Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Na bazarku był jeden za 600 z plamkami bo OFFie. Nowy. Po zakupie paska i bezela wychodzi jakieś 700 chyba, że ktoś ma już pasek i bezel ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej jak macie kogoś w USA, mi wyjdzie 700 zł niecałe. Niby gwarancja rok na świat. Ale po co mi gwarancja jak przecież to zegarek niezniszczalny który się nie psuje :D a jak się zepsuje to kupie nowego albo innego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po wstepnej weryfikacji 3 letnich gwarancji mam kilka aukcji tylko od kogo kupic zeby lipy nie bylo :)

Sprzedający rolem (28682)         cena 888zl

Sprzedający Daymon-Trade (43024)  cena 905zl

Sprzedający zegarkowy_pl (8603)   cena 888zl

Sprzedający sklep-casio-pl (841)  cena 898

ktory z tych sprzedawcow jest najpewniejszy i gwarancj?

Rolem, zegarkowy_pl i sklep-casio-pl to ten sam sprzedawca dający 3 letnia gwarancje realizowaną tylko przez ich serwis. Daymon-Trade daje dwuletnią gwarancję również realizowana również przez siebie. Obaj sprzedawcy są godni polecenia, jednak żaden z nich nie daje oficjalnej gwarancji Zibi o której wspomniałeś w pierwszym poście. 

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest oliwka w negatywie od Bartka na bazarku jeżeli cię to interesuje.

Myślę, że warto to rozważyć :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Tak wiem. Juz zaklepalem. Sprzedam mojego risemana i jadę po Romana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem tego z plamkami ;)

Nie przeszkadzają mi bo mam wolne, czerwone przebranie a i cenę jeszcze wynegocjowałem niższą ;)

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem tego z plamkami ;)

Nie przeszkadzają mi bo mam wolne, czerwone przebranie a i cenę jeszcze wynegocjowałem niższą ;)

Aaaaa to Ty mi go sprzątnąłeś !!!! a chciałem dać taką kwotę jaka była na bazarku :D dosłownie chwilkę się spóźniłem.

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja :)

Dostałem mniejszą kwotę, bo już robiłem interesy z tym kolegą ;)

Aż szkoda było go nie kupić mając w domu wolny bezel i pasek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też zamówiłem dodatkowy komplet, no nic trudno, będę szukał dalej :D gratki Waldzior.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie wy w tym zibi kupujecie przebranie? Dajcie jakiś link z tym. Bo ja nie mogę znalezc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też zamówiłem dodatkowy komplet, no nic trudno, będę szukał dalej :D gratki Waldzior.

Dzięki.

Fajne jest to, że przebranie z tymi plamkami mogę mieć do tyrania bez żalu jeśli się zadrapie itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rangemanofile :P

Tomek bo to mega zegar :) Mi się nie chce przebierać chętnie dokupilbym żółtka i pomarańczowego rescue :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki.

Fajne jest to, że przebranie z tymi plamkami mogę mieć do tyrania bez żalu jeśli się zadrapie itp.

scratch_one-s_head.gif... a może swojego jakiegoś G psiknąć offem, byłby do tyrania  :P

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

scratch_one-s_head.gif... a może swojego jakiegoś G psiknąć offem, byłby do tyrania  :P

;)

Pomysł niegłupi, choć szkoda ... offa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To było w outlecie TT, model powystawowy.

Cena jaką mi zaproponowali w TT to 1050zł... niżej zejść nie chcą, a byłem tak blisko !

Chyba pojadę do Gdańska po egzemplarz o którym mówiłeś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj też wrzucę.

Byłem z Romanem na wycieczce ;)

DSCF0828_zpsagcckczq.jpg

DSCF0846_zpsu9n1cwa1.jpg

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja też coś wrzucę:

post-78564-0-10549600-1442176130_thumb.jpg

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta używka porysowana i koleś chce minimum 800zl i nic nie chce obniżyć (troche nawiedzony)to wole kupic nowego. znalazłem za 844 z 3 letnia gwarancja.

najbardziej pasowało by mi w Warszawie z odbiorem osobistym ale jak nie będzie to będzie wysyłka.

U sprawdzonego sprzedawcy jest tylko zielony ja wole czarny :) chyba ze bedzie do kupienia czarny bezel - paski sa.

zadalem mu pytanie czy ma czarne i czekam na odpowiedz bo pasuje mi ze z wawy jest.

witam. zegar byl chwile na bazarku, zarezerwowalem go do poniedzialku bo kolega ma maly problem z wysylka za granice i sprawdzic chce osobiscie mozliwosc tego wykonania.

Okey ale ten za 844 jest od sprzedawcy tomo795 a on nie daje gwarancji Zibi tylko niby swoją która w praktyce nie wiadomo jak wygląda. Wysyłka jest realizowana z polski do 15 dni roboczych..

Ten używany ma 3 letnia gwarancje Zibi i raptem dwie małe ryski na bezelu. Gość zszedł do 750PLN, w licytacji, biorąc pod uwagę że zegarek był kupiony w kwietniu i nie był jakoś specjalnie eksploatowany a jego stan poza wspomnianymi dwoma małymi zarysowaniami na bezelu jest bardzo dobry to cena jest w sumie w miarę dobra.

dokladnie,tez na to patrzylem. ten od kolegi forumowego ma tylko te dwie ryski a i tak mam go uzywac do tyrania wiec pewnie beda kolejne.

ps: i tak mi sie oplacilo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majkk, oprócz tego Romana nic ciekawego nie było, same jakieś odpustowe g-shocki. Jeden MRG jeszcze rzucił mi się w oczy, ale z racji, że był mały, to nawet nie przymierzałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majkk, oprócz tego Romana nic ciekawego nie było, same jakieś odpustowe g-shocki. Jeden MRG jeszcze rzucił mi się w oczy, ale z racji, że był mały, to nawet nie przymierzałem.

Moglbys podac mi adres gdzie spotkales tego romka? Moze jednak cos z tej negocjacji bedzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To było w centrum handlowym Fashion House w Gdańsku Szadółkach, tam znajduje się outlet Time Trend. Dokładnego adresu nie znam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie modelu nie znam, bo go nie przymierzałem, taki mały, kwadraciak na stalowej ( ? ) bransolecie. W sieci znalazłem zdjęcie jednego MR-G, ale czy to ten sam model, to ręki sobie nie dam obciąć.

post-50217-0-08514700-1442213286.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi