Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

To że się ładuje to wiem, ale gdzie jest i co ile trzeba ładować 🤔 🤔 🤔 

Wejście USB do ładowania znajduje się w kierownicy i wygląda to w taki sposób, a sama bateria jest schowana w ramie zaraz przy przedniej zębatce tak jak zaznaczyłem żółtym kolorem pod pedałami :) jeśli chodzi o ładowanie to jeszcze tego nie sprawdzałem ale producent pisze, ze pełne ładowanie trwa do 3 godzin a ładujemy co kilka tysięcy kilometrów  w zależności od intensywności użytkowania, wskaźnik poziomu naładowania baterii jest sygnalizowany diodami 

IMG_3850.jpg

IMG_3852.jpg

Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a):

Mi to się podoba coś w tym stylu ale wszystko w swoim czasie, pomalutku i będę miał lefciaka 😁😁😁

image.jpeg

A tak się z ciekawości zapytam, gdzie jest aku do przerzutek, w sztycy czy gdzieś na kokpicie i co ile trzeba ładować 🤔🤔🤔

oj z takim to uważaj lepiej :D :D no chyba, ze chcesz wjeżdżać na metrowe hopy i skakać nad choinkami :D :D w sumie wiesz co mógłbyś synowi pokazać kilka sztuczek :D :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Już wyjaśnione.

Edytowane przez satanic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

oj z takim to uważaj lepiej

Nie ma to być tak zwana bulwarówka, bardzo mi się podobają lefciaki , ale w SPDkach jeżdżę bo jest mi wygodnie 😁😁😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Wejście USB do ładowania znajduje się w kierownicy i wygląda to w taki sposób, a sama bateria jest schowana w ramie zaraz przy przedniej zębatce tak jak zaznaczyłem żółtym kolorem pod pedałami :) jeśli chodzi o ładowanie to jeszcze tego nie sprawdzałem ale producent pisze, ze pełne ładowanie trwa do 3 godzin a ładujemy co kilka tysięcy kilometrów  w zależności od intensywności użytkowania, wskaźnik poziomu naładowania baterii jest sygnalizowany diodami 

Też mam bezprzewodowe przerzutki. U mnie się jednak wyciąga mały akumulatorek z tylnej przerzutki i jest do niego ładowarka na USB. Jedno ładowanie powinno wystarczyć na 6-9 miesięcy w zależności od ilości km. Przy sterowniku w kierownicy ma się migać czerwona dioda jak się będzie trzeba podładować. Tak świeci zielona.

IWC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

IMG_3850.jpg

IMG_3852.jpg

oj z takim to uważaj lepiej :D :D no chyba, ze chcesz wjeżdżać na metrowe hopy i skakać nad choinkami :D :D w sumie wiesz co mógłbyś synowi pokazać kilka sztuczek :D :D 

Swego czasu a było to prawie 20 lat temu to potrafiłem rocznie zrobić góralem coś koło 4 tysięcy kilometrów 😁😁😁  Z tego do dzisiaj zostały mi pewne nawyki i jazda w SPDkach 😁 😁 😁 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki zabytkowy KTM venetto zajechał do garażu... Dzis drobny serwis i jutro będzie jeżdżone... I sprawdzę jak działają modulatory siły hamowania Shimano
Jak to kiedyś potrafili zrobić rower na jednej grupie bez szachrajstwa... tutaj jest wszystko DEORE - manetki klamki piasty przerzutki hamulce korby... Akcesoria plastikowe = butelki i błotniki zefal... tylko stopka i bagażnik jakieś inne501d51d88d77b481fc915ba1df3d02a5.jpg

Wysłane z mojego Pixel 6a przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po robocie wypad nad zalew po kalorie u Aniołkowskiego 🤣🤣

1755022801389.png

IMG_20250812_171826.jpg

IMG_20250812_201011.jpg

IMG_20250812_185831.jpg

Edytowane przez sanik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie dziś rodzinne strony w rodzinnym składzie. Brakuje mi tej podlaskiej natury 

IMG_9159.jpeg

IMG_9164.jpeg

IMG_9169.jpeg

IMG_9186.jpeg

IMG_9145.jpeg

Edytowane przez pepepatryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.08.2025 o 21:24, pepepatryk napisał(-a):

U mnie dziś rodzinne strony w rodzinnym składzie. Brakuje mi tej podlaskiej natury 

IMG_9159.jpeg

IMG_9164.jpeg

IMG_9169.jpeg

IMG_9186.jpeg

IMG_9145.jpeg

Nie mów, że jesteś z Siemiatycz ?? :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, kornel91 napisał(-a):

Nie mów, że jesteś z Siemiatycz ?? :)

born and raised 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec mojego kręcenia dla ZHP Chorągwi Gdańskiej, w ramach #odlottowajazda Co prawda kilometry można nabijać jeszcze jutro, ale moje plany na jutro nie zakładają już jeżdżenia na rowerze… 

IMG_0777.jpeg

IMG_0770.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, pepepatryk napisał(-a):

born and raised 😁

Kilka razy byłem. Nawet na ślubie a i bimber zawsze z okolic. Narewka, Hajnówka w sumie to mam rzut beretem bo ponad 60km.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, kornel91 napisał(-a):

Kilka razy byłem. Nawet na ślubie a i bimber zawsze z okolic. Narewka, Hajnówka w sumie to mam rzut beretem bo ponad 60km.

i my się nigdy nie zgadaliśmy? A twojego X-Winda z chęcią bym zobaczył. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, pepepatryk napisał(-a):

i my się nigdy nie zgadaliśmy? A twojego X-Winda z chęcią bym zobaczył. 

Wydaje mi się, że kilka lat temu nawet pytałem skąd jesteś jak zobaczyłem zdjęcia. No szkoda bo gdzieś w połowie drogi to w pół godziny byśmy się mogli spotkać 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, kornel91 napisał(-a):

Wydaje mi się, że kilka lat temu nawet pytałem skąd jesteś jak zobaczyłem zdjęcia. No szkoda bo gdzieś w połowie drogi to w pół godziny byśmy się mogli spotkać 😀

no więc następnym razem się umówimy gdzieś na kawę i sobie pogadamy o zegarkach 👍🏼😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi