Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

muchacho_

Plany zegarkowe na 2014

Rekomendowane odpowiedzi

sneer, pamiętasz ten tekst z "Hair"?

"Well, I wouldn't kick Mick Jagger out of my bed, but uh, I'm not a homosexual, no."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sneer, pamiętasz ten tekst z "Hair"?

"Well, I wouldn't kick Mick Jagger out of my bed, but uh, I'm not a homosexual, no."

Hahaha, ale Autavie to bym nawet ....przytulił :D

Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie po głowie chodzi Omega Planet Ocean w wersji jak na załączonym zdjęciu... chodź planuje zakup pod koniec roku, więc z ostateczną decyzją może być różnie - nie mnie to mój mocny faworyt w tej chwili:)

post-73271-0-80268900-1407077132_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stowa Antea KS koniecznie z małym sekundnikiem.

STOWA_ANTEA-KS_small_005.jpg

Te niebieskie wskazówki i piękne indeksy oraz prostota formy ... jak tylko natrafię na dobrą okazję jest mój. Czaję się na niego od stycznia. 

https://www.stowa.de/lshop,showdetail,140773713827115,en,1407737158-27758,antea,anteakskleinesekunde,2,Tshowrub--antea,.htm

Z tyłu wygląda jeszcze lepiej :) 

STOWA_ANTEA_KS_MOVE1.jpg

Ticking away the moments that make up a dull day.

To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stowa Antea KS koniecznie z małym sekundnikiem.

Nie da się kupić Antea KS z innym niż mały sekundnik, bo "KS" w nazwie jest od " kleine sekunde" :)

Fajny zegar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na gwiazdkowy prezent zamierzam sobie sprawic Rolka GMT lub Suba. Zastanawiam sie jeszcze nad wersja kolorystyczna. Pepsi kusi ale ostatnio tez wpadla mi w oko zielen. A moze bicolor. Sam juz nie wiem :( No i pozostaje pytanie czy bede musial sprzedac swojego DateJusta czego zdecydowanie wolabym uniknac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Ci, ze kusi mnie ta opcja szczegolnie, ze czesto nosze raczej formalny stroj i wtedy bicolor sprawdza sie chyba najlepiej. Jeszcze seria prob nadgarstkowych przede mna. No i oczywiscie kwestia ceny moze tez byc kluczowa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę oryginalny, bo jako kolejny zegarek chce coś z oferty Paneraia albo Rolexa :) Myśle o Pamie 533 (ewentualnie 233 bądź 270), albo o Rolku Seadwellerze (ewentualnie zielony Submariner, bądź niebieski Yachtmaster) Taki mam plan.

Carlito - to się nazywa FEVER ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pdrog

Plan na ten rok to już tylko SRP455k1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod koniec roku mam nadzieję kupić:

wm7-oris-big_crown_propilot_day_date-a.j

A w połowie września oczekuję LACO DC-3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie się prezentuje ten Oris - te żłobienia na kopercie na zdjęciach wyglądają obłędnie.

Jeśli chodzi o moje plany to nadal bez zmian - tylko nie wiem, czy się już uda w 2014.

W każdym razie na tapecie: 232.026 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie się prezentuje ten Oris - te żłobienia na kopercie na zdjęciach wyglądają obłędnie.

Jeśli chodzi o moje plany to nadal bez zmian - tylko nie wiem, czy się już uda w 2014.

W każdym razie na tapecie: 232.026 :)

Od kiedy się pokazał wiedziałem, że muszę go mieć.

Boję się tylko trochę rozmiaru, bo 45mm na nadgarstek ~19cm to sporo.

Wersja bez dnia tygodnia ma 41 i tak się ciągle zastaniawiam, który wybrać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO powinien się dobrze układać na nadgarstku takiej wielkości. Przy mojej łapie 17,5 zegarki o podobnym kształcie koperty i wymiarach 44 wyglądają ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.