Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze nie ogarnąłem forum stąd to zamieszanie z fotkami. Jeszcze jestem nakrecony zegarkiem i tak wszystko na szybko :D Sam zegarek jest świetny, tylko ta klamerka jakoś nie pasuje do całości :P lepsza by była z modelu g-8900 taka luzna aluzja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pies jeśli "oryginał" to bulterier więc nie wiem skąd padają pytania o rasę... Specyficzna morda;-)

iOS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pies jest ok, tylko jego orientacja nietypowa. Ma czepny ogon, bo z podwiniętych fafli wynika, że wisi łbem do dołu. ;)

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

śpi w takich pozycjach że od samego patrzenia łupie w plecach ? skalibrowałem wszystkie  sensory z najbliższą stacją pogodową i powiem szczerze że jestem zdumiony dokładnością sensorów odchyłki są minimalne :D Pies oryginał w 100% ale jak to na wiosce co nie ktorzy jeszcze takiego nie widzieli i się dziwią że takie coś istnieje ;)

Edytowane przez rob3rt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rob3ert, gratuluję  :)

A co do klamerki to muszę powiedzieć że w "G" takie se we wszystkich i w G-8900 też  ;) .

Jedyna porządna klamerka w g-shocku to jest ale w Kingu  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rob3ert, gratuluję  :)

A co do klamerki to muszę powiedzieć że w "G" takie se we wszystkich i w G-8900 też  ;) .

Jedyna porządna klamerka w g-shocku to jest ale w Kingu  :)

Zgadzam się że ta z kinga była by najlepsza :) a jeśli chodzi o tą z g-8900 to miałem na myśli kształt jest płaska i bardziej by się komponowała ze szlufką , ale to takie szukanie dziury w całym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Już wstałem i nie mogę spać, dzisiaj mam nadzieję otrzymać swojego range  :)  emocje sięgają zenitu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wstałem i nie mogę spać, dzisiaj mam nadzieję otrzymać swojego range  :)  emocje sięgają zenitu

Miałem tak wczoraj :D żona patrzyła na mnie jak na wariata jak rozwijałem go z fol,i ten szelest :rolleyes: nawet wypomniała mi żartem że tak zadowolonej miny nie miałem na pierwszej naszej randce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rob3ert, dobrze że tylko pierwsza randka a nie pierwsze bara bara  :D  :P  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rob3ert, dobrze że tylko pierwsza randka a nie pierwsze bara bara  :D  :P  ;)

Ciemno było ;) wiec kto wie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej niema ktoś śrubki do bezela do GW-9400 na zbyciu w zibi mieli 3 sztuki tylko.

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt jest.  Nawet do głowy mi nie przyszło, że tam będzie. :blink:

Drogaśna tylko  trochę.

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorzej coś kupić przed weekendem i jak nie dojdzie do piątku... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To czekamy na nowe ubranko do Range.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak od Zibi tylko jedną śrubkę musiałem do bezela  gdzie indziej zamówić, bo zgodnie z sugestiami nie będę przekładał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak od Zibi tylko jedną śrubkę musiałem do bezela  gdzie indziej zamówić, bo zgodnie z sugestiami nie będę przekładał.

jestem nowy w dziale gw-9400 :mellow: rozumiem że te śrubki zakłada się zanim bezel zamontujemy na kopertę ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Te śrubki to takie czopki wciskane w otwory bezela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Te śrubki to takie czopki wciskane w otwory bezela.

Może to głupie pytanie, ale czemu nie mozna wykorzystać ze starego ? skoro są wciskane to chyba można je wycisnąć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że możesz je wycisnąć i ja wcale nie pisałem, że ich zakup jest niezbędny.

Pisałem, że gdy je będziesz wyciskał, wciskał i przekładał kilkakrotnie między bezelami to otwory w bezelu mogą się wyrobić i te śrubki mogą Ci powypadać.

Napisałem również, że ja bym je kupił co też zrobiłem ale Ty nie musisz jak nie chcesz.

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolę nic nie wciskać, wyciskać bo znając siebie zaraz bym coś zepsuł, a tak tylko przełożę. Korzystam z dobrych rad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że możesz je wycisnąć i ja wcale nie pisałem, że ich zakup jest niezbędny.

Pisałem, że gdy je będziesz wyciskał, wciskał i przekładał kilkakrotnie między bezelami to otwory w bezelu mogą się wyrobić i te śrubki mogą Ci powypadać.

Napisałem również, że ja bym je kupił co też zrobiłem ale Ty nie musisz jak nie chcesz.

;)

Ok. Ataki bezel można już kupić w komplecię ze śrubami? Rozumiem że pisać do pani Sylwii ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie występuje to w komplecie.

Kupuje się 1 bezel i 4 śrubki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi