tommly 12825 #16101 Napisano Niedziela o 14:42 Nie wiem czym trzeba grzebać żeby porysować Można i wcale o to nietrudno, ale wolałbym zrobić polerkę szkła niż zakładać jakiegoś condoma na zegarek 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73375 #16102 Napisano Niedziela o 16:49 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1111 91 #16103 Napisano Wtorek o 08:26 https://www.g-central.com/g-shock-rangeman-gw-9400j-1jf-is-officially-discontinued/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiatr 414 #16104 Napisano Wtorek o 16:04 Dzień dobry, Od kilku dni jestem posiadaczem Rangemana. Powoli się z nim oswajam i poznaję jego funkcje. Jedna rzecz przykuła moją uwagę. Wysokościomierz. Rozumiem że jest to wysokościomierz barometryczny, znam zasadę działania, ale... Ustawiłem ciśnienie dnia, znam wysokość npm gdzie się znajduję więc ustawiam 7m npm. Jak do tąd wszystko idzie łatwo, lekko i przyjemnie. Wracam do domu, mieszkam na parterze, różnica +2, +3 m. Ok, ma to sens. Po około godzinie, dwóch wziąłem zegarek do ręki żeby sprawdzić inne funkcje i jakie było moje zdziwienie kiedy wskazanie wysokości pokazywało +43 m. Taka wartoś odpowiada skokowi ciśnienie +/- 6hPa. Ciśnienie jednak było takie samo, bez zmiany. Czy coś przeoczyłem, gdzieś umknęła mi jakaś informacja na temat pomiaru wysokości? Będę wdzięczny za informację. Rafał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73375 #16105 Napisano wczoraj o 09:59 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach