Waldzior 3227 #3226 Napisano 13 Września 2015 Na bazarku był jeden za 600 z plamkami bo OFFie. Nowy. Po zakupie paska i bezela wychodzi jakieś 700 chyba, że ktoś ma już pasek i bezel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3227 Napisano 13 Września 2015 Najlepiej jak macie kogoś w USA, mi wyjdzie 700 zł niecałe. Niby gwarancja rok na świat. Ale po co mi gwarancja jak przecież to zegarek niezniszczalny który się nie psuje a jak się zepsuje to kupie nowego albo innego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 653 #3228 Napisano 13 Września 2015 po wstepnej weryfikacji 3 letnich gwarancji mam kilka aukcji tylko od kogo kupic zeby lipy nie bylo Sprzedający rolem (28682) cena 888zlSprzedający Daymon-Trade (43024) cena 905zlSprzedający zegarkowy_pl (8603) cena 888zlSprzedający sklep-casio-pl (841) cena 898 ktory z tych sprzedawcow jest najpewniejszy i gwarancj? Rolem, zegarkowy_pl i sklep-casio-pl to ten sam sprzedawca dający 3 letnia gwarancje realizowaną tylko przez ich serwis. Daymon-Trade daje dwuletnią gwarancję również realizowana również przez siebie. Obaj sprzedawcy są godni polecenia, jednak żaden z nich nie daje oficjalnej gwarancji Zibi o której wspomniałeś w pierwszym poście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3229 Napisano 13 Września 2015 Jest oliwka w negatywie od Bartka na bazarku jeżeli cię to interesuje.Myślę, że warto to rozważyć 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #3230 Napisano 13 Września 2015 Tak wiem. Juz zaklepalem. Sprzedam mojego risemana i jadę po Romana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3231 Napisano 13 Września 2015 (edytowane) Ja kupiłem tego z plamkami Nie przeszkadzają mi bo mam wolne, czerwone przebranie a i cenę jeszcze wynegocjowałem niższą Edytowane 13 Września 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11636 #3232 Napisano 13 Września 2015 (edytowane) Ja kupiłem tego z plamkami Nie przeszkadzają mi bo mam wolne, czerwone przebranie a i cenę jeszcze wynegocjowałem niższą Aaaaa to Ty mi go sprzątnąłeś !!!! a chciałem dać taką kwotę jaka była na bazarku dosłownie chwilkę się spóźniłem. Edytowane 13 Września 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3233 Napisano 13 Września 2015 No to ja Dostałem mniejszą kwotę, bo już robiłem interesy z tym kolegą Aż szkoda było go nie kupić mając w domu wolny bezel i pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #3234 Napisano 13 Września 2015 Rangemanofile 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11636 #3235 Napisano 13 Września 2015 No ja też zamówiłem dodatkowy komplet, no nic trudno, będę szukał dalej gratki Waldzior. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3236 Napisano 13 Września 2015 A gdzie wy w tym zibi kupujecie przebranie? Dajcie jakiś link z tym. Bo ja nie mogę znalezc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3237 Napisano 13 Września 2015 Najprościej wejść na zibi.pl i wybrać zakładkę KONTAKT. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3238 Napisano 13 Września 2015 No ja też zamówiłem dodatkowy komplet, no nic trudno, będę szukał dalej gratki Waldzior.Dzięki.Fajne jest to, że przebranie z tymi plamkami mogę mieć do tyrania bez żalu jeśli się zadrapie itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85088 #3239 Napisano 13 Września 2015 Rangemanofile Tomek bo to mega zegar Mi się nie chce przebierać chętnie dokupilbym żółtka i pomarańczowego rescue 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #3240 Napisano 13 Września 2015 Dzięki.Fajne jest to, że przebranie z tymi plamkami mogę mieć do tyrania bez żalu jeśli się zadrapie itp.... a może swojego jakiegoś G psiknąć offem, byłby do tyrania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11636 #3241 Napisano 13 Września 2015 ... a może swojego jakiegoś G psiknąć offem, byłby do tyrania Pomysł niegłupi, choć szkoda ... offa 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkk 1 #3242 Napisano 13 Września 2015 To było w outlecie TT, model powystawowy.Cena jaką mi zaproponowali w TT to 1050zł... niżej zejść nie chcą, a byłem tak blisko !Chyba pojadę do Gdańska po egzemplarz o którym mówiłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3243 Napisano 13 Września 2015 Tutaj też wrzucę.Byłem z Romanem na wycieczce 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #3244 Napisano 13 Września 2015 To ja też coś wrzucę: 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawlica 0 #3245 Napisano 13 Września 2015 Ta używka porysowana i koleś chce minimum 800zl i nic nie chce obniżyć (troche nawiedzony)to wole kupic nowego. znalazłem za 844 z 3 letnia gwarancja.najbardziej pasowało by mi w Warszawie z odbiorem osobistym ale jak nie będzie to będzie wysyłka. U sprawdzonego sprzedawcy jest tylko zielony ja wole czarny chyba ze bedzie do kupienia czarny bezel - paski sa.zadalem mu pytanie czy ma czarne i czekam na odpowiedz bo pasuje mi ze z wawy jest.witam. zegar byl chwile na bazarku, zarezerwowalem go do poniedzialku bo kolega ma maly problem z wysylka za granice i sprawdzic chce osobiscie mozliwosc tego wykonania.Okey ale ten za 844 jest od sprzedawcy tomo795 a on nie daje gwarancji Zibi tylko niby swoją która w praktyce nie wiadomo jak wygląda. Wysyłka jest realizowana z polski do 15 dni roboczych.. Ten używany ma 3 letnia gwarancje Zibi i raptem dwie małe ryski na bezelu. Gość zszedł do 750PLN, w licytacji, biorąc pod uwagę że zegarek był kupiony w kwietniu i nie był jakoś specjalnie eksploatowany a jego stan poza wspomnianymi dwoma małymi zarysowaniami na bezelu jest bardzo dobry to cena jest w sumie w miarę dobra.dokladnie,tez na to patrzylem. ten od kolegi forumowego ma tylko te dwie ryski a i tak mam go uzywac do tyrania wiec pewnie beda kolejne. ps: i tak mi sie oplacilo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #3246 Napisano 13 Września 2015 Majkk, oprócz tego Romana nic ciekawego nie było, same jakieś odpustowe g-shocki. Jeden MRG jeszcze rzucił mi się w oczy, ale z racji, że był mały, to nawet nie przymierzałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkk 1 #3247 Napisano 14 Września 2015 Majkk, oprócz tego Romana nic ciekawego nie było, same jakieś odpustowe g-shocki. Jeden MRG jeszcze rzucił mi się w oczy, ale z racji, że był mały, to nawet nie przymierzałem.Moglbys podac mi adres gdzie spotkales tego romka? Moze jednak cos z tej negocjacji bedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #3248 Napisano 14 Września 2015 To było w centrum handlowym Fashion House w Gdańsku Szadółkach, tam znajduje się outlet Time Trend. Dokładnego adresu nie znam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3249 Napisano 14 Września 2015 A co to za MR-G był? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #3250 Napisano 14 Września 2015 Dokładnie modelu nie znam, bo go nie przymierzałem, taki mały, kwadraciak na stalowej ( ? ) bransolecie. W sieci znalazłem zdjęcie jednego MR-G, ale czy to ten sam model, to ręki sobie nie dam obciąć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach