Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jarosław

jak to jest z katalogami i prospektami??

Rekomendowane odpowiedzi

Czy udało się Wam dostać AL&S?uwielbiam ta firmę a katalogu jak nie było tak nie ma, może w 2007 roku...

Udało się. Przed ok. tygodniem. Świetnie wydany - 143 str. Chyba najciekawszy katalog zegarkowy w moich zbiorach. Niestety załączone ceny zegarków są mało zachęcające.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki jest Country Code dla polski bo nie moge znalezc?...

Pozdrawiam, Daniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

616

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może faktycznie tak jest, ale co w tym dziwnego :?: , wiesz, że do niektórych, katalogowych zdjęć, zegarki mają specjalnie ściągane szkła w celu uniknięcia refleksów :?: ;)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zegarek zawsze inaczej wyglada na zdjeciu niz taki photoshopowy

Pozdrawiam, Daniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Guliwer202

Witam.

A ja mam ponad 120 takich katalogów... Kiedyś przychodziły po 5 tygodniowo,jedne do skrzynki,inne przyniesione przez kuriera....szok.... na jednym były znaczki przewozowe za 35 Euro.

zaprzestałem tego gdyż zaczęło tego za dużo przychodzić.

Mam 120 na 650 odnalezionych firm.

http://img148.imageshack.us/my.php?image=dsc035870fo.jpg

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie przyszedl katalog JLC. Nie powalil mnie, ale po prawdzie to nawet nie bardzo mialem czas go przejrzec :D

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam.

A ja mam ponad 120 takich katalogów... Kiedyś przychodziły po 5 tygodniowo,jedne do skrzynki,inne przyniesione przez kuriera....szok.... na jednym były znaczki przewozowe za 35 Euro.

zaprzestałem tego gdyż zaczęło tego za dużo przychodzić.

Mam 120 na 650 odnalezionych firm.

http://img148.imageshack.us/my.php?image=dsc035870fo.jpg

Pozdrawiam

Tak z ciekawości... Na którym były znaczki za 35€?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Guliwer202

szczerze mówiac nie pamietam na ktorym byly znaczki za 35 Euro, ale wbrew pozorom nie byl to jakis NAJBARDZIEJ wypasiony katalog z najdrozszych marek. nie pamietam

pozdrawiam[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W niedzielę złożyłem zamówienie na katalog Eterny, już jest, przyszedł z Apartu, do tego dodali fajny kalendarz na biurko, oczywiście o tematyce zegarkowej.

:lol: Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś przyszedł Wempe /producent nie butik :wink: / katalog "taki se", zegarki- jak dla mnie- bardzo interesujące, cenami modeli stalowych mnie zaskoczyli- in plus- w złocie już niekoniecznie...nie wiem, chyba mogę polecić :lol:

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktos na zbyciu katalog IWC? Albo wie kto z polskich dystrybutorów wysyła katalogi? Napisałem do któregoś (chyba Warszawa ;]) ale nawet nikt nie raczył odpowiedzieć. A nie chce mi sie do wszystkich pisać i dzwonić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idź do jakiegoś z Apartów, który ma w ofercie IWC i ładnie poproś :wink: , lub zamów katalog ze strony producenta /albo ze strony Apartu/.

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie mam problem z dojściem bo mieszkam w Węgorzewie (Mazury :D). Na stronie producenta mówią że nie wysyłają i dają tylko liste polskich dystrybutorów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pisz: [email protected] albo do naszego Admina na adres służbowy: [email protected] - w ten sposób na pewno zdobędziesz upragniony katalog :D

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za pomoc ;] Napisalem narazie do Aparta. Zobaczymy jak u nich z obsługą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Guliwer202

W razie W

post-0-0-36725400-1330640638.jpg

Dostępne na Allegro .... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie jak zamówić katalog VC ?

adres mailowy ze strony nie działa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marku, przez www może być problem, najłatwiej /jeśli masz taką możliwość/ odwiedzić salon sprzedający VC, np. Apart w Wa-wie- na pewno chętnie Ci pomogą ;)

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki Marcinie, ale będzie to trudne za daleko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie jak będę miał okazję, to wezmę katalog dla Ciebie i Ci go prześlę- myślę, że w przeciągu tego miesiąca będzie to możliwe, ale nic nie obiecuję ;)

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marekp, skontaktuj się ze mną mejlowo, myślę że coś wymyślimy w tej sprawie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO!, powiem szczerze, że "pomyślałem" o Tobie Wiktorze w tej kwestii, nie pomyliłem się ;)

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że już od 7 lutego będę miał tych katalogów 'od groma'.

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.