Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie, tyle, że: "Sorry, this drop cannot be shipped to PL."

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

No cóż, to się zdarza . Nie wchodziłem głębiej w ofertę, więc wybacz niezamierzone wprowadzenie w błąd. Podobno te ograniczenia narzucają producenci niektórych marek. Poszperam może w necie i znajdę gdzieś tego Orienta bez ograniczeń co do wysyłki.

Na pocieszenie tym, którym narobiłem apetytu a Massdrop powiedział stop znalazłem alternatywne miejsce. Jest tam co prawda tylko model w kolorze srebrno-czarnym, a nie ma w srebrno-niebieskim i czarnym, ale to pierwsze zestawienie kolorystyczne jest wg ok. Cena może być albo lepsza 515 zł, lub troszkę gorsza niż na Massdropie 635 zł. Z czego wynika różnica, chyba każdy wie.

Podaję linka:

http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-diver-mako-ii-automatic-200m-faa02001b9-mens-watch-11388.html

Powodzenia, miejsce sprawdzone. Na ile wiem jedyna emocja, to nie czy dojdzie, tylko jaki będzie wariant cenowy. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to duża promocja, ale chyba sporo taniej niż w Polsce -- Seiko Prospex Turtle Watch SRP773K1 253$ na skywatches.com.sg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W swoim ostatnim poscie pomyliłem modele Orienta. Wydawało mi się, że ten z Massdropa i Creationwatches są takie same, a jednak nie są identyczne. Zmyliło mnie ich bliźniacze(?) podobieństwo. Na Massdropie dość słabo opisują modele wystawiane do sprzedaży, plus mój brak doświadczenia dało to w efekcie błąd z mojej strony. Na przyszłość będę ostrożniejszy. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. :)

Edytowane przez Paulus57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W swoim ostatnim poscie pomyliłem modele Orienta. Wydawało mi się, że ten z Massdropa i Creationwatches są takie same, a jednak nie są identyczne. Zmyliło mnie ich bliźniacze(?) podobieństwo. Na Massdropie dość słabo opisują modele wystawiane do sprzedaży, plus mój brak doświadczenia dało to w efekcie błąd z mojej strony. Na przyszłość będę ostrożniejszy. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. :)

Na creationwatches jest aktualnie Orient Ray Raven II za 171USD

http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-ray-raven-ii-automatic-200m-faa02003b9-mens-watch-10618.html?currency=USD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym się te modele różnią poza trochę innym cyferblatem? Kolor chyba nie jest istotny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Massdropie nowa propozycja dla kolekcjonerów zegarków. Pudełko na 10 zegarków, do przechowywania swoich skarbów, w cenie 69,99 USD:

post-102388-0-95997400-1516225223.jpg

WOLF "Windsor" Watch Box!!

Edytowane przez Paulus57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kupowałeś u międzynarodowego sprzedawcy ?

Kupowałem u sprzedawcy Crestionwatches - więc raczej sprawdzonego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło mi o to czy na zakupy z ebay.com

też jest zniżka. Jest, sprawdziłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło mi o to czy na zakupy z ebay.com

też jest zniżka. Jest, sprawdziłem.

Tak, jest, potwierdzam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

działa działa tylko po przejściu do PAYPAL pokazuje kwotę pełną a odlicza dopiero przy potwierdzeniu transakcji :) a już myślałem że coś jest nie halo :) 61$ w kieszeni zostało :)

Edytowane przez krzysiekjx1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ebay promocja 20% na zakupy w dziale zegarki, przy płatności poprzez Paypal (zwrot max 50Eur)

http://pages.ebay.pl/help/buy/coupon.html?emst=G8e89Deheb_201260_2131504_8

Sprawdzone - działa :)

Kod działa ale tylko raz ( jeden zakup na jedno konto ebay) niestety na ebay.com nie działał. Dopiero po zalogowaniu na ebay.pl.

Tak czy siak dzięki za info 200 PLN w kieszeni :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kod działa ale tylko raz ( jeden zakup na jedno konto ebay) niestety na ebay.com nie działał. Dopiero po zalogowaniu na ebay.pl.

Tak czy siak dzięki za info 200 PLN w kieszeni :-))

ciekawe czy jakby kupił na konto babci płacąc swoją kartą czy też by przeszło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe czy jakby kupił na konto babci płacąc swoją kartą czy też by przeszło :)

Zadziała, sprawdzałem bo mam 2 konta na ebay-u 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ma ktoś jakieś inne propozycje? Bo chciałbym wykorzystać kod z Ebay, ale ciężko mi znaleźć coś ciekawego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Po co pytalem... Boże, chyba kupię. Czarny, czy niebieski? :facepalm:

kod masz na cały asortyment wiec wybór to rzecz gustu i oczekiwań :)

do jutra do północy masz czas :)

Odzież, Buty i Dodatki lub Biżuteria i Zegarki Edytowane przez Johnny15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się pośpiesz bo kod ważny tylko do 22 stycznia :-)

post-16140-0-15022600-1516555058_thumb.png

Edytowane przez Rikimaru75

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi