Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Waldzior, udana przekładka.

No i potwierdzam, to bardzo proste. Nawet ja dałem radę. Byle nie przekręcić gwintu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba czas zamówić żółty karbonowy pasek.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj zrobiłem przekładkę w g-9300 na czerwoną i teraz zastanawiam się nad Romkiem <_< może za sugerujecie jakiś inny kolor, bo tak mieć dwa czerwone?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sugeruje kolor, który Ci się podoba ;)

chodzi oto żeby nie rozkręcać w te i nazad bo gwinty szlak trafi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja wczoraj zrobiłem przekładkę w g-9300 na czerwoną i teraz zastanawiam się nad Romkiem <_< może za sugerujecie jakiś inny kolor, bo tak mieć dwa czerwone?

Jak lubisz kolorowo, to może żółty?..

1c67c950c7d31314d903727c82a8004b.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie idzie czerwone, niestety dojść nie może przez niebieskie ubranko do risemana, z którym jest problem. Widocznie części do risemana powoli się kończą.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie idzie czerwone, niestety dojść nie może przez niebieskie ubranko do risemana, z którym jest problem. Widocznie części do risemana powoli się kończą.

Jak na alledrogo jest/są niebieskie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie z innej beczki, ktoś gdzieś spotkał model niebieski z PL dystryb poniżej 1000zł w sklepie? Internetowym bądź stacjonarnym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na alledrogo jest/są niebieskie?

Jak ostatnio patrzyłem to były tylko bezele i to w niezbyt dobrych cenach. Po za tym zamawiałem trochę więcej rzeczy więc i tak musiałem kupować w zibi. Może w Japonii skończyły się niebieskie paski ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

A za mną chodzi Rangeman z wyświetlaczem w pozytywie. Chyba sprzedam swojego negatywa i go kupie, bo nie stać mnie na drugiego.

Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Witam. możecie polecić gdzie tanio kupić z 3 letnia gwarancja zibi?

pytanie do wlascicieli negatywow- Jaka jest widocznosc gdy robi sie ciemno trzeba uzywac podswietlenia? bo nie wiem na ktorego sie zdecydowac.

Edytowane przez davidofx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po za tym podświetlenie jest jakby za darmo dzięki TS ;) i odpala się samo po przekręceniu nadgarstka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majkk wczoraj przymierzałem w Gdańsku niebieskiego Romana, kosztował 937pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. możecie polecić gdzie tanio kupić z 3 letnia gwarancja zibi?

http://allegro.pl/zegarek-casio-gw-9400-3er-g-shock-gw-pl-prom-i5649119797.html sprawdzony sprzedawca z 3 letnia gwarancja zibi niestety niema obecnie pozytywa.

Tutaj masz używkę pozytywa w bardzo dobrym stanie z 3 letnia gwarancja http://allegro.pl/casio-g-shock-gw-9400-rangeman-komplet-gwarancja-i5663447609.html

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie z innej beczki, ktoś gdzieś spotkał model niebieski z PL dystryb poniżej 1000zł w sklepie? Internetowym bądź stacjonarnym?

Powołaj się na cenę podaną przez dziadyge w negocjacji na stronie TT i napisz, że widziałeś taką w sklepie. Powinno zadziałać i za darmo Ci go dostarczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto zamówił czerwone przebranie? ;)

Miałem zamawiać po urlopie, ale nie byłem zdecydowany BLUE, czy RED i jednak zamówiłem niebieskie. Pasuje mi do ubrań i lubię niebieski kolor, a czerwony to raczej tylko wakacyjnie. Pewnie kiedyś też zamówię i czerwony, ale muszę mieć drugiego Romka do przebrań, może w negatywie ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

http://allegro.pl/zegarek-casio-gw-9400-3er-g-shock-gw-pl-prom-i5649119797.html sprawdzony sprzedawca z 3 letnia gwarancja zibi niestety niema obecnie pozytywa.

Tutaj masz używkę pozytywa w bardzo dobrym stanie z 3 letnia gwarancja http://allegro.pl/casio-g-shock-gw-9400-rangeman-komplet-gwarancja-i5663447609.html

Ta używka porysowana i koleś chce minimum 800zl i nic nie chce obniżyć (troche nawiedzony)to wole kupic nowego. znalazłem za 844 z 3 letnia gwarancja.

najbardziej pasowało by mi w Warszawie z odbiorem osobistym ale jak nie będzie to będzie wysyłka.

U sprawdzonego sprzedawcy jest tylko zielony ja wole czarny :) chyba ze bedzie do kupienia czarny bezel - paski sa.

zadalem mu pytanie czy ma czarne i czekam na odpowiedz bo pasuje mi ze z wawy jest.

Edytowane przez davidofx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okey ale ten za 844 jest od sprzedawcy tomo795 a on nie daje gwarancji Zibi tylko niby swoją która w praktyce nie wiadomo jak wygląda. Wysyłka jest realizowana z polski do 15 dni roboczych..

Ten używany ma 3 letnia gwarancje Zibi i raptem dwie małe ryski na bezelu. Gość zszedł do 750PLN, w licytacji, biorąc pod uwagę że zegarek był kupiony w kwietniu i nie był  jakoś specjalnie eksploatowany a jego stan poza wspomnianymi dwoma małymi zarysowaniami na bezelu jest bardzo dobry to cena jest w sumie w miarę dobra.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

844,- i 3 lata niepewnej gwarancji?

To lepiej 898,- za nowego z 6-letnią gwarancją

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Okey ale ten za 844 jest od sprzedawcy tomo795 a on nie daje gwarancji Zibi tylko niby swoją która w praktyce nie wiadomo jak wygląda. Wysyłka jest realizowana z polski do 15 dni roboczych..

Ten używany ma 3 letnia gwarancje Zibi i raptem dwie małe ryski na bezelu. Gość zszedł do 750PLN, w licytacji, biorąc pod uwagę że zegarek był kupiony w kwietniu i nie był  jakoś specjalnie eksploatowany a jego stan poza wspomnianymi dwoma małymi zarysowaniami na bezelu jest bardzo dobry to cena jest w sumie w miarę dobra.

Za uzywany 800zl to DUZO za duzo i do tego z rysami. za 750 nie sprzeda, wrecz odwola oferte. Nie mialem ochoty juz dluzej sie z nim meczyc i to za taka kwote gra nie warta swieczki.Za 750 mogl bym sie zastanowic jak bylby w stanie idealnym - Wole nowego kupic bez RYS. to tylko 99zl roznicy.

po wstepnej weryfikacji 3 letnich gwarancji mam kilka aukcji tylko od kogo kupic zeby lipy nie bylo :)

Sprzedający rolem (28682)         cena 888zl

Sprzedający Daymon-Trade (43024)  cena 905zl

Sprzedający zegarkowy_pl (8603)   cena 888zl

Sprzedający sklep-casio-pl (841)  cena 898

ktory z tych sprzedawcow jest najpewniejszy i gwarancj?

Edytowane przez davidofx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi