Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Recommended Posts

Posted (edited)
1 godzinę temu, SzefSzefow napisał(-a):

Wdze, ze Zona 2 byla 😉

Tak jest, w weekendy zawsze 🙂

Edited by tessio

Godzinę temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a):

IMG_4710.jpeg

IMG_4696.jpeg

Czyli w sobotę Bolimów?

140km

Teraz, sanik napisał(-a):

Czyli w sobotę Bolimów?

140km

Tak. Dokładnie 136,42 km. Najtrudniejsze (z mojej perspektywy) pierwsze 40 km, bo to bardzo techniczny i wymagający fragment. Dalej raczej "premiumy", na których czuję się dużo lepiej. No ale jadę tam dla zabawy, a nie po wynik. A jak pójdzie mi ok, to kolejną edycję pojadę już na wynik 😉

6 minut temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a):

Tak. Dokładnie 136,42 km. Najtrudniejsze (z mojej perspektywy) pierwsze 40 km, bo to bardzo techniczny i wymagający fragment. Dalej raczej "premiumy", na których czuję się dużo lepiej. No ale jadę tam dla zabawy, a nie po wynik. A jak pójdzie mi ok, to kolejną edycję pojadę już na wynik 😉

Trzymam kciuki za dobrą zabawę 👍

2 godziny temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a):

Jutro be bez jazdy, a w sobotę Kontra, czyli mazowieckie vs. łódzkie na terenie Bolimowskiego Parku Krajobrazowego 😉

Będzie dobrze i szybko 💪💪

GarminConnect_20250327-195429.jpg

IMG_20250327_175305.jpg

3 minuty temu, sanik napisał(-a):

Będzie dobrze i szybko 💪💪

Wiesz, to nie do końca moje klimaty, głównie z powodu braków w technice. Ubity szuter, który jest kuzynem asfaltu, to jeszcze ok 😉 Ale ja znam ludzi, którzy układali tą trasę, bo od listopada z nimi jeżdżę, właśnie po to, żeby lepiej sobie radzić w trudniejszym terenie. I wiem, że tam będą też, szczególnie w pierwszej połowie, naprawdę trudne dla mnie momenty. Nie mówiąc już o tym, że wolałbym więcej przewyższeń… Więc …jadę dobrze się bawić. A jak …będzie dobrze, to może w przyszłym roku pojadę tam nie tylko dla zabawy 😉

13 minut temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a):

Wiesz, to nie do końca moje klimaty, głównie z powodu braków w technice. Ubity szuter, który jest kuzynem asfaltu, to jeszcze ok 😉 Ale ja znam ludzi, którzy układali tą trasę, bo od listopada z nimi jeżdżę, właśnie po to, żeby lepiej sobie radzić w trudniejszym terenie. I wiem, że tam będą też, szczególnie w pierwszej połowie, naprawdę trudne dla mnie momenty. Nie mówiąc już o tym, że wolałbym więcej przewyższeń… Więc …jadę dobrze się bawić. A jak …będzie dobrze, to może w przyszłym roku pojadę tam nie tylko dla zabawy 😉

Grunt, to jechać swoje. Formę masz, bryka sprawna, będzie dobry wynik.

46 minut temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a):

co to dla Ciebie trudny teren ?

Posted (edited)
9 godzin temu, ecipeci napisał(-a):

Obstawiam że coś w tym stylu. Paryż-Roubaix.

Paris-Roubaix_-_Queen_of_the_Classics.jpg

pobrane.jpeg

pobrane (1).jpeg

Edited by TomcioMiki

Jazda po uzupełnienie kalorii 🚴💪☀️😀🧁

GarminConnect_20250329-170641.jpg

IMG_20250329_170723.jpg

IMG_20250329_103357.jpg

Chciałem przejechać poniżej 5h i 30 minut. Udało się i to mimo tego, że od początku plan był taki, że nie jadę po wynik, a z koleżanką z CDDP, której pomagam - ona wywalczyła III miejsce w generalce. Zależało mi natomiast na pierwszej 20tce na wyznaczonym na trasie segmencie, już pod sam koniec dystansu. Mimo wiatru w twarz, jazdy nie do odcięcia, uzyskałem na tym segmencie 5ty wynik spośród wszystkich startujących. Za rok jadę po top 10 w generalce 😉

