Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Polas

Orient Mako czy Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Tak na szybko i roboczo - fotograf ze mnie żaden...Docelowo będzie bransoleta, nie za bardzo lubię gumę i kauczuk, a tak się składa, że ostatnio każdy zegarek kupiłem na pasku gumowym, stąd leżą i się kurzą oryginalne gumy do monstera, majtka i niedługo najpewniej do ray'a.

post-80233-0-92933400-1477072829_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupowałem pomarańcz w ciemno, wcześniej oglądałem granatowego i nie żałuję. Jeżeli miałbym polecić "jednozegarkowcowi" Raya to polecałbym granat bo jest uniwersalny. Jak ktoś ma nurka ( czy inny zegarek) z ciemną tarczą to pomarańcz wygrywa. Jedyne na co byłbym skłonny wymienić orange Raya to tylko pomarańczowy sumiak.Ppodpisuję się w 100% pomarańczowy Ray jest u mnie na zmianę na bransolecie,

Podpisuję się w 100%, pomarańczowy Ray jest u mnie na bransolecie, pomarańczowym nato i grubej czarnej skórze z pomarańczową nicią na zmianę. Na poważniejsze okazje są jeszcze inne zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orient mako, super watch na pierwszy automat. U mnie niestety umarł śmiercią tragiczną rozbity o kafelki w łazience...aaj :o  :o

pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sensie że cały się rozsypał? Jak poszło szkło to tylko pretekst do wymiany na szafir i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@marcines - pokaż zdjęcia rozsypanego Mako, mam takiego czarnego i dobrze byłoby wiedzieć co i w jakiej sytuacji może się zdażyć. Kolega Trollu ma rację, jak poszło tylko szkiełko to masz dobry pretekst do zmiany na lepsze - szkoda tylko że są to dodatkowe koszta ;/.

Pozdrawiam
Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7ara7ony

Szukam zdjęć ale obawiam sie ze usunąłem. Zegarek był w fatalnym stanie. Potłuczone szkło, uszkodzona ramka od ratownika, pourywane wskazówki. Nie wiem co było w środku bo nawet nie chciałem otwierać. Zegarek umarł odrazu. Sprzedałem go jako dawcę za 120 zł. Moze nowy właściciel go uzdrowil

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Srogo musiał dostać, jeżeli takie były uszkodzenia to poszedł pewnie na części do innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noooo Panie @marcines -- ale płytki w łazience to się inaczej kładzie, nie dobija się ich Mako-wkami :D.

Co następnego nabyłeś, też Mako czy może Ray-a?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płaczu dużo nie było bo zaraz po myślałem co nabyć. Nabyłem davose argonautic lumis która aktualnie planuje sprzedac

pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzałem sobie tą Davosę, całkiem łady nurek ;) Szkoda że są tylko z czarną tarczą, na początku przyszłego roku będę się raczej do Deep Blue.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzałem sobie tą Davosę, całkiem łady nurek ;) Szkoda że są tylko z czarną tarczą, na początku przyszłego roku będę się raczej do Deep Blue.

Zegarek spoko ale mi sie znudził. Właśnie poleciał na bazarek

pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.