Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chodzi o spam, tylko o pisanie postów jeden pod drugim.

Pewne grupy osób, stojące u władzy, tego nie lubią ;)

Ale my doceniamy entuzjazm i zdjecia :)

Jestem tu nowicjuszem jesli chodzi o wpisy.... wiec moge byc jeszcze nieco nieokrzesany:)

Czyli co jak mnie najdzie nastepnym razem, to lepiej wszystko zapodac w jednym poscie, czy poczekac na to by moje posty przeplataly sie z innymi kolegami z forum:)????

Edytowane przez Vanil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jednym ;)

Tylko sugeruje mniej rózowego... ;)

P.S Ale widzę entuzjastow fotoshopa na forum jest sporo... ;)

( pasek w dolnej części odstawał ze 4 centymetry od nadgarstka)

Edytowane przez cook

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybki mod.

post-69446-1446487109,6612_thumb.jpg

Wymieniony jeden element (albo nawet pół) ale efekt jest ciekawy :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jednym ;)

Tylko sugeruje mniej rózowego... ;)

P.S Ale widzę entuzjastow fotoshopa na forum jest sporo... ;)

( pasek w dolnej części odstawał ze 4 centymetry od nadgarstka)

Photoshop byl wykorzystany tylko do zmiany kolorow, nie bylo zadnych graficznych manipulacji i poprawek...

Czyli rozumiem, ze moje zdjecia zostaly usuniete, bo bylo ich za duzo ? W mojej opinii, te pogladowe fotki z GW-9400 na konkretnej objetosci nadgarstkach, mogly byc dla wielu osob jednak pomocne?

Hm z galerii ku mojemu zdziwieniu tez zostalo usuniete zdjecie w rozu:), az taka tu samowolka jesli chodzi o adminow?? (z calym szacunkiem rzecz jasna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi o to ze za dużo zdjęć ale o to ze każde z tych zdjęć wrzuciłeś w oddzielnym poście który z kolei napisałeś jeden pod drugim. Mogłeś to wszystko napisać w jednym poście i powklejać w nim zdjęcia.

Możesz zawsze na pisać nowego posta jako całość z uwzględnieniem tego różu bo było na czym oko zawiesić.  ;)

Zdjęcia z rozmiarem nadgarstków jak najbardziej mogły być pomocne dla nie których..

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast zadawać pytania niech kolega poczyta regulamin forum to wszystkiego się dowie i nie będzie zdziwiony, jak coś się stanie nie po jego myśli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszelkich wyjaśnień [tych dotyczących regulaminu ,też] udzieliłem koledze poza tematem.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok wszystko zostalo mi przejrzyscie i ladnie wyjasnione za co dziekuje. Regulamin czytalem, ale wieki temu wiec po prostu nie mialem w glowie wszystkich jego zasad co jak wiadomo nie zwalnia mnie z jego przestrzegania. 

Chce natomiast wszystkim tylko powiedziec na swoja obrone i ku przestrodze, ze wydawalo mi sie calkiem dozwolone umieszczenie zdjecia Rangemana na rozowym tle, mimo, ze owym tlem byla bielizna:) skoro w wielu postach w podpisie mozna zmiescic kobiete znacznie bardziej rozneglizowana robiaca ruchy kojarzace sie z kopulacja :):):):):)

Ale ok nie bede drazyl tematu, bo ani nie chce nikomu zaszkodzic, ani wdawac sie w niepotrzebna gadke skoro o zegarkach tu ma byc mowa :)

Zeby wrocic na dobry tor tych postow wrzucam jeszcze raz porownanie na nadgarstkach, zanim przymierzylem w sklepie czesto takich zdjec szukalem.....

Na-race-A.jpg

Na-race-V.jpg

Pozdrawiam wszystkich i oczywiscie spiesze przeczytac regulamin od deski do deski  :rolleyes:  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O 18.5 mój rozmiar...może 19... przybrało się trochę ostatnio :P  Ale leżał idealnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chce natomiast wszystkim tylko powiedziec na swoja obrone i ku przestrodze, ze wydawalo mi sie calkiem dozwolone umieszczenie zdjecia Rangemana na rozowym tle, mimo, ze owym tlem byla bielizna:) skoro w wielu postach w podpisie mozna zmiescic kobiete znacznie bardziej rozneglizowana robiaca ruchy kojarzace sie z kopulacja :):) :):) :)

Czy sugerujesz, że było to zdjęcie było "nielegalne" na forum? :o

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak zdejmujecie bezel z Romana to zaczynamy od strony sensora?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez znaczenia.

Uważaj tylko na osłonkę, która wypadnie po zdjęciu bezela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rangeman to jeden z przyjemniejszych G do modowania, bo zdjęcie i założenie bezela jest bardzo proste i ciężko coś zepsuć.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W porównaniu do risemana to bajka. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ryśka to mam już opanowanego do perfekcji,bezel mogę bez patrzenia zdejmować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi się wydawało dlatego tak napisałem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączam się z "Jankesem" Romanem a czy na dłużej to się jeszcze okaże :)

q0mdqr8.jpg

N20fda9.jpg

A i oczywiście folia na ekranie już jest ;) i zmieniona metalowa opaska na gumowa,bo ta nierdzewna mi nie leży :)

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

A po co folia na ekranie?

Wysłane z mojego SM-N920G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączam się z "Jankesem" Romanem a czy na dłużej to się jeszcze okaże :)

A i oczywiście folia na ekranie już jest ;) i zmieniona metalowa opaska na gumowa,bo ta nierdzewna mi nie leży :)

6600 WYPAS!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla ochrony,od czasu jak mud 9300 dostał za swoje zawsze zakładam :)

No 6600 jest piękny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi