Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Zgłosiłem, jako przyczynę podając brak większości funkcji wymienionych przez sprzedającego. Ciekawe, czy poskutkuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie:

http://olx.pl/oferta/zegarekcasio-g-shock-gw-9400-khaki-military-army-nowy-CID87-IDdCMS3.html#ac36cb08ef

oszust jakich mało bezczelnie wciska, że to coś ma Waveceptor, solar, baro i termometr, z kompasem się pohamował albo zapomniał ;)

Beszczelnosc ludzka nie zna granic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Koledzy, zgadzam się, że to bezczelność i o ile się da, to warto z tym zjawiskem walczyć, ale nie wrzucajmy padliny do tego wątku lub gdzie popadnie. Są specjalne tematy poświęcone takim handlarzynom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie to żebym komuś źle życzył,ale jak ktos urwie uszy w żółtym Romanie to chętnie przyjmę taka kopertę może być bez modułu :);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:D

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, a śrubki chyba nożem kuchennym odkręcał ;)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

Śrubki tak zajechane, że nawet za tę cenę wyjściową bym go nie wziął. Ludzie to się cenią skoro nowego niewiele drożej można kupić i to z szescioletnią gwarancją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich Forumowiczów ☺

Od pewnego czasu śledzę intensywnie to forum. Dojrzałem wreszcie (finansowo) do zmiany swojego wysłużonego MTG-930DE. Jestem w 100% z niego zadowolony i chciałem pozostać przy serii G-shock. W oko wpadł mi GW-9400-1er. Opinie i funkcje już znam. Proszę o polecenie sklepu lub sprzedawcy u którego będę mógł nabyć to "cudo". Nie chce przepłacać. Chciałbym mieć gwarancję na 6 lat. Negocjowałem troszkę z TT i narazie zeszli z 1400 na 1099. Nie próbowałem więcej. Proszę o pomoc ☺ Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklep ok A i cenę wyrwałes dobrą to czego tu więcej chcieć? Tylko brać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam najtańsze Rangemany GW-9400-1 z oficjalnej dystrybucji były w Sequndusie po 900-950 pln

http://allegro.pl/zegarek-casio-gw-9400-1er-g-shock-gw-pl-prom-i5862523310.html

ale ostatnio jest posucha i wszędzie są tylko modele GW-9400-3 z negatywem oraz oliwkowym paskiem i bezelem. 

Myślę, że w obecnej sytuacji 1099 to dobra cena. 

pozdrawiam, Piowa

Edytowane przez piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

Ja we wrześniu kupowałem swojego za 920 PLN w Seqndusie. Teraz to nie wiem, czy będą dostępne w najbliższym czasie, ale zadzwonił bym do nich i popytał, bo kontakt mają bardzo miły i rzetelny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozytywa to już raczej za taka cenę się nie kupi,zielone drogie to i u nas drogo. Ja bym brał za taka cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

Nie śpij, bo impreza dopiero się rozkręca

f977a43364fe7f4bd8d645d82b4dc926.jpg

Coś Tapatalk szwankuje, bo chciałem właśnie to zdjęcie bez browara dodać. Już poprawiłem, ale nie mogę teraz tego drugiego dodac

Edytowane przez Tomasz Nowak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie OK ale ten browar mogłeś sobie darować, pasuje jak świni siodło  ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za podpowiedzi. Zależy mi na czarnym pozytywie. Napiszę maila do Seqndusa bo jestem w UK i ciężko będzie zadzwonić. Jeśli nie będą mieli, to kupię w TT bo za tydzień będę w Polsce na urlopie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednym paskiem w wiośnie. ;)

post-69446-1454251474,4991_thumb.jpg

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie średnio przemawia takie połączenie, może dlatego, że za czerwonym nie przepadam :) kwestia gustu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej wygląda Imo w oryginale czyli cały żółty.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem najlepiej wyglada czerwony. Jakos nie bylem do niego przelomany ale teraz jal zalozylem czrny to mi jakos nie pasuje.

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najfajniejsza krzyżówka Romana to ta na zdjęciu poniżej.  ;)

a9ureja8.jpg

Moim zdaniem oczywiście.. 

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najfajniejsza krzyżówka Romana to ta na zdjęciu poniżej.  ;)

Moim zdaniem oczywiście.. 

Koniec kropka  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi