Jogi 10233 #4926 Napisano 14 Stycznia 2016 (edytowane) A co tam z mudem było? Pewnie to co zwykle, uszy Dokładnie, miałem dwa G-9000 i w obydwu uszy popękały. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4927 Napisano 14 Stycznia 2016 A to o uszach w mudzie nie słyszałem ale dobrze wiedzieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #4928 Napisano 14 Stycznia 2016 Nie ma jak to stal 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4929 Napisano 14 Stycznia 2016 Nie ma jak to stal Fuj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4930 Napisano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Dokładnie, miałem dwa G-9000 i w obydwu uszy popękały. Dokładnie parę takich już przerobiłem Nawet dwa czekają na reanimacje Edytowane 14 Stycznia 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #4931 Napisano 14 Stycznia 2016 Polecam gulfmastera, on uszu nie posiada Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #4932 Napisano 14 Stycznia 2016 Nie ma jak to stal Tomaliusz, ładnie wygląda ten giez, przynajmniej na zdjęciach. Jak byśmy kiedyś spotkanie w Łodzi organizowali, to chętnie bym go na żywo zobaczył. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #4933 Napisano 14 Stycznia 2016 Może i fajny ale trochę mały Tomek widzę, że troszkę z Tobą zostanie chociaż Rysiek miał mieć dożywocie 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4934 Napisano 14 Stycznia 2016 Polecam gulfmastera, on uszu nie posiada Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkE tam jak już to MM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #4935 Napisano 14 Stycznia 2016 Może i fajny ale trochę mały Tomek widzę, że troszkę z Tobą zostanie chociaż Rysiek miał mieć dożywocie No tu i tam czytałem że mały, ale chciałbym jakiegoś G, którego do pracy mogłbym założyć. Wiem, że G do garnituru to jak kwiatek do kożucha (a raczej kożuch do kwiatka ), ale przy nieco mniej oficjalnym stroju w "luźniejszy dzień" giez nie odstawałby od reszty w stopniu takim jak G-plastik, którym aktualnie dysponuję (i w związku z tym którego w pracy nie noszę). Oczywiście na wspomniane okazje mam co założyć na łapę spoza segmentu G, ale... wiadomo, coś kusi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #4936 Napisano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Tomaliusz, ładnie wygląda ten giez, przynajmniej na zdjęciach. Jak byśmy kiedyś spotkanie w Łodzi organizowali, to chętnie bym go na żywo zobaczył. Nie ma problemu Może i fajny ale trochę mały ...W stosunku do nowych wypustów to wiadomo że mały Na mój nadgarstek ok. 17,5 jest idealny, leży jak przyklejony i w niczym nie przeszkadza A takim wygodnym i elastycznym paskiem w G to tylko jeszcze Frogman może się pochwalić ... Tomek widzę, że troszkę z Tobą zostanie chociaż Rysiek miał mieć dożywocie Ten zostaje Rysiek był fajny i pierwotnie miał zostać ale ... Tylko krowa nie zmienia zdania. 8-) Edytowane 14 Stycznia 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #4937 Napisano 14 Stycznia 2016 E tam jak już to MM MM ma mocowanie podobne do rangemana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4938 Napisano 14 Stycznia 2016 MM ma mocowanie podobne do rangemana Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWiem,ale nie przeszkadza mi to trza nosić i tyle a MM wygląda jak milion zielonych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4939 Napisano 14 Stycznia 2016 Jeżeli koperta faktycznie kosztuje 600, albo nawet powyżej 350 zeta to Romana lepiej trzymać w gablocie... a nosić 5600, za które dałem 156 zeta 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4940 Napisano 14 Stycznia 2016 Ee bez przesady ja tam noszę 24 na dobę i robię to samo co np w Ryśku trudno nie po to go kupiłem żeby teraz leżał. Jak się coś stanie to wtedy będziemy się martwić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #4941 Napisano 14 Stycznia 2016 Ja tak samo z Romanem jestem 24 na dobę i nic do tej pory mu się nie stało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deregul 33 #4942 Napisano 14 Stycznia 2016 (edytowane) A ja uważam, że nic się nie dzieje przypadkowo, spójrzcie na zdjęcie z OLXhttp://img16.staticclassifieds.com/images_tablicapl/333960629_6_644x461_casio-gw-9400-.jpgwygląda, że CASIO specjalnie osłabiło uszy w Romku, żeby nam łap nie pourywało jak ktoś się na zegarku powiesi. Powiem szczerze, że po zakupie Romka myślałem już o tym, że taki solidny i mogę mieć problem z ręką, jak w krytycznej sytuacji zaczepię o coś bransoletką. Teraz jestem spokojniejszy. Pieprzyć 600 zł za kopertę - zdrowie ważniejsze. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez deregul 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4943 Napisano 14 Stycznia 2016 Nie ma co gdybac tylko nosić. Jak coś się stanie to będziemy się martwić później trza się cieszyć zegarem i tyle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #4944 Napisano 14 Stycznia 2016 A ja uważam, że nic się nie dzieje przypadkowo, spójrzcie na zdjęcie z OLXhttp://img16.staticclassifieds.com/images_tablicapl/333960629_6_644x461_casio-gw-9400-.jpgwygląda, że CASIO specjalnie osłabiło uszy w Romku, żeby nam łap nie pourywało jak ktoś się na zegarku powiesi. Powiem szczerze, że po zakupie Romka myślałem już o tym, że taki solidny i mogę mieć problem z ręką, jak w krytycznej sytuacji zaczepię o coś bransoletką. Teraz jestem spokojniejszy. Pieprzyć 600 zł za kopertę - zdrowie ważniejsze. Pewnie że zdrowie najważniejsze Niektórzy próbują sobie tłumaczyć że tak musi być czy powinno być A to nie powinno tak być Jakie specjalne osłabienie uszów ... chyba jaja sobie robisz To wada konstrukcyjna, nieprzeliczona i tyle.Jeśli to tak naprawdę byłoby przemyślane pod względem naszego ewentualnego zdrowia to rozwiązaniem powinien być słabszy element paska, śrubki albo lub tylko tak jak w innych zegarkach to bywa - teleskopu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4945 Napisano 14 Stycznia 2016 Oczywiście, że zdrowie ważniejsze.Jedyny problem to cena koperty, która to stanowi połowę całości NOWEGO zegarka. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4946 Napisano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Ale ciągle piszemy o kopercie do żółtej wersji. Chyba nikt na razie nie zweryfikował ceny zwykłej koperty w ZIBI? Edytowane 14 Stycznia 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deregul 33 #4947 Napisano 14 Stycznia 2016 To wada konstrukcyjna, nieprzeliczona i tyle. Zaufaj mi, że przed wypuszczeniem takiego produktu nie ma rzeczy wadliwych, nieprzeliczonych lub przypadkowych. Tym bardziej jeśli chodzi o Japonię.Nacięcia uszu doskonale są widoczne na zdjęciu, takie osłabienie materiału producent wg mnie mógł zrobić z 3 powodów:- dla zaoszczędzenia materiału???,- dla celowego pogorszenia jakości produktu ???? - dla zwiększenia bezpieczeństwa podobnie jak w zapięciach narciarskich????z tym, że zapięcia wypinają narty w krytycznej sytuacji trochę taniej niż nasz Roman a tak naprawdę to nie wiem co o tym myśleć, nacięcia zostały zrobione celowo i może ktoś ma inny pomysł? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4948 Napisano 14 Stycznia 2016 Ja mam inny pomysł ,te nacięcia są pod te wypustki na pasku hehe dlatego Casio tak zrobił uszy Ale jestem dobry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #4949 Napisano 14 Stycznia 2016 Po tych wszystkich ostatnich podwyżkach cen w Casio uważam, że mogli zrobić to celowo, żeby się popsuło szybciej i trzeba było kupić nowy model.Na pewno widzieliście reklamówkę Romana, w której chłopak biegnie w czerwonej koszulce i strzela salta i fikołki... ciekawe czy podczas kręcenia tej reklamy wytrzymały te uszy 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4950 Napisano 14 Stycznia 2016 Podobno przy kręceniu tego filmu reklamowego ucierpiało wiele Romanow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach