nie trzeba pilnować naładowania ogniwa, bo baterie AAA wszędzie można dokupić, jak w trakcie jazdy zaczyna brakować energii.

Dzięki za opinię :)

Edytowane przez Krzysiek_W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gustaw6666

Zobacz na ofertę geobike:

http://elektrorowery.com/oferta/

Dzięki raz jeszcze Tomek.

Przeglądając Geobike oraz inne propozycje, stwierdzam że wśród gotowców podobają mi się szczególnie takie których komponenty są zaimplementowane w sposób możliwie integralny z całością. Zwłaszcza chodzi mi o baterię.

Moglibyście poddać ocenie ten model? Chociaż w zakresie części typowych dla zwykłego roweru.ui5-l-trekking-home-1200x800.png

http://www.rowery-elektryczne.pl/rowery-elektryczne/rowery-trekking/rower-elektryczny-ecobike-ui5-l-trekking

Rozważam zamiast takiej koncepcji konwersję jakiejś porządnej damki. Muszę pogadać z jakimś praktykiem. Może w przyszłym tygodniu udam się do e-biker z Poznania...

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osprzęt jest mizerny

Hamulce.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej, ale niewiele. Hamulce już hydro, ale jedne z gorszych.

Można zauważyć, że te elektryki mają słaby osprzęt... W stosunku do normalnego roweru. Oszczędzają na normalnych częściach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osprzęt wymieni jak się zniszczy. Na początku najważniejsze aby hamować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, a to będzie hamować kiepsko, ale lepiej niż tamte.

Edytowane przez egzo18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej się przejechać i te hamulce sprawdzić. W zwykłym może by wystarczyły, a elektryk jest cięższy i przeciętny śmiertelnik może się bardziej rozpędzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem te tektro, one są dość słabe w zwykłym rowerze mtb. W elekteyku, ciężkim, wymiękną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IXS dojechał. Fajnie leży na głowie. I ja w nim dobrze wyglądam. Na sucho jestem zadowolony. Ma jedną wadę. Jest matowy. Wszystko na nim widać. A dzieciaki dzisiaj jadły naleśniki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawaj fotkę w nim :)

Żeby nie było. Fotka z lata jeszcze.

957b368426e77a75a98f44d252d66e87.jpg

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez egzo18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że wziąłem niebieski Coś nie mogę ustawić oslonki idealnie po środku. Jest nieco z prawej.7 69db023d6896604fbbc4a0abf9f14ddf.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi