Gość #2776 Napisano 31 Lipca 2015 Dzięki, miło mi, że się Wam podoba. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #2777 Napisano 31 Lipca 2015 Xenocratex bardzo fajne foteczki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek25 2 #2778 Napisano 31 Lipca 2015 Od kilku dni intensywnie myślę nad zaupem Rangemana i nurtuje mnie jedna rzecz - w moim poprzednim Gshocku (czyli w Risemanie) drażniła mnie nie tyle sama wielkość zegarka, ale wielkość jego wyświetlacza, że wszystko jest tam ciasno napchane no i oczywiście sama wielkość tego wyświetlacza, która była również bardzo mała. Czy w modelu 9400 sprawa wygląda lepiej? Nigdy nie miałem okazji by zobaczyć go na żywo, dlatego pytam bo zakupiłbym go przez internet. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 #2779 Napisano 31 Lipca 2015 Jak kupisz przez internet to zawsze masz 14 dni na zwrot ale osobiście wątpię żebyś zwrócił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2780 Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) W Romku wyświetlacz jest większy i jest więcej luzu na nim, co niektórzy zarzucali, że tego wolnego miejsca jest zbyt dużo i można byłoby coś tam jeszcze wepchać np rok, jakby ktoś zapomniał Edytowane 31 Lipca 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek25 2 #2781 Napisano 31 Lipca 2015 @Waldzior, teraz właśnie też podpatrzyłem do neta i rzeczywiście, wygląda to wg. mnie dużo lepiej. Mam nadzieję, że nie będę żałował tego zakupu, Apropos, pytanie do posiadaczy 9400 - czy ta metalowa szlufka często wam spada w dół paska? Czy jest to irytujące na codzień, jeśli trzeba nią cały czas poprawiać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2782 Napisano 31 Lipca 2015 Moja nie spada wcale, ale delikatnie ją przygiąłem, żeby było ciut ciaśniej. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2783 Napisano 31 Lipca 2015 Czasem się zdarza. Pewnie im częściej nosisz tym częściej spada ale możesz podgiąć kombinerkami i będzie lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #2784 Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) Kombinerki i po problemie ze szlufką edit: Waldek mnie uprzedził Edytowane 31 Lipca 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #2785 Napisano 31 Lipca 2015 A do swojego Romana założyłem dodatkową szlówkę od paska z 56ki i metalowa szlówka leżała jak ulał Można też ją delikatnie dogiać, jak kto woli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uminus 290 #2786 Napisano 1 Sierpnia 2015 A mi nigdy się nie zsuwa, nic nie kombinowałem kombinerkami Za to wciska mi się samoistnie przycisk od sensorów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #2787 Napisano 1 Sierpnia 2015 Zaraz Ci napiszą, że masz za dużo tłuszczu na nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2788 Napisano 1 Sierpnia 2015 A mi nigdy się nie zsuwa, nic nie kombinowałem kombinerkami Za to wciska mi się samoistnie przycisk od sensorów Wciska się samoistnie, bo masz za dużo tłuszczu na nadgarstku. A szlufka się nie zsuwa, bo pasek pewnie mocno opięty. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #2789 Napisano 1 Sierpnia 2015 Czy myślicie, że jest do dostania w rozsądnej cenie pasek do wersji camo? Na pacparts mają w cenie 200 dolarów xenocratex bardzo ładne zdjęcie Najprościej będzie zapytać w zibi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #2790 Napisano 1 Sierpnia 2015 Tak też uczynię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uminus 290 #2791 Napisano 1 Sierpnia 2015 Co zrobić, dieta to nie dla mnie a zapięte w sam raz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #2792 Napisano 1 Sierpnia 2015 Panowie czym oprócz karbonowego paska różni się GW9400J-1JF od wersji GW-9400-1ER??? 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #2793 Napisano 2 Sierpnia 2015 Poza carbon fiber i wyświetlaczem w negatywie nie różni się niczym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2794 Napisano 2 Sierpnia 2015 Ta wersja nie ma negatywu akurat ale jest standardowego koloru czyli matowa, wygląda zupełnie jak zwykły na pierwszy rzut oka... szkoda kasy 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #2795 Napisano 2 Sierpnia 2015 Czyli różnica tylko w pasku i cenie tak? 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2796 Napisano 2 Sierpnia 2015 W zasadzie to tak. Nie szukaj miodu, najzwyklejszy Romek jest beauty 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drout 0 #2797 Napisano 2 Sierpnia 2015 Kurcze a ja nawet paczki z przebraniami nie otworzyłem. Trudno się ubranko zmienia i czy na coś szczególnego uważać Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #2798 Napisano 2 Sierpnia 2015 Bardzo skomplikowana operacja, jakieś 2-3 godz. Ci zejdzie. Uważaj na wszystko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2799 Napisano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Jeśli nie masz czopków w tym nowym zestawie to będzie to najtrudniejszy element do przełożenia, ale wkładasz we wrzątek i da radę. Nie poprzeciągaj gwintów Tomaliusz to szybko Ci poszło bo ja prawie cały dzień się męczyłem Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez kamilspider 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drout 0 #2800 Napisano 2 Sierpnia 2015 Wziąłem 2 dni urlopu Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach