Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby ktoś potrzebował zrobić przeszczep paska to powiem, że pasek z Mudmana G9300 pasuje prawie idealnie plug&play do Ranga i na odwrót :)

Przekładkę zrobiłem na szybko, dało się normalnie wkręcić śruby, jednak trzeba było je troszkę popieścić, żeby się wsunęły. Myślę, że gdyby włożył pasek do wrzątku i potem montował to wszystko byłoby cacy... oczywiście można coś tam podszlifować, ale to już indywidualne potrzeby :)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz ogarnąłem tak jak koledzy doradzili sprawdziłem na najbliższej stacji meteo i wyszło ze mam 1hpa różnicy także jest git:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A ja mam dylemat, który kupić czarny czy zielony? To jest problem :D

Raczej zastanów się, czy chcesz wyświetlacz w pozytywie, czy w negatywie. Bezel i pasek i tak możesz później podmienić na inny za niewielkie pieniądze w porównaniu z zegarkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie stanowi to dla mnie problemu. Mam negatyw w GD 100. Problem jest że dwie wersje kolorystyczne mi się podobją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup tego, który ma dla Ciebie lepszy wyświetlacz i dokup bezel i pasek w tym drugim kolorze i masz dwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też myślałem nad drugim 9400 właśnie zielonym żeby załatwić od razu 2 opcje kolor + negatyw ale chyba zostanę przy pozytywie.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej dlaczego macie takie same pomysły jak ja? :D Dzisiaj też pomyślałem o zakupie drugiego Ranga w zielonym kolorze :P

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej dlaczego macie takie same pomysły jak ja? :D Dzisiaj też pomyślałem o zakupie drugiego Ranga w zielonym kolorze :P

To przez forum... jest nosicielem choroby zegarkowej, która jest bardzo zaraźliwa, szybko się rozprzestrzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Może się zrzućcie i każdy weźmie co mu potrzebne :D

post-71916-0-88477400-1430840655_thumb.jpg

Wiem, wiem. Czerwony pozytyw strasznie brzydki jest ;)

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak negatyw to Imo nieieski. Mi się mój klasyk podoba a w negatywie mam gdf-100

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinniśmy mieć zniżkę na tą chorobę! Chociaż 25% :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, wiem. Czerwony pozytyw strasznie brzydki jest ;)

Czerwony pozytyw jest fajny ale jak by napisy były czarne. Moim zdaniem w żółtym i czerwonym bezelu czarne napisy wyglądają najlepie i tylko takie pasują ale to kwestia gustuj.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co myślicie jakby na zielonego rangemana założył niebieskie przebranie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jaka jest "bezwladnosc" ladowania akumulatora w GW9400 ? Powiedzmy od stanu Medium do Full. Od ponad tygodnia mam ten zegarek wyeksponowany na swiatlo i nie bardzo chce sie naladowac na full. To normalne, czy powinienem zaczac szukac paragonu zakupu ? ;)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Moim zdaniem możesz zacząć szukać tego paragonu, ale bazuję na wyłącznie własnych doświadczeniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jaka jest "bezwladnosc" ladowania akumulatora w GW9400 ? Powiedzmy od stanu Medium do Full. Od ponad tygodnia mam ten zegarek wyeksponowany na swiatlo i nie bardzo chce sie naladowac na full. To normalne, czy powinienem zaczac szukac paragonu zakupu ? ;)

Jeśli masz go wystawionego po kilka godzin dziennie bezpośrednio na światło słoneczne to jestem tego samego zdania co xenocratex, ja jednak dałbym mu jednak jeszcze kilka dni w pełnym słońcu. Jeśli ładujesz przez szybę w pomieszczeniu  to może to być normalny objaw że nie chce zaskoczyć. 

Ja swego czasu wskrzeszałem padniętego G-5600A i po dwóch dniach, w sumie około 8h w słońcu wskoczyło H i tak już zostało.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi