Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Poczytaj co Daito napisał.. pozniej otrzymasz rachunek za usługe.. jak Ci coś kasy zostanie po opłaceniu to na eGlobal i zamawiaj bo zaraz sie promocja skonczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli cały Romciu... :) Fakturę znalazłeś?? Wchodzisz w swoje konto - zamówienia klikasz na nr zamówienia i masz drukuj fakturę.

Rzeczywiście jest. Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-77757-0-84539700-1504940008_thumb.jpg

Roman się ładuje bo chyba listopada nie widział światła (19.11 miał ostatnia synchronizacje)

Edytowane przez tomekk33

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

attachicon.gif20170909_085112.jpg

Rysiek się ładuje bo chyba listopada nie widział światła (19.11 miał ostatnia synchronizacje)

Tyle że na tym zdjęciu żadnego Ryśka nie ma :P

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Serdecznie :) 

Przymierzam się do zakupu kolejnego G-Shocka po GA110 :)

Zastanawiam się nad Camo Rangemanem, ale martwi mnie duża ilość komentarzy głównie zagranicznych użytkowników o wadliwości mocowania paska (urywa się po jakimś czasie) oraz wadliwość sensorów. 

Zakup planuje z eglobal, a jak wiadomo gwarancja tam jest tylko na rok. Ta wersja Rangemana natomiast kosztuje tam 1000 zł, a nie jak w Polsce od 2000, a tyle dopłacać to już przesada. 

Bardzo prosiłbym o jakieś info od was drodzy użytkownicy :)

Ja wynegocjowałem 1058zł. w Time Trend,Oczywiscie w sklepie internetowym bo sprzedawczynie w salonach nie maja takich możliwości. Czekam na dostawe do salonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Ci się udało urwać co najmniej 1/3 ceny?

W komentarzu do licytacji napisałem że na aukcjach w internecie można go dorwać z pełną gwarancja 3+3 za 800-900zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to sru

Sorki za pytanie ale czy naprawdę jest odczuwalne jak nosi się zegarek na pasku z kompletu a takim za 3 stawki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli o mnie chodzi to nie stwierdzam znaczącej różnicy. Kilka osób pisało ze ten z dcj jest super wygodny ale kiedy nosilem zwykły też był ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli o mnie chodzi to nie stwierdzam znaczącej różnicy. Kilka osób pisało ze ten z dcj jest super wygodny ale kiedy nosilem zwykły też był ok.

Ten od DCJ jest wyraźnie bardziej plastyczny. Czy to sprawia że jest wygodniejszy? Dla kogoś z dużym nadgarstkiem raczej nie będzie różnicy, ale dla kogoś z mniejszym już może być różnica odczuwalna, bo miękki pasek łatwiej się ułoży na ręce - twardszy robi "bransoletę". Moja Szanowna nosi 9200 na zwykłym pasku od 1ER twierdziła że zegarek jest średnio wygodny, ale po zmianie "gaci" na ERJ-3JF, gdzie pasek również jest bardziej plastyczny niż w "zwykłym" prawie Ryśka nie ściąga.

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź. Juz się nie mogę doczekać telefonu z salonu że mój już na mnie czeka.

Edytowane przez Niedzwiadek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi