AndrewMD 8 #51 Napisano 21 Października 2016 To teraz czas na fotki jak się prezentuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogoles 0 #52 Napisano 21 Października 2016 Tak na szybko i roboczo - fotograf ze mnie żaden...Docelowo będzie bransoleta, nie za bardzo lubię gumę i kauczuk, a tak się składa, że ostatnio każdy zegarek kupiłem na pasku gumowym, stąd leżą i się kurzą oryginalne gumy do monstera, majtka i niedługo najpewniej do ray'a. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek911 4 #53 Napisano 21 Listopada 2016 ja kupowałem pomarańcz w ciemno, wcześniej oglądałem granatowego i nie żałuję. Jeżeli miałbym polecić "jednozegarkowcowi" Raya to polecałbym granat bo jest uniwersalny. Jak ktoś ma nurka ( czy inny zegarek) z ciemną tarczą to pomarańcz wygrywa. Jedyne na co byłbym skłonny wymienić orange Raya to tylko pomarańczowy sumiak.Ppodpisuję się w 100% pomarańczowy Ray jest u mnie na zmianę na bransolecie,Podpisuję się w 100%, pomarańczowy Ray jest u mnie na bransolecie, pomarańczowym nato i grubej czarnej skórze z pomarańczową nicią na zmianę. Na poważniejsze okazje są jeszcze inne zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcines 38 #54 Napisano 1 Grudnia 2016 Orient mako, super watch na pierwszy automat. U mnie niestety umarł śmiercią tragiczną rozbity o kafelki w łazience...aaj 0 pozdrawiamMarcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 766 #55 Napisano 1 Grudnia 2016 w sensie że cały się rozsypał? Jak poszło szkło to tylko pretekst do wymiany na szafir i tyle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #56 Napisano 3 Grudnia 2016 @marcines - pokaż zdjęcia rozsypanego Mako, mam takiego czarnego i dobrze byłoby wiedzieć co i w jakiej sytuacji może się zdażyć. Kolega Trollu ma rację, jak poszło tylko szkiełko to masz dobry pretekst do zmiany na lepsze - szkoda tylko że są to dodatkowe koszta ;/. PozdrawiamMarcin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcines 38 #57 Napisano 4 Grudnia 2016 7ara7ony Szukam zdjęć ale obawiam sie ze usunąłem. Zegarek był w fatalnym stanie. Potłuczone szkło, uszkodzona ramka od ratownika, pourywane wskazówki. Nie wiem co było w środku bo nawet nie chciałem otwierać. Zegarek umarł odrazu. Sprzedałem go jako dawcę za 120 zł. Moze nowy właściciel go uzdrowil Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 pozdrawiamMarcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 766 #58 Napisano 5 Grudnia 2016 Srogo musiał dostać, jeżeli takie były uszkodzenia to poszedł pewnie na części do innego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #59 Napisano 5 Grudnia 2016 Noooo Panie @marcines -- ale płytki w łazience to się inaczej kładzie, nie dobija się ich Mako-wkami .Co następnego nabyłeś, też Mako czy może Ray-a? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcines 38 #60 Napisano 5 Grudnia 2016 Płaczu dużo nie było bo zaraz po myślałem co nabyć. Nabyłem davose argonautic lumis która aktualnie planuje sprzedac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 pozdrawiamMarcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #61 Napisano 5 Grudnia 2016 Obejrzałem sobie tą Davosę, całkiem łady nurek Szkoda że są tylko z czarną tarczą, na początku przyszłego roku będę się raczej do Deep Blue. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcines 38 #62 Napisano 7 Grudnia 2016 Obejrzałem sobie tą Davosę, całkiem łady nurek Szkoda że są tylko z czarną tarczą, na początku przyszłego roku będę się raczej do Deep Blue.Zegarek spoko ale mi sie znudził. Właśnie poleciał na bazarek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 pozdrawiamMarcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach