Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

bb203

Kolekcja nurków

Rekomendowane odpowiedzi

Robert - chyba tylko jedna osoba z forów zegarkowych ma więcej ciekawych odwazników niz Ty :ph34r:

i chyba wiesz nawet o kim myślę ;)

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nikt nie ma tak dobrze dobranych pasków :)

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepsze pytanie, to kto ma tyle brązowych...

Bo liczę, że nikt ;)

IMG_g1810.JPG

IMG_g1811.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ocean 7 - piękny, masywny, prosty - takie lubie, zamiast siłowni na bicepsa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj , oj piękny, ale faktycznie trzeba lubić takie rozmiary no i oczywiście słuszny nadgarstek również się przyda

Zgodnie z sugestiami z Nadgarstków, zakładam temat ze zdjęciami moich nurków.

Na początek Benarus Sea Devil.

Kilka info ze strony producenta:
The Sea Devil was released in 2009. The Sea Devil is a 1000 meter water resistant stainles steel case, manual HRV, flat sapphire crystal, 24mm lugs, stainless steel bracelet, rubber strap, leather strap. Their were 300 Sea Devils produced. The dials were black, blue, yellow, orange, and white. Their were options for orange minute hands, no HRV, blasted, brushed, or PVD case finishing. The movement is the Miyota 8215.

Parę słów ode mnie:
To mój pierwszy duży nurek. Miałbyć Boschett, ale nie udało mi się go znaleźć (zdecydowanie preferuję używane zegarki). 46mm średnicy, 18mm wysokości.
Trzeba lubić taki "sprzęt" - tutaj system jest binarny - albo się kocha albo nienawidzi.
Na łapie leży genialnie, zupełnie nie czuć rozmiaru. Do tego ten surowy, wręcz brutalny wygląd.
Chętnie kupię jeszcze żółtego - ale to bardzo ciężki temat - jeszcze nie widziałem na aukcjach.

IMG-20130501-00036.jpg

IMG-20130424-00147.jpg

IMG-20121101-00489.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspaniała kolekcja, godna pozazdroszczenia. Bardzo ciekawe egzemplarze, niektóre unikatowe. 

Zegary w normalnych rozmiarach, co dodatkowo czyni ją bardzo ciekawą. Przydałoby się trochę więcej zdjęć świecenia lumii, szczególnie w przypadku trytowego Deep Blue. 

Mnie na łopatki rozłożył Ocean 7, dla dla mnie to chyba najfajniejszy nuras na rynku :) Red Sea również do mnie gada. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Ocean 7 rzeczywiście kozak, choć ten srebrny ring z tym wielkim napisem O C E A N 7 mi się nie podoba. Gdyby nie ten mankament, to byłby naprawde świetny. Najbardziej chyba z Twojej kolekcji podoba mi się Orsa :)

Da radę żebyś zrobił fotkę zbiorową ?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ten napis OCEAN 7 na ringu bardzo się widzi. Dodam jeszcze w dolnej części ringu jest drugi napis PROFESSIONAL DEEP DIVER  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnie z sugestiami z Nadgarstków, zakładam temat ze zdjęciami moich nurków.

Na początek Benarus Sea Devil.

Kilka info ze strony producenta:

The Sea Devil was released in 2009. The Sea Devil is a 1000 meter water resistant stainles steel case, manual HRV, flat sapphire crystal, 24mm lugs, stainless steel bracelet, rubber strap, leather strap. Their were 300 Sea Devils produced. The dials were black, blue, yellow, orange, and white. Their were options for orange minute hands, no HRV, blasted, brushed, or PVD case finishing. The movement is the Miyota 8215.

Parę słów ode mnie:

To mój pierwszy duży nurek. Miałbyć Boschett, ale nie udało mi się go znaleźć (zdecydowanie preferuję używane zegarki). 46mm średnicy, 18mm wysokości.

Trzeba lubić taki "sprzęt" - tutaj system jest binarny - albo się kocha albo nienawidzi.

Na łapie leży genialnie, zupełnie nie czuć rozmiaru. Do tego ten surowy, wręcz brutalny wygląd.

Chętnie kupię jeszcze żółtego - ale to bardzo ciężki temat - jeszcze nie widziałem na aukcjach.

IMG-20130501-00036.jpg

IMG-20130424-00147.jpg

IMG-20121101-00489.jpg

Ależ cudo,totalnie mój styl,nurki rules.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj było noszone... :D

IMG_g1709.jpg

IMG_g1710.jpg

IMG_g1711.jpg

IMG_g1712.jpg

Ten serket zdecydowanie ma w sobie "coś"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wagi mi żal, se kupiłem dawno temu taką elektroniczną i trzeba dać jej żyć... ;)

Za to Was podrażnię czymś większym...

IMG_g1772.JPG

IMG_g1773.JPG

Fantazja!!!!!!!!!!

Mega czytelny,super zegar,gratuluję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontynuujemy brązy...

IMG_g1806.JPG

IMG_g1809.JPG

IMG_g1807.JPG

IMG_g1808.JPG

A cóż to za brąz? Nie znam :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ancon Sea Shadow 

willek777 cytujemy 1 zdjęcie. I nie nabijamy takich postów jeden pod drugim.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest ryzyko, że nowo przybyły willek777 pracuje na reputacje/nabija posty...(dołączył 1 czerwca) i zaraz się pojawi jako sprzedający w giełdzie.. ;-) z rolniksem znalezionym na plaży ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ale nie mogę się powstrzymać, Twoja kolekcja jest kozacka. Śliczne zdjęcia z super zegarami :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, świetne zegary... Szkoda, że za wielkie na moją rękę...  :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.