IMG_4902.jpeg

03b7b177-32ab-417f-bce6-16d4606d4e25.jpeg

834f7ada-b71f-4516-b2d7-4f07acc4db6e.jpeg

ba1cd3c7-c069-4cd4-a87f-c01541ab7bfd.jpeg

IMG_4874.jpeg

IMG_4853.jpeg

IMG_4848.jpeg

IMG_4847.jpeg

IMG_4846.jpeg

IMG_4842.jpeg

IMG_4901.jpeg

37 minut temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a):

Chciałem przejechać poniżej 5h i 30 minut. Udało się i to mimo tego, że od początku plan był taki, że nie jadę po wynik, a z koleżanką z CDDP, której pomagam - ona wywalczyła III miejsce w generalce. Zależało mi natomiast na pierwszej 20tce na wyznaczonym na trasie segmencie, już pod sam koniec dystansu. Mimo wiatru w twarz, jazdy nie do odcięcia, uzyskałem na tym segmencie 5ty wynik spośród wszystkich startujących. Za rok jadę po top 10 w generalce 😉

IMG_4902.jpeg

03b7b177-32ab-417f-bce6-16d4606d4e25.jpeg

834f7ada-b71f-4516-b2d7-4f07acc4db6e.jpeg

ba1cd3c7-c069-4cd4-a87f-c01541ab7bfd.jpeg

IMG_4874.jpeg

IMG_4853.jpeg

IMG_4848.jpeg

IMG_4847.jpeg

IMG_4846.jpeg

IMG_4842.jpeg

IMG_4901.jpeg

Gratuluję, wiedziałem, że tak będzie 💪💪💪

Jeszcze błotniki zdjąć i będziesz w czubie 😀

4 minuty temu, sanik napisał(-a):

Ja z szosy. Nie lubię być brudny. Więc …błotniki zostają 😜

Godzinę temu, sanik napisał(-a):

Małe sprostowanie, na segmencie mam 5ty wynik, ale spośród tych, którzy pokonywali go dzisiaj, miałem ostatecznie 2gi wynik 😉

W dniu 27.03.2025 o 20:47, ecipeci napisał(-a):

1 godzinę temu, ecipeci napisał(-a):

a jak sobie poradziłeś w tym niezwykle trudnym terenie ? ;)

z troszkę trudniejszymi pytaniami masz chyba podobny problem jak z jazdą w troszkę trudniejszym terenie ;)

15 godzin temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a):

Małe sprostowanie, na segmencie mam 5ty wynik, ale spośród tych, którzy pokonywali go dzisiaj, miałem ostatecznie 2gi wynik 😉

Gratulacje  ,świetny wynik👍 ja do płynnej i dobrze technicznej jazdy na gravelu dochodziłem cały sezon ,w następnym już wiedzą,ialem co mnie może niespodziewanie zaskoczyć i w jakim momencie.

1 minutę temu, zbyniu70 napisał(-a):

Gratulacje  ,świetny wynik👍 ja do płynnej i dobrze technicznej jazdy na gravelu dochodziłem cały sezon ,w następnym już wiedzą,ialem co mnie może niespodziewanie zaskoczyć i w jakim momencie.

Dzięki. Na pewno z gravela nie zrezygnuję, choć oczywiście szosa nadal jest dla mnie pierwszym wyborem 😉

2 godziny temu, zegarkowo_rowerowo napisał(-a):

Dzięki. Na pewno z gravela nie zrezygnuję, choć oczywiście szosa nadal jest dla mnie pierwszym wyborem 😉

Ja w tym sezonie wracam na szosę  , gravel trochę mnie znudził

No to dziś gravel, bo się nie znudził 🤭🚴

IMG_20250330_144334.jpg

IMG_20250330_144411.jpg

IMG_20250330_144606.jpg