rob3rt 1351 #2351 Napisano 25 Czerwca 2015 Jeszcze nie ogarnąłem forum stąd to zamieszanie z fotkami. Jeszcze jestem nakrecony zegarkiem i tak wszystko na szybko Sam zegarek jest świetny, tylko ta klamerka jakoś nie pasuje do całości lepsza by była z modelu g-8900 taka luzna aluzja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
login 1 #2352 Napisano 25 Czerwca 2015 Pies jeśli "oryginał" to bulterier więc nie wiem skąd padają pytania o rasę... Specyficzna morda;-) iOS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2353 Napisano 25 Czerwca 2015 Ale on żyje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2354 Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Pies jest ok, tylko jego orientacja nietypowa. Ma czepny ogon, bo z podwiniętych fafli wynika, że wisi łbem do dołu. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalkaśpi w takich pozycjach że od samego patrzenia łupie w plecach ? skalibrowałem wszystkie sensory z najbliższą stacją pogodową i powiem szczerze że jestem zdumiony dokładnością sensorów odchyłki są minimalne Pies oryginał w 100% ale jak to na wiosce co nie ktorzy jeszcze takiego nie widzieli i się dziwią że takie coś istnieje Edytowane 25 Czerwca 2015 przez rob3rt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2355 Napisano 25 Czerwca 2015 rob3ert, gratuluję A co do klamerki to muszę powiedzieć że w "G" takie se we wszystkich i w G-8900 też .Jedyna porządna klamerka w g-shocku to jest ale w Kingu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2356 Napisano 25 Czerwca 2015 rob3ert, gratuluję A co do klamerki to muszę powiedzieć że w "G" takie se we wszystkich i w G-8900 też .Jedyna porządna klamerka w g-shocku to jest ale w Kingu Zgadzam się że ta z kinga była by najlepsza a jeśli chodzi o tą z g-8900 to miałem na myśli kształt jest płaska i bardziej by się komponowała ze szlufką , ale to takie szukanie dziury w całym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #2357 Napisano 26 Czerwca 2015 Już wstałem i nie mogę spać, dzisiaj mam nadzieję otrzymać swojego range emocje sięgają zenitu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2358 Napisano 26 Czerwca 2015 Już wstałem i nie mogę spać, dzisiaj mam nadzieję otrzymać swojego range emocje sięgają zenituMiałem tak wczoraj żona patrzyła na mnie jak na wariata jak rozwijałem go z fol,i ten szelest nawet wypomniała mi żartem że tak zadowolonej miny nie miałem na pierwszej naszej randce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2359 Napisano 26 Czerwca 2015 rob3ert, dobrze że tylko pierwsza randka a nie pierwsze bara bara 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2360 Napisano 26 Czerwca 2015 rob3ert, dobrze że tylko pierwsza randka a nie pierwsze bara bara Ciemno było wiec kto wie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6681 #2361 Napisano 26 Czerwca 2015 Hej niema ktoś śrubki do bezela do GW-9400 na zbyciu w zibi mieli 3 sztuki tylko. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2362 Napisano 26 Czerwca 2015 Hej niema ktoś śrubki do bezela do GW-9400 na zbyciu w zibi mieli 3 sztuki tylko.http://allegro.pl/casio-gw-9400-wkret-srubka-ozdobny-bezela-i5467186838.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6681 #2363 Napisano 26 Czerwca 2015 Fakt jest. Nawet do głowy mi nie przyszło, że tam będzie. Drogaśna tylko trochę. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2364 Napisano 26 Czerwca 2015 Już wstałem i nie mogę spać, dzisiaj mam nadzieję otrzymać swojego range emocje sięgają zenituNajgorzej coś kupić przed weekendem i jak nie dojdzie do piątku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2365 Napisano 26 Czerwca 2015 Nie stresuj chłopa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6681 #2366 Napisano 26 Czerwca 2015 To czekamy na nowe ubranko do Range. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2367 Napisano 26 Czerwca 2015 To czekamy na nowe ubranko do Range.od zibi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6681 #2368 Napisano 26 Czerwca 2015 Tak od Zibi tylko jedną śrubkę musiałem do bezela gdzie indziej zamówić, bo zgodnie z sugestiami nie będę przekładał. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2369 Napisano 26 Czerwca 2015 Tak od Zibi tylko jedną śrubkę musiałem do bezela gdzie indziej zamówić, bo zgodnie z sugestiami nie będę przekładał.jestem nowy w dziale gw-9400 rozumiem że te śrubki zakłada się zanim bezel zamontujemy na kopertę ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2370 Napisano 26 Czerwca 2015 Tak. Te śrubki to takie czopki wciskane w otwory bezela. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2371 Napisano 26 Czerwca 2015 Tak. Te śrubki to takie czopki wciskane w otwory bezela.Może to głupie pytanie, ale czemu nie mozna wykorzystać ze starego ? skoro są wciskane to chyba można je wycisnąć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2372 Napisano 26 Czerwca 2015 Jasne że możesz je wycisnąć i ja wcale nie pisałem, że ich zakup jest niezbędny.Pisałem, że gdy je będziesz wyciskał, wciskał i przekładał kilkakrotnie między bezelami to otwory w bezelu mogą się wyrobić i te śrubki mogą Ci powypadać.Napisałem również, że ja bym je kupił co też zrobiłem ale Ty nie musisz jak nie chcesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6681 #2373 Napisano 26 Czerwca 2015 Ja wolę nic nie wciskać, wyciskać bo znając siebie zaraz bym coś zepsuł, a tak tylko przełożę. Korzystam z dobrych rad. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2374 Napisano 26 Czerwca 2015 Jasne że możesz je wycisnąć i ja wcale nie pisałem, że ich zakup jest niezbędny.Pisałem, że gdy je będziesz wyciskał, wciskał i przekładał kilkakrotnie między bezelami to otwory w bezelu mogą się wyrobić i te śrubki mogą Ci powypadać.Napisałem również, że ja bym je kupił co też zrobiłem ale Ty nie musisz jak nie chcesz. Ok. Ataki bezel można już kupić w komplecię ze śrubami? Rozumiem że pisać do pani Sylwii ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2375 Napisano 26 Czerwca 2015 Nie występuje to w komplecie.Kupuje się 1 bezel i 4 śrubki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach