Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

@ecipeci ładny, ale żółtych nie było? Średnio pod kolor Jaki bidon do tego? Chmielowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żółte są ale inny odcień wiec ten czarny pasuje idealnie na moje oko :)

Bidon zamówiony przezroczysty żeby było widać chmiel ze środka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem. To cóż za bidon? Ja dzisiaj mam mieć towar z Decatlonu a póki co nie dojechał...

A tak przy okazji. Na Święta Bożego Narodzenia 2019 mam mieć Deca w swoim mieście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0,5 L. Nie odbierz tego jako przytyk, ale ostatnio czytałem, że każdy "szanujący" się kolarz szosowy ma dwa bidony po 0,5 L. Białe skarpety i kask pod kolor stroju, ewentualnie biały. Padłem że śmiechu.

Edytowane przez suqub

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kolaRZ szosowy nie jestem ;)

A i do kompletu obowiązkowo białe buty.

Edytowane przez suqub

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam na szose biorę bukłak:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

0,5 L. Nie odbierz tego jako przytyk, ale ostatnio czytałem, że każdy "szanujący" się kolarz szosowy ma dwa bidony po 0,5 L. Białe skarpety i kask pod kolor stroju, ewentualnie biały. Padłem że śmiechu.

Mam dwa takie bidony, białe skarpety, białe buty, biały kask i staram się dobierać rzeczy pod kolor :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam na szose biorę bukłak:)

A co do środka ?

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Woda. :P

I banan w kieszeń .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dwa takie bidony, białe skarpety, białe buty, biały kask i staram się dobierać rzeczy pod kolor :(

I super. Ja również, jednak mówiłem o gościach dla których to jest mus i jak masz osprzęt poniżej Dura Ace to nie jesteś kolarz.

Wszyscy wiemy o co chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam dwóch bidonów, nie mam spd, mam zielony i czarno zielony kask . I jest super .

Za pół godziny wyjazd . :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I super. Ja również, jednak mówiłem o gościach dla których to jest mus i jak masz osprzęt poniżej Dura Ace to nie jesteś kolarz.

Wszyscy wiemy o co chodzi.

Swego czasu miałem nawet wiele spotkań z takowymi. Obecnie  to czesto nawet nie wiedzą co się stało, a jak któremu się uda to walka na kole nie trwa zbyt długo(zaczyna się kaszel przez smarkanie, wąchanie mostka, oglądanie butów). Kiedyś jeszcze bawiłem się w pokazywanie sztuczek, ale obecnie stwierdziłem, że tragedią jest zawalać takiemu jego nieskazitelny świat.

Obecnie nie używam bidonów i tu nie chodzi o wage, bo rower mam ciężki jeszcze po części z marketu, po prostu nie mam takiej potrzeby.

Umiejetność jazdy jest sztuką, bo nie sztuką jest naczytać się pierdół, a później ich na siłę przestrzegać.

Edytowane przez kaido2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie nie używam bidonów i tu nie chodzi o wage, bo rower mam ciężki jeszcze po części z marketu, po prostu nie mam takiej potrzeby.

No robi wrażenie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam z Ciężkowic :)post-81019-1526119615,9312_thumb.jpegpost-81019-1526119624,6261_thumb.jpeg

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kaido2 nawet setki robisz bez bidonów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swego czasu miałem nawet wiele spotkań z takowymi. Obecnie  to czesto nawet nie wiedzą co się stało, a jak któremu się uda to walka na kole nie trwa zbyt długo(zaczyna się kaszel przez smarkanie, wąchanie mostka, oglądanie butów). Kiedyś jeszcze bawiłem się w pokazywanie sztuczek, ale obecnie stwierdziłem, że tragedią jest zawalać takiemu jego nieskazitelny świat.

Umiejetność jazdy jest sztuką, bo nie sztuką jest naczytać się pierdół, a później ich na siłę przestrzegać.

Kolega nie pije ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No robi wrażenie .

Triban 5 z 2012r, koła też ciężkie fulcrum 4.5.

Jak siadłem na  karbonik kumpla to zaraz zsiadłem, bo to samo jechało i się trochę bałem :D;)

Kolega nie pije ? ;)

Pije, ale jak  na razie nie ma dla mnie warunków. Musi być tak w okolicach +40 żebym na mniej jak 100 km wziął bidon.

@kaido2 nawet setki robisz bez bidonów?

Nawet 150.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaliczone 80km :) i 537m podjazdów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam takich przebiegów nie robię ale na asfalcie można trochę pokręcić bez picia, w terenie raczej słabo  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi